Şimdi Ara

HP 15-BC202NT 1DN08EA i5-7300HQ 12GB 1TB 4GB GTX1050 15.6 FreeDOS ( ANA KONU ) *KULLANICILAR KULÜBÜ* (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.796
Cevap
23
Favori
111.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benden hepinize tavsiye: Sakın menteşeleri söküp takma durumunda kanırtana kadar sıkmayın genelde menteşelerde kırılma sebebi budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Benden hepinize tavsiye: Sakın menteşeleri söküp takma durumunda kanırtana kadar sıkmayın genelde menteşelerde kırılma sebebi budur.
    Yazdığın olaydan ötürü başına bir şey mi geldi hocam.
  • musq kullanıcısına yanıt
    Gelmek üzereydi kıyısından döndüm.
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, teşekkürler tavsiye için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde Hp tarafından önerilen plan güç planı olan varsa atabilir mi?Biliyorum pc ler freedos aldınız ama belki vardır diye sordum. 2010dan kalma olanı istemiyorum o eski versiyon.
  • arkadaslar bunun fan sesinden biktim, laptop hic isinmiyor ama fanlar hep cok calisiyor.Bostayken cok gurultu yapiyor, yukteyse fon makinesine donuyor adeta.
    Yukte en fazla 73 derece gordum 10 saatlik calismada.
    Felaket bas agrisi yapiyor caresi yokmu bunun.

• Bana olmadı hiç hocam öyle, hangi sürümü kullanıyorsunuz?
    Win 10 home 64 tavsiye ediliyor.
    Sürücüleriniz güncel mi veya bios sürümünüzle ilgili olabilir (ben benimkini hatırlamıyorum arkadaşlardan bir bilen çıkar)

• Win 10 pro kullaniyorum korsan bios f35 versiyonuydu sanirim.isletim sistemi surumu fark yaparmi bu kadar hocam.Birdeekran karti driver guncel ama digerlerini nerden guncelleyecegim uzun sure uzak kaldim bu islerden unutmusum inanirmisiniz biosa nerden giriyorduk format atmayi unuttum.

• Bios güncellemek artık daha kolay hocam çift tıklıyorsun kendi kuruyor

Benim tavsiyem home sürüme geçin. Driver'lar en uyumlu home ile çalışıyor hp kendisi diyor bunu. (malesef korsan benimki de ama iş görüyor )

• Biosa dokunmayın asla. Pro yerine home sl kurun sorun gidecek güvenin bana.
  • Deneyecegim hocam umarim duzelir. Fan temizligi yaptim macun yeniledim ama degismemisti.

• F9 olmasi lazim biosadegil boot menuye gireceksiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ORGANIKHOSAF kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • Macun olarak en kötü mastergel pro, maker veya daha da oturaklı bir macun denemlisiniz
  • hocam win10 home yukledim ama degısme olmadı.Macunum arctic markaydı.Gecen gün kütüphanedeydim yanımdaki adamın asus laptopu o kadar sessizki çalışıyormu çalışmıyormu belli değil.(çalışıyordu baktım )
    Acaba linux yüklesem farkedermi ses? Oyun oynamıyorum günlük işler sadece ssd'm yok bu arada gelen hdd ile kullanıyorum.
    Hocam bios f.38 di benim acaba bios sürümünü değiştirsem çözüm olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B36D602 -- 29 Şubat 2020; 15:16:7 >
  • Sorunun kaynağı fan değilmiş harddiskmiş arkadaşlar.Fanın pinlerini söküp çalıştırdım gürültü yapan harddiskmiş.SSd almaya karar verdim.Bazı düşündüklerim var.

1.m2 ssd destekliyormu laptop?

2.nvme destekliyormu
    3.m2 ssd öneriniz varmi 250 GB yeterli.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B36D602 -- 16 Mart 2020; 19:28:33 >
  • Arkadaslar bilmiyorum bu konu cozuldu mu ama ben yazayim yine de. Ikinci fani tetikleyen sinyal ilk fanin %50 den fazla dönmesi. Nbfc ile kontrol ettim arka kapak acik sekilde %50 ye aldigimizda ikinci fan da donmeye basliyor, yuzde 25 e indirene kadar durmuyor. Fotografladim da durumu asagiya ekliyorum.

Herkese saglikli gunler.

Ayrica termal macun olarak thermal grizzly kryonaut oneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇVK -- 17 Mart 2020; 14:30:27 >

• ÇVK kullanıcısına yanıt
    Demek ki bios güncellemesi yüzünden. Şerefsizler. Aldığım gün ki ısıların aynısı pc şu anda be şoktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Demek ki bios güncellemesi yüzünden. Şerefsizler. Aldığım gün ki ısıların aynısı pc şu anda be şoktayım.
    hangi güncelleme? anlamadım ne demek istediğini?
  • ÇVK kullanıcısına yanıt
    Bioe guncellemesi yapmaktan bahsettim.

Fakat ben pil algilanmadi hatasi aliyorum dediklerinizi uygulayinca

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.