Şimdi Ara

HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
16
Favori
36.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://support.hp.com/tr-tr/document/c02853197

Hocam birde şurada söylenenleri yapın belki düzelir . Ekran yanıp sönme olayı acaba bu prgramamı bağlı . Bazen program çalıştırırken biz dede ekran yanıp sönüyor ama bu normal bir durum herhalde sizinki biraz farklı bir durum anladığım kadarı ile .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 4 Aralık 2017; 16:40:16 >
  • HP Accelerometer hatasını bende yeni win. güncellemesi sonrasında almaya başladım.
    Microsoft' un forumların da bu hata için HP' nin güncelleme yapması gerektiği yazıyor.

Bu yazılım bilgisayarın düşmesi gibi durumlarda hardiskin kendisini kapatmasına yardımcı oluyor sanırım.
    Program ekle kaldırdan HP 3D DriveGuard yazılımını kaldırırsanız hata mesajı almazsınız.

Bu arada bios içinde güncelleme gelmiş.
    F.42 Rev.A 41.6 MB 13 Kas 2017
  • gemballa_34 G kullanıcısına yanıt
    Bende ondan dedim hocam, o dediğiniz durum banada oldu ama arkadaşın bahsettiği farklı bir driver ama mantık olarak aynı windows uumsuzluğu söz konusu . Aslında gereksiz bir program, bunlar yardımcı yazılımlar oluyor olsada olur olmasada.
  • Hocam bios güncelleyince aynı hatayı bende aldım. Yarın bakacağım çözeblirmiyim.
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bu bilgisayarı almama sebep sizsiniz, bilgi ve deneyiminize güveniyorum çözeceğinize inanıyorum :)

Almaya başladığınız hata HP Accelerometer hatası mı?

Eğer o ise ben hatayı bios' u güncellemeden önce, son windows güncellemesi sonrasında almaya başlamıştım. Bios ile ilgili değildir diye düşünüyorum.

Microsoft' un forumlarında hatanın çözümü için HP 3D DriveGuard yazılımını kaldırıp yeniden yüklemeyi yada
    HP' nin bu yazılım için yeni güncelleme yayınlamasını beklemeyi öneriyorlar.

Yalnız sizinde dediğiniz gibi olmazsa olmaz bir yazılım değil.
  • qwerty060 Q kullanıcısına yanıt
    Forumda böyle bir şey buldum işe yarar mı bilmiyorum ama denemekten zarar çıkmaz.

Şu yolu izleyip, Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle

ve açılan sayfada ''Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştir'' sekmesine tıklayın.

Küçük bir pencere açılacak ''Güç Seçenekleri'' diye bu pencere içinde ''Ekran'' başlığı altında ''Uyarlamalı Parlaklığı Etkinleştir'' içinde bulunan Pilde ve Prize takılı kısımlarının ikisini de kapalı olarak seçin. Uygula ve tamam dedikten sonra bir süre kullanın bakalım çözüm olacak mı.
  • gemballa_34 G kullanıcısına yanıt
    Aslında çözülecek bir durum yok, ya bahsi geçen driveri bulup kaldıracağız (henüz bulamadım) ada hp nin driveri güncellemesini bekleyeceğiz . Fn tuşlarıyla alakalı bir driverde olabilir . Aynen sizin aldığınız hatayı aldım bende ama bios güncelledikten sonra aldım bu hatayı. Benim windows günceldi ama bu hatayı almıyordum . Yukarıda arkadaş güncel bios var diyince biosu güncelledim ve bu hatyı aldım :)

Beni rahatsız eden bir durum değil fakat sizde ekran yanıp sönme durumuda var . Bu ekran yanıp sönme durumu o driverle ilgili değil galiba . Çünkü sizde olup bende olmaması bunu gösteriyor .

Bakalımhocam zamanla çözülüecek bir durum .
    Bios güncellemesi var diyende bendim... :)
    Başlat ikonuna sağ tıklayın,en üstte uygulamalar ve özelliklerini seçin orada ıvır zıvır bir sürü program var beğenmediklerinizi kaldırın bir daha hata almazsınız.

Bende de anlık HDD takılmaları var sağ tık da yavaş geliyor temiz kurulum yaptığım halde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünen arkadaşlar için ARTHUR a saygılarımla...

