Şimdi Ara

HP 15-BC202NT 1DN08EA i5-7300HQ 12GB 1TB 4GB GTX1050 15.6 FreeDOS ( ANA KONU ) *KULLANICILAR KULÜBÜ* (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.796
Cevap
22
Favori
111.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Aida extreme ile denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Daha iyi olabilir. Hangi oyun veya program bu ? Bir de cinebench cpu test icin isilari paylasır mısıniz ?
    Msi kombustor programı. Arkasındaki değerler programın kendisine öndeki renkli yazanlar da msi afterburner programına ait. Yanındaki de bildiğimiz core temp uygulaması. Kombustor programı ile ekran kartını birçok demo ile test edebilirsin. Ben gpu burner 4gb kullandım ve aynı anda programın cpu burner'ını da çalıştırdım. Bu sıcaklık değerleri için yarım saat beklediğimi falan zannetme. O sıcaklıklara ulaşması 5 dk sürdü.
  • musq kullanıcısına yanıt
    5dk da boyle olması normal,fakat 2.8 den ziyade 3.0 3.2 olması daha iyi olurdu. Bana normal gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denediğimi ve olmadigini hatirliyorum. Speccy ile anakart algilaniyor,ama isi yok. Macun ile mi ilgili? Bir de usb lerin ve sarj soketinin bulundugu yerin ustu,mentese demiyim de ust kenar sag var hani,ust kapak onden sag ust kose cıkintıli , orasi sizde de isiniyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaptör sizde de köpek gibi ısınıyor mu ?Patlayacak diye ürküyorum. Ne zaman adaptörü taksam kafadan derece en az sıcak laptop. Yükte 5 10 derece yüksek yani. 20 c bile fark ettiği oldu.Yön tuşları altına doğru hemen bombe olan yer çok ısınıyor.Ssd ye recovery çaktığım için aleti mi bozdum acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 14 Temmuz 2018; 3:18:28 >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Oyun oynarken filan mı yoksa adaptoru normal takılıyken mi bende suan takılı adaptor forumda vs takılıyorum adaptor ılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 14 Temmuz 2018; 10:47:57 >
    Denedm şuan speccy ile sıcaklık gözüküyor anakartın

Ben pcyi servise verdim 1 gün sonra aldım fanlarımı değiştirmişler macun yenilemişler suan sessiz çalışıyor ısılarda iyi
  • quote:

5dk da boyle olması normal,fakat 2.8 den ziyade 3.0 3.2 olması daha iyi olurdu. Bana normal gibi geldi.
    Undervolt yaptım core voltage offset'i -0,150'ye getirdim hem sıcaklık max 80 derece hem de cpu hızı 3.1 ghz
  • quote:

Adaptör sizde de köpek gibi ısınıyor mu ?Patlayacak diye ürküyorum. Ne zaman adaptörü taksam kafadan derece en az sıcak laptop. Yükte 5 10 derece yüksek yani. 20 c bile fark ettiği oldu.Yön tuşları altına doğru hemen bombe olan yer çok ısınıyor.Ssd ye recovery çaktığım için aleti mi bozdum acaba ?
    Kış zamanlarıydı. Arkadaşla yan yana cs:go atıyorduk. Adaptör kumaş kaplı sandalyenin üzerinde idi. Canım arkadaşım gocuğunu adaptörün üzerine koymuştu. Aşırı ısındığından dolayı sigortası atmıştı. Üzerine yumurta kırsan pişerdi. O sıcaklıkta plastiğin nasıl sağlam kaldığını anlamadım gerçekten. Soğumasını bekledim ve hala kullanmaya devam ediyorum. Şu an bir sıkıntısı yok. 150W adaptör.
    Bana pm den detayları atarsanız çok sevinirim.
  • Hangi servise verdiniz ?
    Osmanağa Mahallesi, Dere Gazinosu Sk. No:32, 34714 Kadıköy/İstanbul

HP nin resmi onarim merkezi buraya veriyorsun onlar umraniyeye gonderiyor orada onarim yapiliyor geri geliyor.

Kargo ilede aldirabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamamdır. Çok teşekkür ederim.
  • Fan sorununa çözüm bulundu mu acaba bilgisi olan var mı?
  • serokc kullanıcısına yanıt
    Aslında fanlarda bir sorun yokmuş, bir video atmıştım şimdi bulamadım ben sen biraz geri sayfalara bakarsan bulabilirsin ikisi de gayet iyi çalışıyor fanların.
    Edit: Videoyu buldum
    Kerem ÇALIŞKANyoutube
    HP Pavilion 15-BC202NT Fanlar
    https://www.youtube.com/watch?v=ShadDwLmAkg

biraz amatörce ama sonuçlar doğru :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kereo -- 28 Temmuz 2018; 13:21:5 >

• bu bilgisayarı bir yıldır kullanıyorum, oldukça memnundum, ta ki son 10 güne kadar. şu sıralar boştayken ısınıyor ve fanlar devreye giriyor, sanki oyundaymışım gibi ısınıyor bilgisayar çok sinir bozucu, aynı durumu yaşayan var mı?
  • Torrentter kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 yıl olmus termal macun yenilemesi ve fan temizliği lazım bende de oyunlar aşırı ısınma kasma yapıyordu servise verdim fanları değiştirdiler macun sürdüler şuan memnunum.Servise verin hallederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORGANIKHOSAF

Hocam 1 yıl olmus termal macun yenilemesi ve fan temizliği lazım bende de oyunlar aşırı ısınma kasma yapıyordu servise verdim fanları değiştirdiler macun sürdüler şuan memnunum.Servise verin hallederler.
    Servis macunundan memnun musunuz hocam?
    Hocam 1 ay oldu memnunum suan 3 aydan sonra ne olur bilemem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORGANIKHOSAF

hocam kaç gün sürdü servis sizin?
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.