Şimdi Ara

HP 15S-FQ2045NT i3 1115G4 / 4 GB / 256 SSD / 1.69 kg / 3799 TL(iade ile 3320 tl) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
9
Favori
17.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3575 g.g denk geliyor alınırmı arkadaşlar kasa çokmu dandik işlemci iyi onu biliyorumda bide ekran ips nasıl kalitelimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multeci kullanıcısına yanıt

Hocam aynı sorun bende de var hatta yukarı yazdım durumu. Kalitesiz malzeme olduğu için bu durum yaşanıyor. Bundan öncekilerde aynı kalitesiz malzemenin azizliği .. Ve bende ses ön ayarını kapatınca o patlama çok azaldı. Ama bu sefer de ses kalitesi düştü belki iade ederim bilmiyorum. Yalnız 3000 tlye aldım ondan dolayı da iade etmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 3 Haziran 2021; 20:53:4 >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt

Kasa tıraş hocam, aklınızda bulunsun. Kapağı hızlı açmaya falan kalksak yamulacakmış gibi duruyor, ortasından yavaşça açıyorum her seferinde. Bunlara rağmen bu fiyat bandında alınır mı; alınır. 3.000 TL'ye Celeron'lu cihaz satıldığı ve piyasa bu şekilde olduğu sürece alınır.

• erdalbakkal. E kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu ürüne 4300 vermek nasıl kalitesi iyimi bahsettiğimden kqsa vs

HP 15-DW3017NT 2N2R4EA i3-1115G4 4 GB 256 GB SSD 15.6 " Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Başlıktaki(konu başlığı) modeli almanızı tavsiye ederim. Dediğiniz modelde rengin farklı olması ve portların yerlerinin değişik olması dışında bir farklılık yok. Tabii bir de rj45 soketi var. Bunlar ufak tefek şeyler, ben olsam o modele 4300 - 4500 civarı tutarları asla ödemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalbakkal. -- 4 Haziran 2021; 23:16:33 >
    Yorumlarınız için teşekkür ederim hocam bide belirttiğim modelde klavye ışıklı olması beyaz kasa sanki biraz daha tok gibi başlıktaki ürünü vatanda inceledim ekan görüntü kalitesi ve ses on numara ama kasa kötü oyuncak gibi beyaz olanı canlı göremedim kararsızım bi defa alacaz iadesi yok ki

Hocam, 15S - FQ2000-- serisinde farklı konfigürasyona sahip epey notebook var. Hepsinin kasası aynı. Sadece renk ve anakart dizilimi farklıdır. Bazı modellerde parmak izi okuma, ışıklı klavye falan da var. Eğer emin değilseniz HP'yi arayıp teyit edebilirsiniz. Ben kendi bilgisayarımın içini açtım, anakartta parmak izi okuma ve klavye backlight soketi boş olarak duruyordu. Anlayacağınız anakart aynı, sadece konfigürasyon farklı. Ben internetten 2000 serisinin ışıklı klavyesini alıp kendiminkine taksam sorunsuz çalışır. Tabii hangi cihazı tercih edeceğiniz size kalmış yine. Bu arada rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalbakkal. -- 8 Haziran 2021; 10:33:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalbakkal.

Hocam bu işlemcinin gücü çok şaşırttı beni, hatta desktop işlemcisi ile karşılaştırmak gerekirse i7 6700K ile tek çekirdekte aynı performansı veriyor. 6. ve 7. nesil mobil işlemciler yanına yaklaşamaz 11. nesilin. Ayrıca ben de 2x8 GB yapmak istiyorum bellekleri, 3200 MHz alabilirsem tadından yenmez gibi duruyor. Ekran kartı da zaten maksimum 8 GB kullanabiliyor. Şu an 2x4 kullanıyorum. Asıl merak ettiğim; ekran kartı performansında ne gibi bir artış olur, yani o kadar yüksek meblağ ödediğimize değer mi?