İNCELEME LİNKİ:

https://www.youtube.com/watch?v=u9BUVsU1sQs

DETAYLAR:

Merhaba Dostlar. Yepyeni inceleme videosu ile sizler leyim. Bugün Cooler Master masterpulse bass-fx profesyonel oyuncu kulaklığını sizlerle birlikte inceleyeceğiz. Kulaklığı yaklaşık 2 aydır sürekli olarak kullanmaktayım. Özellikle oyunlarda bana yaptığı katkılar daha üstün başarılar almamı sağladı. Rakiplerime karşı artık daha dikkatli olabiliyorum ve hangi yönden bana doğru yaklaştığını anlayıp kendisini avlıyorum. Kulaklığın en güzel taraflarından birisi rakibinizin tam yön olarak nereden geldiğini direkt size bildirmesi. Açıklık getirirsem bazı kulaklıklar da sadece sağ, sol, ileri ve geri olarak ses veren çeşitler var. Ama bu kulaklıkta direkt yön tarifi verebiliyorum. Çapraz yönler dahil. Özellikle cs go ve pubg tarzı oyunlarda çok işime yarıyor. Almadan önce İnternet de araştırma yapmıştım. Mikrofonundan çok şikayet vardı. Yıllardır Cooler Master ürünlerini kullanan birisi olarak güvenerek ürünü aldım. Aldığıma kesinlikle pişman olmayıp İnternet deki yorumların yanlış olduğunu alan kullanıcıların ayarlarında veya ürününde sıkıntı olduğunu anlamış oldum. Kulaklığın videoda bahsetmediğim artı bir yönü daha var. Kulaklığımızı telefonunuza bağlayıp müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Ama dışarıda kullanımı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hem daha çabuk yıpranma ve eskime olacak hemde etrafınızı rahat duyamama durumu olup çeşitli sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Elimden geldiği kadar net düzgün bir şekilde ürünün özelliklerini sizlere aktarmaya çalıştım. Atladığım, merak ettiğiniz kısımlar olursa sorabilirsiniz. Herkese keyifli seyirler.

HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU)

• ForceBeWithYou kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz er aklımda hocam, müsait olunca bakacağım. Dediğiniz gibi muhtemelen ordadır bu dandik program . Zaten çok önemli bir hata değil. açılışta tamama basınca gidiyor bir zararı yok diyebilirim.

Anlık takılmalar yazılım kaynaklı nivda+intel uyuşmamazlığı diorlar bakalım çözüm bekliyor herkes.
  • konun kullanıcısına yanıt
    Güzel kulaklığa benziyor . Bu ARALAR Bu aralar bir gaming maus bakıyorum. Cooler masterde varmı uygun ve iyi birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gordeza

Intel'in ekran kartı sürücüsü için sağ tık menüsüne eklediği kısayol donmaya neden oluyor.

ShellExView indirin http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html

Menüde Options -> Filter by Extension Type , sonra "Context Menu" yü seçin ve OK .
    HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU)

Resimdeki gibi description kolonunda "igfxDTCM Module" yazan satırı seçerek sol üstte kırmızı butona tıklayarak pasif hale getirin.
    Ondan sonra Options menüsünden "Restart Explorer" yapın.

Bu çözüm sizde de işe yarayabilir.

bu bende işe yaradı çok tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Güzel kulaklığa benziyor . Bu ARALAR Bu aralar bir gaming maus bakıyorum. Cooler masterde varmı uygun ve iyi birşey.

Alttaki linklere bak abi. Beğendiğin olursa bana söyle. Fiyat konusunda yardımcı olacağım.

http://www.hepsiburada.com/coolermaster/mouse-c-52?siralama=artanfiyat

https://www.itopya.com/coolermaster/mouse/

• konun kullanıcısına yanıt
    Tamamdır kardeşim, şu an araştırıyorum çok acil ihtiyacım yok . Özelden yazacağım sana.
  • uygulamalar ve özelliklerden hp 3d driver guardı silince uyarıyı vermiyor .
  • HP nin touchpad yazılımlarlarında keylogger bulunmuş. Bunun için yeni driver yayınladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 16 Aralık 2017; 14:22:7 >
  • Greylights kullanıcısına yanıt
    HP kendimi koyuyormuş keyloger.
  • Bu keylogger konusu daha önceden de yaşanmıştı. HP kabul edip yine güncelleme yayınlamıştı.

Tekrarlanması ilginç gerçekten. Support Assistant güncellemeyi yüklemiyor. Yukarıda arkadaşın verdiği linkten indirilebilir.

HP' nin konu ile ilgili genel listesinin bulunduğu link burada;
    https://support.hp.com/us-en/document/c05827409

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemballa_34 -- 12 Aralık 2017; 13:10:2 >
  • Arkadaşlar laptop a çay döküldü sorusu olan varsa cevaplarım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.