Şimdi Ara

HP 15-BC019NT i5-6300HQ 12GB RAM GTX960M DDR5 4GB [ ANA KONU ] ★KULLANICILAR KULÜBÜ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
8
Favori
20.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu integra bilgisayar güvenilir dimi.Siz ordan mı aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nowo kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim. Oradaki model tek fanlıydı. Güvenilirmi bilmiyorum ama forumda alıp memnun kalan da var hatalı ürünü gelen ve geri yollayanda var. Ben daha ucuza bulsam oradan alırdım. Gittigidiyorda integra satıcısından aldım ben..
  • Hocam bende integrayı sormuştum zaten.Siz ebrar bilgisayarmı zannettiniz?

Hocam çok pardon ya kusura bakma. Ebrarı soran çok oluyor birde ebrardan ram falan bakıyordum kafam karışmış. Ebrar integra bilinmeyen kelimelerya okurken de aceleyle karıştı sanırım ofiste yoğun baya karışmış
  • SSD almayı düşünenler ilanıma bir göz atabilir.

https://forum.donanimhaber.com/sandisk-ssd-z400s-128gb-m-2-sata--124950320
  • Kampanya kaydımı yaparken sordum.16 gbye kadar ram 512gb ye kadar ssd destekliyomus

• Arkadaşlar 15bc018nt modelini satın aldım. Güncellemeler yükleniyor diye oyun falan oynamadım daha. Ama klavyesi,ışıklandırması,ekranı,sesi bence gayet güzel. Size bir kaç sorum olacaktı. Acaba ssd takınca garanti bozuluyor mu? Kendim takabilir miyim ve sadece m2 sata mı destekli takabilirim? Son olarak sıcaklık ve perfornmans konusunda test etmek istiyorum. Hangi programlarla nasıl yapabilirim?
    Işık sızması da alt kısımda 3 4 yer çok ufak şekilde var. Beni rahatsız etceğini sanmıyorum. Artma durumu var mı acaba?
    Yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krnlk-Mkn -- 22 Mart 2017; 16:8:12 >
  • Krnlk-Mkn K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun. SSD sadece M.2 destekliyor cihaz. Arka kapağı açman lazım ama dikkatli aç zarar verme cihazın biryerine. Ürüne SSD eklemek garantiden çıkartmıyor. Eğer takarken bir parça koptu veya başka bir hasar aldı o zman garantiden çıkar. Kendin de takabilirsin ama daha önce laptop dökmediysen bilen biri ile yap önce bu işi. Işık sızmasını da karanlıkken bak oda ve siyah olsun baktığın ekrandaki yerler. Fraps var fsp vs ölçmek için oyunlarda
    Hocam nereden kaça aldınız.Işık sızmaları da benim korkularımdan biri

• Allah razı olsun teşekkür ederim.
    Laptop açmışlığım var. Servis yok vida da şu olmuş bu olmuş diye sorun etmiyorsa kısmetse alınca yaparım. Bu arada 256lık almayı düşünüyorum. Samsung evo tavsiye ediliyor. Sizin fikriniz ne yönde acaba?
    Full siyah ekrandan baktım. Karanlık odada daha farklı görünür mü bilmem ama çok şükür bunlar çok çok az görünüyor.
    Ve fraps galiba fps için. Sıcaklık için önereceğiniz program var mı? Bu arada cevaplarınız için de çok teşekkür ederim.
    Hepsiburadanın geçen cuma kdv indiriminde 2795 e aldım. Havaleden dolayı Salı kargoya verildi. Bugün gittim aldım.
    Işık sızması artar mı bilmiyorum ama eğer şu an gördüğüm kadar çok çok azsa , çok dikkat eden biri değilseniz hiç sorun olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krnlk-Mkn

Hepsiburadanın geçen cuma kdv indiriminde 2795 e aldım. Havaleden dolayı Salı kargoya verildi. Bugün gittim aldım.
    Işık sızması artar mı bilmiyorum ama eğer şu an gördüğüm kadar çok çok azsa , çok dikkat eden biri değilseniz hiç sorun olacağını sanmıyorum.

Çok güzel fiyata almışsınız hayırlı olsun.Bende kaydımı yaptırdım 2 ay içerisinde hepsi burada yada gitti gidiyorda indirim yakalarsam alıcam inşallah

Zamanla artar sısma ama 5-6 sene kadar sonra fark edersin
  • Integra ile konussak,göndermeden kontrol ettirsek bi sorun olurmu sizce

Kutuyu açacaklarını sanmıyorum. Ürün zaten freedos açamazlar biosa düşer direk diyew düşünüyorum. Biosta mavi ise belli olmaz
  • Sıcak fırsatlarda ki konuda integradan alınan bilgisayarı ısık sizmasindan dolayi iade etmis yeni gelecek olanida kontrol ediceklermis

Kampanyayı görünce şansımı deneyeyim dedim. İnşaAllah da pişman olmayacağım.
    Şimdi asus ile karşılaştırarak ışık sızmasına baktım, bende şu an anladığım kadarıyla gayet normal görünüyor.
    İnşaAllah sizde uygun fiyata kısa sürede sağlam bir bilgisayar alırsınız.
  • 5 6 senede fark edilecekse ki şu anki gibi siyah tonda olacaksa sıkıntı olmaz evelAllah.
    Ben daha once hic internetten alış veris yapmadim.bu gittigidiyor yuzde 5 indirimini nasil kullanirim oldugu zaman .

Zaten ekranda yazıyor indirim. Ya ürün sayfasında belirtir yada sepete eklediğinde otomatik düşer fiyat
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.