Şimdi Ara

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
20.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrBowTie

KLAVYE AYDINLATMASI !!!

Merhaba arkadaşlar. Merak edenler için klavye aydınlatmasının fotoğrafını çekitm karanlık ortamda. Fotoğraflar aşşağıdadır..

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★

Çok şükür ben de aldım ssd hepsiburadan sipariş ettim bir de forumdan windows 10 home lisans satın aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 mart tarihinde gittigidiyordan Hp pavillion 15 İ5 6300HQ GTX960m modelini 2589 tlye aldım. Cihaz hakında hp iade kanpanyası hakkında sormak istediklerinizi sorabiliriniz. Ana konuyada 1 ay boyunca geçirdiğim zamandaki tecrübelerimi yazacağım.
  • mehmet572 M kullanıcısına yanıt
    hangi ssd hocam link atabilirmisiniz ?
  • Hocam hepsiburada dan aldim iade edecegim bilgisayara zarar vermekten korktum denedim ama baya bi hirpalayacagim bilgisayari o yüzden. Geri gonderecegim

• yaklaşık 20 gündür cihazı kullanıyorum çok memnunum oyun için ölçü olabilecek sadece rise of tomb raider oynadım very high ayarda gayet akıcı bir şekilde oynadım..kasa klavye ışıklandırma falan gayet şık duruyor..ısınma çift fan olduğu için oyun sırasında ses çıkarıyor diyorlar ama yok 3 5 gün sonra alışıyorsun zaten rahatsız etmiyor cihazın alev topuna dönmesinden iyidir gerekli soğutmayı yapıyor..
  • Arkadaşlar arkadaki hava çıkışının solundan hava üflüyor mu sizin bilgisayar? Speedfan ile baktım fan 2 99 rpm falan gözüküyor artmıyor oyun oynarken. Soldan da hava çıkmıyor arkadaki mazgalda sağ yaldır yaldır üflerken. Normal mi? Sıcaklıklar arttı sanki de ondan kıllanıyorum.
  • Arkadaşlar gg anlık indirime girdi ama integra ürünü kapatmış ?

• http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-nb-15-bc019nt-1bw82ea-i5-6300hq-12gb-ram-1tb-hdd-gtx960m-ddr5-4gb-vga-15-6-freedos-275121564# nediosunuz güvenilirmi bazıları tedarikcisi integra demişdi ama integrada bitmis bu bilgisayar.Sizce bi problem cıkarmı ?

• up up hocam aldınız mı

• Sipariş geçtik bakalım inşallah pişman ettirmez

• anldrms34 kullanıcısına yanıt
    Benim attigim linkdenmi hocam?

• Verdigim linkden verdim siparişi.İNŞALLAH bir sorun çıkmazda guzel bi inceleme koyucam buraya.

• Aynen hocam GG de başka bu PC goremedim zaten 2520 ye gelecek bence iyi fiyat umarim sağlam cihaz gelir haberlesiriz hayırlı olsun şimdiden

• nowo kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun, ben de daha fazla dayanamadım verdim siparişi 23.56'da. Ne zamandır bekliyorum tam alacam birşey çıkıyor fiyat artıyor falan en sonunda sinir bastı valla. İnşaallah, kazasız belasız ulaşır sorunsuz kullanırız.

• hasobilo H kullanıcısına yanıt
    Hocam kartta sorun oldu 2 saat kart aradım bide ben .d

• Hocam benim maile mail gelmedi siparisinizi aldik diye.sizce bi sorun olurmu?

Bana ödemeniz onaylandı diye bir mail geldi, fakat bankada sipariş beklemede gözüküyor. Sizin bankada durum nedir?

Akrabamin kartindan siparis ettim durumunu bilmiyorum.

İlginç gg ödemeyi alamadı mı acaba? Bana şöyle bir mail geldi.

Bu arada satıcı İntegra Bilgisayar olarak gözüküyor.

Aldıklarım kazandıklarımda ürün gözüküyor ama

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.