Şimdi Ara

HP 15-BC202NT 1DN08EA i5-7300HQ 12GB 1TB 4GB GTX1050 15.6 FreeDOS ( ANA KONU ) *KULLANICILAR KULÜBÜ* (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.796
Cevap
22
Favori
111.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güç tasarrufu modunda olmadığından emin ol. Güç tasarrufu modunda işlemci hızı 2.5 ghzyi geçmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bilgisayarı garantiden aldım. Laptop ekranı komple değişmiş. Ayrıca Ankara'daki teknik servise vermeme ve pavilionların İstanbul'da yapılmasına rağmen ürün toplam 3 günde yapılıp elime geçti. HP'nin garantisini kutluyorum. Şüphelerim vardı garanti konusunda ama dedim ki helal olsun
  • Elitekdr17 E kullanıcısına yanıt
    kardeşim şaka mı 60 için suan ben uyuz oluyorum işyerinde bu hp den daha dusuk ozellikle bilgisayardan 200 alıyorum
    Ayrcıca ilk aldıgım zamanlar bu hp den 200 alıyordum ne zaman windows güncelledim bilgisayar performans konusunda dipte kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fevzi17 -- 17 Mayıs 2018; 18:24:9 >
  • fevzi17 kullanıcısına yanıt
    Bios güncellemesinden sonra mı oldu ?
  • windows 10 güncellemesi oldu sonra driverleri güncelledim fps düştü
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    cs go kac fps?
  • suan fps 200 e yukseldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevzi17

cs go kac fps?

Malesef Cs-go oynamıyorum hocam. Total War vs. oynuyorum genelde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben 60 a sabitledim

Nvidia 397 li driverda sorun var
  • Elitekdr17 E kullanıcısına yanıt
    baskan cs go oynuyorsun ve 120 pingin altındaysa oynama bence oyunun bi zevki olmaz ki ben pc yi satmayı düşünüyorum
    Parça olarak satmayı düşünürsen klavye ve alt kapağa talibim. Rahat 200 250 tl veririm net. Ben çok hor kullanmadım ama evin duvarları dardı ve çizik oldu .Elimde açık geçerken solda altta çizik oldu, merak etmeyin düşmedi :D Bir de ssd takarken yanda çok az çizik oldu.Garanti gitmiyor tabi ki ama estetik açıdan azıcık deforme var çok da fazla değil ama insan bebek gibi gözüksün istiyor. Bir de klavye çok gevşek ben de sizin de öyle mi ?Daha mekanik hisli bir şeu olmasını beklerdim macbook gibi.
  • Termal macun değiştirme vaktim geldi sanıyorum 1 yıl oldu tam Var mıdır önerileriniz değerli forum üyeleri
  • YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Ben garantiye verdim laptopu macun yenileme için(asıl amaç ekran bozulmuştu o sıkıntının giderilmesiydi) macunu yenilemişler. Fakat macunlar dandik. Öncelikle benim de sana sormak istediğim bir şey var. Macun değişimi garantiyi bozuyor mu?
    Öneri olarak arctic mx-4e iyi deniyor. Bulabilirsen thermal grizzly kryonaut en iyi metal alaşımlı olmayan termal macun. Delid macunu kullanacam diyorsan yine en iyisi metal alaşımlı thermal grizzly conductonaut(piyasadaki en iyi).Elektrik iletkenliği olduğu için bakır boru haricinde başka hiçbir şey ile temas etmemesi gerekiyor. Thermal grizzly markasını Türkiye'de satan nanokatalog vardı onlarda da stok tükenmiş. Onun için yurtdışı veya beklemek. Uğraşmam diyorsan al mx-4 sür. Stok macundan çok daha iyi.
  • musq kullanıcısına yanıt
    Arctic mx-4 alırım uğraşmam öyleyse hocam sağol.

Diğer konuya gelirsek açıkçası tam bilmiyorum ama ssd takmak garantiyi bozmuyor dediler yani kapak açılması sıkıntı yaratmıyor.
    Kapağı açtıktan sonra hiçbir zarar verilmez güzel değiştirilirse zaten fark da edilmez diye düşünüyorum

Resmi bi bilgi tabiki daha güzel olur.
    Değiştirebilirsiniz ama servisin dandik macunu daha iyi benden söylemesi
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Kendiminki için 1 yılda değişim gerekir diye düşünüyorum hocam doğru mudur?
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Hocam servisin macununu neden onerdiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Değiştirebilirsiniz ama servisin dandik macunu daha iyi benden söylemesi
    Hocam macunu sen bana önermemiş miydin? O zamandan bu zamana kadar bir şeyler mi değişti?
    Sanki önceden daha serindi bana da öyke geliyor olabilir

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.