Şimdi Ara

HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
16
Favori
36.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yaşadığım bir problemi paylaşayım.

Cumartesi günü bilgisayara ilk defa kulaklık taktım daha doğrusu takmaya çalıştım. İphone kulaklığı girişe tam olarak oturmadı bende zorlamadım. Fakat o zamandan beri hoparlörden ses gelmiyor. HP destek bilgisayarıma bağlandı ses sürücülerini sildi yeniden yükledi güncelledi vs ama sorun devam ediyor. HP' nnin dediği bu bilgisayarlar Windows 10 Home uyumlu format atın Pro yerine Home yükleyin o şekilde bir test edin sorunun yazılımsal mı donanımsal mı olduğunu anlayalım.
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    sıcaklık değerleri normal sanırım güç kaynağından kaynaklanıyor ya da işlemci sıcaklıkta pek bir farklılık yok.@ARTHUR.
  • gemballa_34 G kullanıcısına yanıt
    Jack kulaklık var gibi algılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle,

Çünkü Hoparlör Özellikleri altında bulunan jak bilgisi kısmında ''Sol Panel 3,5mm jak'' diye yazı çıktı daha önce orada sadece analog jak yazıyordu.

HP yetkilisine bilgisayarıma bağlandığında o yazıyı gösterdim ama yine de format atın windows 10 Home yükleyin ancak o şekilde emin olabiliriz diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemballa_34 -- 25 Aralık 2017; 17:43:18 >
  • Yalnız şöyle de bir sorun var standart kulaklıkların hiç biri jak girişine tam olarak oturmuyor. Mesela iphone kulaklıklarım girmiyor. Yuva küçük geliyor sizlerde de böyle bir durum var mı?
  • gemballa_34 G kullanıcısına yanıt
    İşkembeden sallamış affedersiniz. Jack ta parça var mı diye bakın. Yoksa jack değişecek.
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Jak içinde kulaklıktan kalma herhangi bir parça vs. yok.
    pinlerden biri basılı kaldı gibi birşey sanırım.
  • Bu aralar laptopi kapatiyorum ancak sanki yeniden baslat demisim gibi kapanmadan tekrar aciliyor. Kapama tusundan kapatinca kapaniyor daha sonra actigimda ise acilis bazen 10 dakikayi bulabiliyor. Tarattim virus vs bulmadi guncellemeler tam eksik yok. Hpnin kendi programindan sorun arattigimda da bir sey bulmuyor.

Ayrica uzun zamandir internette tarayici farketmeksizin video izlerken ses-goruntu senkronizasyonu kayiyor.

Windows 10 orjinal kurulu

Bu durumlari yasayan,cozumunu bilen birileri var mi?

Edit; cozumu sanirim buldum. Virus bulasmis. C klasorunde gizli zec adli bir dosya minning denen bir olayi gerceklestiriyor. Eset bulamiyor bu virus google da arastirdim silme islemini numan turle diye biri aciklamis ayni problemi yasayan olursa ordan bakip yapabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yus49 -- 30 Aralık 2017; 22:28:7 >
  • Arkadaşlar bu laptoptan arıyorum satan varsa 2700 veririm

• Eminem Bağımlısı Genç kullanıcısına yanıt
    O fiyata bulman şu zamanda imkansız.. İnşallah bulursun.

Son zamanlarda Pubg ( PlayerUnknown's Battlegrounds ) Oyununa sardım.Laptop ısınıyor.Hp Cooler programınıda yükledim ama yeterli değil.Özellikle klavye tarafında çok hissettiriyor.Önerebilceğiniz soğutucu varmı?
  • Bende PUBG oynuyorum sıcaklıklar gayet normal,kaç derece oluyor ki ısınıyor diyoruz?
  • Hocam o ısınma malzeme kalitesizliği ve CPU ve GPU üst yüzeye bakmasından kaynaklı, diğer cihazlar 90 derecelere çıkıyor pupg oynarken .

Sizin cihaz muhtemelen 80 derece civarındadır, değilse bir problem vardır .

Bir kaç gün önce çektiğim bir video, bu sıcaklığı millet yakalamak için altına soğutucu koyuyor. Şu andada bende 3-5 derece ısınmaya başladı temizlik zamanı geldi galiba . Normalde 80 derecelerde gezerdi en fazla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 2 Ocak 2018; 16:33:37 >

• Benimkide maks 80 derecelerde , ilk defa isininca insan sasiriyor :) Klavyenin sag tarafi zaten cogunlukla isiniyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/20817-trust-gxt-278-14-17-3-gaming-4-fanli-notebook-sogutucu.html#yorumlar

Dün bu ürünü 80 TL ye satın aldım.Klavye tarafi biraz daha iyi oldu

• Hocam bendede soğutucu var ama fayda etmiyor bile, ben zaten kullanmıyorum soğutucuyu. Bizim cihazın alt kısmında hava alacağı çok fazla yer olmadığı için fayda etmiyor.

Neyse umarım memnun kalırsınız, 80 derece çok değil ama iç tasarım ve malzeme kalitesizliği yüzünden üst yüzeye sıcaklık veriyor . Zaten sağ taraf ile işim yok oraya mauspad koydum mausu orda kullanıyorum beni rahatsız eden bir durum yok :D
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    :) rahatsız olduğumdan yada herhangi bir sıkıntı çıkarttığından değil.İlk Laptopum.Hayatım boyunca hep masaüstü kullandım.Laptop sag tarafını hiç kullanmıyorumda insanoğlu sıcaklık olunca keşke buz gibi olsun istiyor.Soğutucu dediğin gibi aman aman etki göstermedi.5-8 derece fanı rahatlattı.Daha sessiz çalıştı.

Peki Vakum soğutucu işe yararmı sence?
  • Vakum soğutucu daha etkili olur diye düşünüyorum, Youtubede videolarını izlemiştim. Herkes soğuttuğu yönünde olumlu yorum yapmıştı araştırdığımda ama 5-8 derece düştü ise gayet iyi . Dediğiniz gibi buz gibi olsun istiyor insan ama belli bir süre sonra alışıyorsunuz, sıcaklıkları takmıyorsunuz falan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eminem Bağımlısı Genç

Arkadaşlar bu laptoptan arıyorum satan varsa 2700 veririm

Selam,
    Orijinal windows10 lisansı ile birlikte 3000 'e verebilirim.
  • gordeza G kullanıcısına yanıt
    Uygun veriyorsunuz hocam. Baktım sahibindene adamlar gt940m ekran kartlı laptoplara 3200 -2800 arası para yazmışmlar .
  • Arkadaşlat bu gün intel net diye bir güncelleme yükledim. Şimdi bilgisayar açılmıyor başına gelen varmı. Mavi ekran veriyor.

• Arkadaşlar temizlik şart, 1 senede 2 kez temizlik yaptım. Pupg, CS GO falan oynarken 85 dereceye kadar çıkıyordu temizlik yapınca 75 dereceye düştü, max 77 dereceye çıkıyor bayağı fark etti.

Temizliği unutmayın .

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.