Alıntıları Göster

hocam şöyle ki ben 2. el satacağım için bende her türlü kar getirecek. Yani sonuçta 16GB ramle satmakla 8 veya 4 gb ramle satmak pazarlama açısından daha iyi. Ona göre de fiyat biçeceksin. Satarken her türlü o değeri alırsın. Fayda bazında da ben şahsen özellikle 3200 mhz istedim çünkü ekran kartı belleği az olduğu için ramden kullanıyor. Ramin de hızlı olması iyi olur. Bir de ben biraz sert kullanan bir insanım 12gb ram internette gezerken gördüğüm oluyor. Oyun oynarken de çoğu zaman 10gb+ görüyorum. En son Immortal's fenyx rising oynaıdm. Grafikler çok düşükteydi ama yine de oynattı bana ve şaşırttı.

• hp 15-dw3017nt 2n2r4ea merhabalar rica etsem bu bilg ekranı ips mi tn mi

Hocam IPS'dir büyük ihtimalle ama HP'yi arayıp sorun emin olamazsanız.

Ips değil tn miş g.g bakalım problem çıkaracakmı iade için

• Selamlar, bu laptopa hangi model ssd almak lazım çok güncel bilgiye haiz değilim m2 var nvme ssd filan var bana örnek model gönderebilecek olan var mıdır

• Samsung 970 EVO 500 GB SSD, NVMe M.2 https://www.amazon.com.tr/dp/B07CGGP7SV/ref=cm_sw_r_u_apa_glt_i_APWW10DGK23PCM5XNJV2

M2 NVMe SSD kullanmanız gerekiyor hocam. İçinde takılı geleni söküp yerine yeni aldığınızı takmanız gerek. Sata SSD takılamıyor cihaza; yuvası yok çünkü.

Yukarıda ki linkte pahalı olan seriden bir ürün paylaştım ama daha uygunlarına bakabilirsiniz.

• Arkadaşlar driver yüklemeleri ile ilgili sorunlar yaşıyorum. HP'nin sitesinden hp-15-f2000 uyumlu driver sayfasını kullanıyorum. Windows10Pro Türkçe x64 yükledim (microsoft web sitesinden orjinal iso indirerek kullandım). En basitinden ekran kartı ve ses kartı driveri işletim sistemine uyumlu değil şeklinde hata alıyorum ve yükleyemedim. Wifi driveri direk yüklendi onda bir sorun olmadı. Windows işletim sistemi kullanan ve driverlerde sorun yaşamayanlar kısa kısa bilgiler paylaşabilir mi acaba ? Birde örnek olarak bilgisayarım > aygıt yöneticinde yüklü bileşenleri açılım şeklinde açarak ekran görünleri alıp paylaşabilir misiniz? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

edit: windows güncellemeleri sonrasında bahsettiğim driver yüklemelerini yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 16 Temmuz 2021; 15:45:5 >
  • Hp nin bu i3 11. Nesil için çok fazla modeli var sanırım. Hangisini almak gerekiyor hocam? Donanım olarak neredeyse hepsi aynı görünüyor işin içinden çıkamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ssd yuvasi var ama baglanti kablosu yok. Kablo falan mi almak lazim?

• Ssd yuvasi var ama baglanti kablosu yok. Kablo falan mi almak lazim?

• fan hızını kontrol edebileceğim bi program vesaire bileniniz var mı

sıcaklık çok yüksek olmamasına rağmen ara ara devreye griyor ve çok tizz bir ses olduğu için rahatsız oluyorum

• Şu an 10bin tiel

HP 15S-FQ2045NT i3 1115G4 / 4 GB / 256 SSD / 1.69 kg / 3799 TL(iade ile 3320 tl)
  • ugur_yavuz kullanıcısına yanıt

amazondan almak lazım o zaman ...

HP 15S-FQ2045NT i3 1115G4 / 4 GB / 256 SSD / 1.69 kg / 3799 TL(iade ile 3320 tl)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.