Şimdi Ara

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
20.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nowo

Eski hpsi olana yeni hp alirsan para iadesi yapiyor

Maalesef hic hp cihazim olmadi ama insalah bu ilk olacak hocam peki gt 940mx ve gtx960m arasında fazla bir performans farki var midir cunku benim diger tercihlerim arasinda olan msi laptopta bu ekran kartı var gt940mx ve işlemcisi hp'nin bu modelinden daha iyi intel 6700hq kullanılıyor siz ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC9A03247 -- 19 Mart 2017; 17:52:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet GTX 950m . Ama aradaki fiyat farkını hesaba katınca normal geliyor. Yoksa oyun konusunda haklısınız elbet farkeder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krnlk-Mkn

Merhaba arkadaşlar bende bc018nt yi almayı düşünüyorum.

Aynı model olmasada yakınlar. Bu yüzden fikrinizi merak ediyorum. Genel olarak olumlu ve alınmasından mı yanasınız? Isınma, ses, performans bakımından nasıl değerlendirirsiniz?

Malum 2 sefer asus bilgisayar sipariş verdim dm324 ikiside arızalı çıktı iade ettim. Artık aynı sorunları yaşamak istemiyorum.

Teşekkürler

Hocam kampanyayı kaçırmışsınız 23 şubatta ve 17 martta 2795 tlden satıldı kdv indirimi ile. 1,5 aydır takip ediyorum şu anki fiyatı çok yüksek genelde 3000 tl civarı satılıyor bilginiz olsun.

• YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz büyük ihtimalle, servise yolladığım bilgisayarda kayıt yoktu. Sadece garantisi bitmiş olması lazım. Zaten arayıp kayıt olmak istediğinizde bir problem varsa belirtiyorlar.

• hasobilo H kullanıcısına yanıt
    Yetiştim ben o kampanyaya kardeşim. Eğer salı gününe kadar parayı yatırırsam 2804,2tl ye almış olacağım. Sizlerden fikir almak istedim. Eğer ciddi bir sorunu varsa siparişi iptal edeyim diye. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
  • Garanti si devam etse ne olur pis kapitalistler

• Krnlk-Mkn K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam sevindim adınıza , haberiniz olmadığını düşünüp 500 tl fazla vereceğinizi düşündüm kusura bakmayın. Ben de son anda karar verip alacaktım ama saniyeler içinde fiyat değişti onay vermedi siz havale ile mi aldınız nasıl salı gününe kadar süre veriliyor?

• hasobilo H kullanıcısına yanıt
    Sağolun teşekkür ederim. Estağfirullah ne kusuru. Alıp almadığımı bilmiyordunuz sonuçta.
    Bende tam 23:52 de sipariş verdim. Kartımı onaylamayınca havale yapmak zorunda kaldım. HB aradım. Salı gününe kadar süreniz var diyince sevindim. Umarım sizde en kısa sürede uygun fiyata alırsınız.
  • Abi kayit olurken neleri ostediler senden

• nowo kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ilk 444 0307 den müşteri hizmetlerini aradım. Ad soyad tel ve mail adresi istediler daha akabinde eski hp pc seri no istediler. Verdim, kısaca kampanyayı anlattı. Konuşurken 2 mail düştü. Biri hangi cihazları alabileceğim hakkında bilgi maili diğeride asıl önemli olan mail. Bu mailde link var yeni cihazı aldıktan sonra o linkle form dolduracaksın. Formdan sonrada para yatmasını bekleyeceksin :)
  • Hocam resimleri hala bekliyorum fan cikisi ve klavye (çok rahatsız ettim sizi kusura bakmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nowo -- 20 Mart 2017; 0:12:15 >
  • Arkadaşlar bu ışık sızması sorunu normal kullanım sırasında da göze batıyor mu? Yoksa film izlerken falan siyah ton ağırlıkta olunca mı belli ediyor. Ve tek sorunu bu olduğunu varsaysak hp servisinin bunu onarma durumu yok mu? Teşekkürler

Valla şu anlık başka bir sorun yok kardeşim bende. Işık sızmasının da tamiri olurmu pek sanmam.IPS ekran kaderi bu

• Merhaba arkadaşlar. HP kampanya para iadesi az önce hesabıma yatırıldı. Eski seri no kayıt ve ürün siparişini 01.03.2017 de yaptım. Ürün elime 03.03.2017 de ulaştı ve yeni ürün kaydını da o gün yaptım. Bu gün 21.03.2017 ve 18 günde 480TL hesabıma iade edildi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBowTie

Merhaba arkadaşlar. HP kampanya para iadesi az önce hesabıma yatırıldı. Eski seri no kayıt ve ürün siparişini 01.03.2017 de yaptım. Ürün elime 03.03.2017 de ulaştı ve yeni ürün kaydını da o gün yaptım. Bu gün 21.03.2017 ve 18 günde 480TL hesabıma iade edildi...

6 Marttaki kaydımın iadesi bugün yattı benim de, haftalık aktarılıyor heralde ödemeler
  • Hayirli olsun benimde yatti

• Abi kod buldum senden de resim bekliyorum müsait olunca

• 940MX'e göre 960M en az 3-4 gömlek üstün. Arada dağlar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bende bc004nt var ıps ekran, herhalde ekran bu modellede aynıdır, ışık sızması sadece siyah ekranda belli oluyor diğer renklerde herhangi bir sıkıntı olmuyor

• Ne kadar belli oluyo

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.