Şimdi Ara

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
20.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gitti gidiyorda ilk 2bin kisiyle sinirlidir yaziodu da ondan sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun performansını deneyen var mı? Veya denemeyi düşünen? Varsa bizi de aydınlatabilirmi :)

• scarfaceo7 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben 2 -3 denedim hiçbirinde aşırı ısınma kasma sorunu yaşamadım.

• Call of Duty Modern Warefare 3

• Sniper Ghost Wairor 2

• NFS The World

• Pes 2017

• GTA 4 ve GTA 4 EFLC

Edit: GTA 4 Türkçeye çevirdiğimde helikopterde kasma oluyor bazen ama orjinalde yok. Paketle alakalı bir sorun sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Patron -- 24 Mart 2017; 16:24:36 >
  • Gta 4ü hangi ayarda oynadınız? Optimizasyon özürlü bir oyun zaten eğer çok yüksek ayar da kasmadıysa gayet iyi.

Zaten oyun kurup girince çözünürlül vs ayarlayamıyorsun. Dosya konumuna metin belgesi açıp adını commandline yapıyorsun içinde de nette ayar listesi var onları yapıştırdım öyle açıldı ayarlar. Hepsi Highde idi zaten bir tane ayarfa very high var onum dışında hepsi en yüksek high. Sanırım hepsini high yaptım ama sorun çıkarmadı. Zaten cihaz oynatır 4 o banttaki bütün oyunları high de. Ben gta 5 merak ediyorum ondada yari high yati medium oynariz diye dusunuyorum

• Bende aldım cihazı ama iş güçden daha bırak oyunu kullandığım programları bile yükleyemedim. Merak da etmiyor değilim Gta 5 yükleyipte oynayan bir arkadaş olsa aydınlatsa bizi

Kardeşim ben daha denk gelmedim GTA5 e ama youtube da videoları var GTX960M GTA V yaz çıkıyor..

Bu videodaki 8GB Ramli model:https://www.youtube.com/watch?v=iQcpAZ_o1ds

Buda başka marka ama GTX960M video:https://www.youtube.com/watch?v=FOu3z0W5W6I
  • Arkadaslar bu hafta bu modelı alacagım ancak dvd sürücüsü olmaması düşündürüyor..harici dvd sürücüleri var 50tl civarı gerektiğinde onları kullansam sorun olur mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz da zaten DVD roma da ihtiyaç yok pek. Win olsun driverlar olsun heryerde var. Oyunlarda zaten artık iso hep

• Harici dvd kutudan cikmiyormuydu

• xtatic kullanıcısına yanıt
    Tok laptopla gelmiyor hocam.

• Ben kutudan çıkıyor diye biliyorum. Türkiyeye gelenlerde mi yok acaba. Web sayfasındaki kullanım kılavuzunda 12. sayfada DVD writer seklinde yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBowTie

Sorun olmaz da zaten DVD roma da ihtiyaç yok pek. Win olsun driverlar olsun heryerde var. Oyunlarda zaten artık iso hep

İso derken neyı kastedıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt
    .iso ? Rar zip tar gibi dosya biçimi adı.. Oyun vs artık DVD kalmadı yeni çıkan oyunları genelde netten iso olarak indiriyoruz. En azından bana hep iso denk geliyor.

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/ISO_(dosya_biçimi)

• M.2 SSD MONTAJ !!!

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta linkdeki SSD yi aldım ve haftasonu monte ettim. Hediye çeki ile beraber bana 308TL ye geldi. Ürünün içinin fotoğrafını çektim. Zamanın olmadığından video çekemedim..

EDİT: PC içinde boş slotta vida yok, SSD kutusundan da çıkmadı. Kendimiz bulmak mecburiyetindeyiz..

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Patron -- 29 Mart 2017; 14:34:19 >

• KLAVYE AYDINLATMASI !!!

Merhaba arkadaşlar. Merak edenler için klavye aydınlatmasının fotoğrafını çekitm karanlık ortamda. Fotoğraflar aşşağıdadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Patron -- 27 Mart 2017; 10:26:4 >

• quote:

M.2 SSD MONTAJ !!!

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta linkdeki SSD yi aldım ve haftasonu monte ettim. Hediye çeki ile beraber bana 308TL ye geldi. Ürünün içinin fotoğrafını çektim. Zamanın olmadığından video çekemedim..

Hocam vida işini nasıl hallettiniz SSDyi sabitlemek için? Samsung kutusundan çıkmadı bende vida, eski notebookumun wifi kartından söküp takmıştım. Siz nasıl hallettiniz cihazın bir yerinde yedek vida mı var acaba?

• wade96 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben tanıdık bilgisayarcı var dükkanda hallettim. Hali ile vida dolu orası bir tane taktım rastgele..
  • quote:

Kardeşim ben tanıdık bilgisayarcı var dükkanda hallettim. Hali ile vida dolu orası bir tane taktım rastgele..

Anladım hocam , o yüzden belirtmekte fayda var diye yazdım kasayı açan arkadaşlar benim gibi şaşırıp kalmasınlar diye. Bir de hddyi direk klonlamayacaklar için ssdye yeni windows kurmak isteniyorsa hdd bağlantısı kesilmesi gerekiyor, ya da önce klonlayıp sonra bağlantıyı kesmeden kurabiliyorsunuz. Bunun nedeni windowsun ayırdığı 300-500mb lık bölümler zaten ayrık olduğu için harddiskte sapıtıyormuş kurulum.
  • wade96 kullanıcısına yanıt
    Benim HDD de kuruluydu windows. BİOStan SSD ye kurdum. Bağlantı vs kesmedim HDD ile PC de fiziksel yoldan. Biost bootda ilk USByi ilk sıraya alıyoruz win kurulumu yaparken disk seçimi bölümü çıkıyor bütün diski sildim SSD ye kurdum. restatr atarken tekrar biostan bu sefer ilk sıraya ssd aldım işlem tamamlandı. Aygıt yöneticidende HDD ikiye böldüm. Ama bu intelin bi uygulaması var driver kurduktan sonra 7-8 GB bir alanı ayırıyor diskten nedenini anlamadım dikkatte etmedim disk yöneticiden birleştirdim tekrar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.