Şimdi Ara

HP 15-BC202NT 1DN08EA i5-7300HQ 12GB 1TB 4GB GTX1050 15.6 FreeDOS ( ANA KONU ) *KULLANICILAR KULÜBÜ* (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.796
Cevap
23
Favori
111.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: expressimo

Fabrikasyon macunla mı fark yok ? Yoksa servisteki ile mi ?
    Fabrikasyon
  • ÇVK kullanıcısına yanıt
    Elinizde varsa macundan parası netse verip almak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Elimde var fakat tdagda macun. Para mara onemli degil sana kargolarim Turkiyeye gelince.

• ÇVK kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok teşekkür ederim fabrikasyon macunun aynısını bulana kadar uğraştım ve emin olamadım. Pm den konuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 1 Ağustos 2019; 3:58:16 >
  • Hangi sehirdesin?

• Gece gece fan gene traktöre döndü. Garanti 15inde bitiyor. Ben şimdi ne ara garantiye verecem of be

• expressimo kullanıcısına yanıt
    An itibari ile ben de garantimi uzatmış bulunmaktayım. 186₺ ödedim.
  • Merhaba bugün pasif soğutucular yerleştirmek için cihazı açtığımda birşey farkettim aslında cihazda 2. fanda yavaş dönme gibi bir problem yok uygulamalar birinci fana göre değerler yazıyor aslında 2. fanda yazan rpm değerlerinin onunla hiç bir alakası yok stres testinde vs. denediğim kadarı ile belirli bir sıcaklıktan sonra devreye giriyor ve 1. fanla neredeyse aynı hızlarda dönüyor hatta birinci fanı durdurunca çok yüksek hızlara çıkıyor
    Kısa bir videoda çektim inceleyebilirsiniz 1. fanı durduğumda rpm değerleri 0 görünüyor ama orada 2. fan çalışmaya devam ediyor
    Volkan Kayayoutube
    20190818 133447
    https://youtu.be/3HjN8fg5ZIQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alia58 -- 18 Ağustos 2019; 14:47:46 >

• Merhabalar arkadaşlar, arkadaşımda bu notebooktan var, pili şişti ama hala sorunsuz çalışmakta pil, sizce değiştirmesi gerekmektemidir, ciddi bir sorun çıkartır mı ? touchpad kısmı yamuk durmakta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: begamermc

Merhabalar arkadaşlar, arkadaşımda bu notebooktan var, pili şişti ama hala sorunsuz çalışmakta pil, sizce değiştirmesi gerekmektemidir, ciddi bir sorun çıkartır mı ? touchpad kısmı yamuk durmakta ?
    Garantisi var ve zamanı da var ise arkadaşınızın garantiye versin. Ücretsiz değişim yaparlar. Bakım vs. de yaptırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Garantisi var ve zamanı da var ise arkadaşınızın garantiye versin. Ücretsiz değişim yaparlar. Bakım vs. de yaptırın.

Alıntıları Göster
    maalesef garantisi bitti

• begamermc kullanıcısına yanıt
    Garanti bittikten sonra da garanti uzatılabiliyor. Fakat garanti bitmeden uzatmaya göre biraz daha pahalı. 250 civarı bir şey olması lazım. Garantinizi uzatıp öyle yollayabilirsiniz.
  • Bilgisayarın fanı durduk yere hızlı çalışıyo duruyo sonra tekrar hızlı çalışıyo duruyo. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mathers

Bilgisayarın fanı durduk yere hızlı çalışıyo duruyo sonra tekrar hızlı çalışıyo duruyo. Aynı sorunu yaşayan var mı?
    Bilgisayarım yeni teknik servisten geldi. Fandan sürtme sesi geliyordu. Bu garantiye 3. verişim ve 2. fan değişimim. Önceden bende de oluyordu. Bence macunların yenilenmesi gerektiğindendir diye düşünüyorum. En son ne zaman macunlarını yenilediniz?
  • musq kullanıcısına yanıt
    Yenilemedim hiç. Tamirciye götürdüm fan çıkışları tıkanmış kirden meğersem ondanmış sorun kalmadı.

• Mathers kullanıcısına yanıt
    Hocam pcyi masada mı kullanıyorsun? Bende mi bir temizletsem sürekli masada ama kirlenmişmidir acaba. 2 seneyide geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Hocam pcyi masada mı kullanıyorsun? Bende mi bir temizletsem sürekli masada ama kirlenmişmidir acaba. 2 seneyide geçti
    Soğutucu ile kullanıyorum. Tanıdık bir bilgisayarcıya gittim temizlettim. Hava çıkış yerlerinde toz birikmiş tıkanmış. Temizletmesem sıcaklıktan ekran kartı zarar görebilirdi dedi. Benim de 2.5 sene oldu alalı.
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 4 Şubat 2020; 0:39:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bios update gelmiş. Fan daha sessiz sanki.
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgilendirdiğin için
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.