Şimdi Ara

HP 15-DB0023NT RAM Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP 15-DB0023NT laptobum var. 4 GB micron RAM takılı. 4 GB RAM daha ekleme yapacağım.
    Fakat kafama takılan bir soru var:
    Laptopta takılı RAM olan micron 4 GB RAM (micron 4ATF51264HZ-2G6E1)
    Resmi sitesinde yazan özelliklerinde 2666 MHz ve 19 CL değerinde gözüküyor.
    Fakat CPU-Z, speecy gibi programlara göre bu RAM laptopta 2400 MHz ve 17 CL değerlerinde çalışıyor.
    Kafama takılan: Yeni RAM alırken takılı RAM'in resmi sitesinde yazan özelliklerine göre mi alacağım?
    Yoksa takılı RAM'in laptopta çalışırken gösterdiği değerlere göre mi alacağım?
    Yardımınız için şimdiden teşekkürler.HP 15-DB0023NT RAM YükseltmeHP 15-DB0023NT RAM YükseltmeHP 15-DB0023NT RAM Yükseltme

• Kinston 4 gb notebook ram ddr4 işte bu rami aldım taktım arkadaşlar. 2400 mhz ve cl 17 değerlerinde. Demek ki sistemin söyledikleri önemliymiş. Herhangi bir sorun çıkmadı. 8 gb ramim oldu. Notebook rahatladı. Ramler dual channel çalışmaya başladı. Almak isteyen arkadaşlar için tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donandogan -- 27 Mayıs 2020; 19:20:18 >
  • selamlar 1 yıl sonra gördüm ve aynı model bilgisayarıma aynı model rami satın aldım fakat şu an kargoda oyun performansınız nasıl değişti biraz bahseder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site ile PC de farklı gözükme sebebi yüksek ihtimal anakartiniz 2666 MHz değerini desteklemiyor veya XMP acmamissiniz bu sebeptek düşük MHz değerinde çalışıyordur bios a girip bios üzerinden ram in ne durumda çalıştığına bakarsanız en kesin sonucu öyle alırsınız XMP açık mi diye de bakın derim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP 255 G9' 16 GB RAM Ryzen 5 5625U
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.