Şimdi Ara

HP 15-BC202NT 1DN08EA i5-7300HQ 12GB 1TB 4GB GTX1050 15.6 FreeDOS ( ANA KONU ) *KULLANICILAR KULÜBÜ* (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.796
Cevap
22
Favori
111.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sıcaklık değerlerini max görebilmek için msi kombustor diye bir program var. Onu kullanıyorum. Aynı cpu ve gpu burner (4gb) msaa 8x değerlerinde yapıyorum 90 dereceyi görüyor laptop 3 dk içinde. Yeni garantiden geldi. Laptop fanı yeni temizlendi ve termal macunu yenilendi. Sizce bu değerler normal mi?
  • musq kullanıcısına yanıt
    Cpu görüyorsa o değeri anormal olmayabilir .Onun dışında ilk defa iki fan çalışırken şahit oldum laptopa ve hp ye sağlam sövdüm.Ben de servise göndereceğim macun,recovery ve hoparlör için.
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Sendeki bu recovery olayını tam anlamış değilim açıkcası. Fakat benim de hoparlör cızırdıyordu. Servise demeyi unutmuştum ben ama laptop geldiğinde cızırtı geçti. O cızırdamayı sen de yaşıyorsan o şarkının kalitesine ve türüne göre değişiyor.
    Temuz kurulum windows olunca pc daha sicak ve randimansiz oluyor bence.Pil omru daha uzun hp kendi guc planinda. O guc plani da internette yok . Karsiniza cikacak sey eskisi olacaktir sakin kurmayin.

Recovery Ssdye kurmaya kalktim verimsiz oldu. Hdd ye kurup acronis ile imaj almak sart. Servise vermedim. Evde recovery var . Isterseniz siparis edin memnuniyet adina bedava veriyorlardi en son ve 3 gunde cek cumhuriyetinden dhl ile ucretsiz kargo olarak geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya şarj kapasitesini biosta yüzde 50 ye ayarlamıştım şimdi batarya da şarj olmuyor var mı bu sorunla karşılaşan? Her şeyi denedim ama şarj olmuyor bir türlü.
  • Başına gelen arkadaş varsa diye yazayım tekrar, şimdi biosu tekrar flashladım düzeldi.

Batarya kapasitesini yüzde elli vs diye ayarlayanlar, batarya dolmuyor uyarısı alırsa yüzde 100 e alıp biosu tekrar flashlasın düzeliyor.
  • Termal macun değiştirmeden önceki sıcaklıklara bir bakayım dedim de acaba değiştirmeme gerek yok mu
    HP 15-BC202NT 1DN08EA i5-7300HQ 12GB 1TB 4GB GTX1050 15.6 FreeDOS ( ANA KONU ) *KULLANICILAR KULÜBÜ*
  • Bilgisayara yeni bios güncellemesi gelmeyecek mi? Marttan beridir aynı bios sürümü var.
  • funnel kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Takip ediyordum da ilk senden duydum.
  • - Provides improved security.

Açıklama böyle diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoureGodDamnRight

Termal macun değiştirmeden önceki sıcaklıklara bir bakayım dedim de acaba değiştirmeme gerek yok mu
    Servis değiştirir mi hocam termal macun ? ek olarak temizliğini yaparlar mı ? 1 yılı geçti alalı biraz ısınmaya başladı..

• quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Servis değiştirir mi hocam termal macun ? ek olarak temizliğini yaparlar mı ? 1 yılı geçti alalı biraz ısınmaya başladı..

Alıntıları Göster
    Kendi macunları ile değiştiriyorlar. Stok macundan daha kalitesiz gibi. Ben değiştirtmiştim teknik servise. Macundan çok memnun değilim. Fan temizliği yapıyorlar ayrıca. Başka kronik sıkıntıları varsa onları falan da yazın. Mesela ışık sızması gibi.

• exclbr kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yazmış hocam sana.

Garantiye yollayasım hiç yok bi ara kendim değiştircem ben macunu
    Ayni gun teslim alabilir miyiz hocam peki macun ve fan temizligi kadikoydeki onarim merkezine birakacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 8 Temmuz 2018; 11:31:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORGANIKHOSAF

Ayni gun teslim alabilir miyiz hocam peki macun ve fan temizligi kadikoydeki onarim merkezine birakacam
    Ben Ankara'daki teknik servisine vermiştim, İstanbul'a yollamışlardı. Eğer laptopun gittiği yer ise 1 günde ekran değişimi termal macun değişimi, fan temizliği ve menteşe kontrolünü gerçekleştirmişlerdi.Geriye kalan iki gün kargo süresi idi. Yoğunluğa da bakar ama.
  • HP 15-BC202NT 1DN08EA i5-7300HQ 12GB 1TB 4GB GTX1050 15.6 FreeDOS ( ANA KONU ) *KULLANICILAR KULÜBÜ*
    Yorumları alayım. Teknik servis macunun değişimi ve fan temizliğinden yaklaşık 3 ay sonra.
    Bugun verdim servuse yarin bajima yollucaklarmis maksimum 20 gun dediler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Daha iyi olabilir. Hangi oyun veya program bu ? Bir de cinebench cpu test icin isilari paylasır mısıniz ?

• Hocam ben anakart isilarini hic bir program ile goremiyorum , eskiden goruyordum? Ne yapmaliyim ?

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.