Şimdi Ara

HP 15-EC0003NT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyun bilgisayarlarından pek anlamam sadece kart olarak bakıyorum bilen kişilerden yorum bekliyorum

bu laptop ekran kartı olarak çok iyi duruyor şekil olarakta(kişiye göre değişebilir)hoşuma gitti ama hp den bayağı şikayet olduğunu gördüm sizce almaya değermi bir de o kadar ağır oyun oynamam genelde aldığım laptopları 7 yıla yakın kullanırım iyi olsun uzun kullanim misali düşünüyorum en fazla oynayacağım pes ,pugb gibi oyunlardır.fiyat olarak ona yakın ve daha azı iyi laptop önerisi buluna bilecekler var mı yada bu işimi görür mi bide oyun oynasamda en fazla 2 saat daha fazla oynamam zaman sıkıntısından

• Bu daha iyi olabilir ram ve işlemci darboğazına takılmaz geri iade kampanyasıyla da daha uyguna gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1gh0st

Bu daha iyi olabilir ram ve işlemci darboğazına takılmaz geri iade kampanyasıyla da daha uyguna gelebilir.
    Merhaba hocam, ayrı konu açmak istemedim, gündelik işler için, internet üzerinden film izlemek, sosyal medya ve İnternet kullanımı için link paylaştığım ürünü almak istiyorum, pişman eder mi sizce.

İnce çerçeve ve hafif yapısı çok hoşuma gitti, kalın çerçeveli laptop lar bana çok tuhaf geliyor, sanki milattan öncesine ait bir şey gibi.

Benim oyun ile işim olmaz, sizce bu Asus f/p açısından değerlendirirsek ne durumda.

hesap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Soğutmasında sorun yoksa alınabilir ama sadece internet film sosyal medya için alacaksanız bence fiyatı yüksek böyle birşey de işinizi fazlasıyla görür oyun da oynatır.

• quote:

Soğutmasında sorun yoksa alınabilir ama sadece internet film sosyal medya için alacaksanız bence fiyatı yüksek böyle birşey de işinizi fazlasıyla görür oyun da oynatır.

Teşekkür ederim hocam, işlemci olarak biraz ileriye dönük olsun diyorum, Ryzen 3 değilde 5 olsun diyorum Almışken.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    çoklu çekirdek gücüne ihtiyaç duyan güçlü işlemci isteyen programlar kullanmaycaksanız 4 çekirdekli 3.30ghz lı işlemci de oyunlar da ve yine yazılım programlarında uzun vade de rahatlıkla iş görebilir
  • quote:

çoklu çekirdek gücüne ihtiyaç duyan güçlü işlemci isteyen programlar kullanmaycaksanız 4 çekirdekli 3.30ghz lı işlemci de oyunlar da ve yine yazılım programlarında uzun vade de rahatlıkla iş görebilir
    O zaman verdiğiniz linkdeki ürünü de değerlendireyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP-15 bs107nt M2 SSD desteği
    5 yıl önce açıldı
    HP Aero 13 3f0 hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hp iade kampanyasında seri numarası konusunda yardımcı olunur destek verilir
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-hp-iade-kodu--140948966

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.