Şimdi Ara

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
20.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normal kullanımda fan sessiz gibi ama HDD 7200rmp olduğu için biraz ses var dönüşten ötürü ama beni rahatsız etmedi normal kullanımda. Zaten SSD de alınca Hard disk sesi ve ısınması da ortadan kalkacak. Ürünün kapağı gümüş rengi metal hissi veriyor ama HP sitesinde lineer ahşap diyor. Orjinal sitesi ->http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=15209813

Tasarım
    Ürün rengi
    Doğal gümüş rengi kapak, kömür siyahı klavye çerçevesi
    Ürün tasarımı
    Lineer ahşap, dijital ip deseni

• Tüm bilgisayarlarda mı ışık sızması var acaba? Yoksa sadece birkaç kişide mi sorun var? Bu arada arkadaşlar bu bilgisayarı almaktan vazgeçmiş ama yine de elinde kod bulunan biri varsa bana verebilir mi? Şuan bilgisayarım yok ve iş için lazım bana. 2600-2700 TL şuan hazır elimde. Kod ile tam bu civarda oluyor. Çevremde kimsede yok. Eğer verirseniz çok büyük iyilik yapmış olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockxmetalever -- 9 Mart 2017; 12:41:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockxmetalever R kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum ama nette genelde IPS ekranlarda olmayan yok diyorlar. Bilemedim ne yapsam göndersem mi göndermesem mi :/

Dün film izlerken fark ettim ekran görüntüleri aşşağıda ışık sızmasının.

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★

.
    HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★

.

.

.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBowTie

Normal kullanımda fan sessiz gibi ama HDD 7200rmp olduğu için biraz ses var dönüşten ötürü ama beni rahatsız etmedi normal kullanımda. Zaten SSD de alınca Hard disk sesi ve ısınması da ortadan kalkacak. Ürünün kapağı gümüş rengi metal hissi veriyor ama HP sitesinde lineer ahşap diyor. Orjinal sitesi ->http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=15209813

Tasarım
    Ürün rengi
    Ürün tasarımı

Hocam oyunlardayken fan devrini manuel olarak kısamaz mıyız mesela sıcaklık 65 derece değil de 75 derece olsun ama daha sessiz olsun.

• Frozzy45 kullanıcısına yanıt
    Driver da varmı bilmiyorum kardeşim hp de kurcalayamadim tam ama bazı pclerde vardı diye hatırlıyorum. Belki internette onun için bir program vardır. Ama bazı harici fanlar var pcnin hava girişindeki ızgaraya takilanlara ayar yapılabiliyor. Oyun sesi yüksek ise zaten oyuna dalmaktan duymazsiniz, kulaklıkta zaten duyulmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

Hocam şu laptop nasıl? HP 15-BC018NT modeli, linki de buhttp://www.hepsiburada.com/hp-gaming-pavilion-15-bc018nt-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-1bv34ea-p-HBV0000036DJC

ssd + 3.300 TL... Bu konudaki laptopun sadece SSD'li versiyonu galiba, bir de çift fanlı mı?

Çöp gtx 950m var seneye bir oyun çıkar , beğenirsin oynayamazsın :D gtx 960m li modelini al oda aynı fiyatta ama ssd yok diy biliyorum o modellerde

• 120'lik minicik ssd ile kurulumu yaptım, 10dk sürmedi. Yalnız sürücüleri nasıl kurdun acaba hocam? İlk defa sıfırdan kurulum yapıyorum.

• qeep kullanıcısına yanıt
    Hocam hp drivers yaz google a hp ilk sayfaya gir 2 seçenek var modelimi bul ve model no gir diye. Model bul dersen senin pcyi direk gösteriyor. Zaten sonrasındada driverlar görünüyor ekranda. Ama win 10 home hariç diğer 10 sürümlerinde bir kaç driver hata veriyor kurulmuyor ( pro, enterprise, education ).

• 8,1 pro keyi vardı, onu kurdum ben. Driverların çoğunu hallettim. Birkaç tane hata veren kaldı. Onlara da bakarım yarın artık.

• qeep kullanıcısına yanıt
    Hocam 8.1 kurman kötü olmuş o cihaza 10 yakışırdı

• http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/windows-7-8-1-10-pro-32-64-bit-orjinal-turkce-270285482#

Bu ürünün üzerine şunu alıp kurabilir miyim?

• Hocam elimde orjinal win 8.1 pro lisansı vardı. 10 olmadığı için ve korsan kullanmak istemediğim için bunu kurdum. 10 bulursam ona geçerim. Uyarın için teşekkür ederim.

• Bc017 modelini almıştım ses çınlaması nedeniyle iade ettim tekrar bc serisinden bir laptop almayı düşünüyorum acaba durum kronik midir? Son seste (90 ve fazlası) film izlerken ses çınlama yapıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 home mu yoksa pro mu öneriliyordu? Nerede okudum hatırlamıyorum ama birisi home öneriliyoe hp tarafından yazmıştı.

• lakin1907 kullanıcısına yanıt
    Fiyat neden böyle anlamadım valla :/

• quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

Bc017 modelini almıştım ses çınlaması nedeniyle iade ettim tekrar bc serisinden bir laptop almayı düşünüyorum acaba durum kronik midir? Son seste (90 ve fazlası) film izlerken ses çınlama yapıyor mu?

Bende merak ettim şimdi bunu. Var mıdır böyle bir şey?

• quote:

Tasarım
    Ürün rengi
    Ürün tasarımı

Dostum sende hem asus hem hp mi var? Asus almayı düşünüyordum ama hp yi görünce vazgeçtim. Bu kampanya devam ediyor mu?

• Blackberry Smoke kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim eskia asusu sattım hp aldım. Devam ediyor sanırım. Bu fiyata da bu ürün uçak.

• quote:

Yok kardeşim eskia asusu sattım hp aldım. Devam ediyor sanırım. Bu fiyata da bu ürün uçak.

Sanırım kod bulmak gerekiyormuş. Bulursam alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.