Şimdi Ara

HP 17-CN0029NT indirimle beraber kargo dahil 4612 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
4
Favori
6.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CemalSanane

Evet 8bit bu kasa gri olandı dimi 2045 modelin büyüğü demek ah buraz kasa kaliteli olsa tamamdır

,https://www.hepsiburada.com/hp-17-cn0019nt-intel-core-i5-1135g7-8gb-512gb-ssd-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-4h0t2ea-p-HBCV00000DC4ZU?magaza=Arcadia+Bili%C5%9Fim&utm_source=retarget&utm_medium=rtbhouse&utm_campaign=electronic&utm_content=dizustu-bilgisayar&utm_term=6802wt_rt=rtbhouse.dizustu-bilgisayar.6802.electronic

17,3 inc ürün takip ediyorsanız linkini koyduğum cihazı ve yine hepsiburada da buna benzer bir kaç ürün daha var onları takip edin bence. Bu modelde kasa daha kaliteli. Yanlış hatırlamıyorsam yakın bir zamanda 5500 tl ye düşmüştü, almayı düşünüyordum , sepete attım akşam almak için girdiğimde bitmişti. Yine fiyatı düşerse ve sepet indirimi kampanyası denk gelirse uygun bir fiyata alırsınız inş.

• Param olsa alırdım. Laptopta 17 inch çok seviyorum. Yıllar evvel Powerbook G4 vardı bende. Ne güzel makineydi. Hem masaüstü gibi hem de az büyük de olsa mobil olarak taşır kullanırdım.

• Kasa kötü cidden ,ekran güzel . 17 inç için normal USB sayısı çok az (2) . Performansı iyi gayet .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün geldi oldukça beğendim hız çok iyi fiyat performans olarak çok güzel daha önce pavilion 17 kullandım çok uzun süre 15 yıl gibi bozulmustu kardeşimde envy 17 var kasa kalitesi 7 yıllık onlara göre haliyle baya hafif kasa kalitesi kötü değil daha önce 15s-2045nt modelini incelemiştim ondan bi tık daha iyi ssd 1920 okuma 719 yazma çıktı işlemci 1115e göre çok çok iyi 4 çekirdekli puanlarına bakabiliriiniz ekran kalitesi güzel özellikle office için aldım almak isteyen varsa tavsiye ederim 17 inch bulmak zor 4612tl ye geldi hp 480 iade de gelirse tam süper olacak

• niyyoo N kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Sana zahmet mesajında bahsettiğin "hp 480 iade" açıklarsan konu takipçilerini mutlu ederin.

• Hepsiburada'nın 500 TL'lik indirim kuponunun sanırım süresi dolmuş. Yukarıda bahsettiğiniz fiyat sepete ekledikten sonra ürünü çıkmıyor malesef.

•  6000TL olmuş  

• kim o K kullanıcısına yanıt
    Büyük ekran, ips cihaz arayanlar için 4612 TL bence gerçekten çok uygun bir fırsattı. Değerlendirenlere hayırlı olsun. 17,3 inc cihaz alternatifi çok sınırlı, fiyatlar genel olarak yüksek. Bende bir yakınıma almak için takipteydim tekrardan 5000 e 500 sepet indirimi gibi bir kampanya olur mu diye beklerken 6000 TL olması kötü olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fiyatlar 200-300 artsa tamamda bu nasıl bir yukselme be kardşeşim yuh.

• 15.6 bile büyük geliyor bana. 17.3 inç kullananlar varmış. O bilgisayarı taşımak insana eziyet ettirir.

• 1.7 inch için abartı olmuş eziyet falan.

Yıllardır 17 inç kullanıyorum hiç eziyet değil taşımak.

Ekranın büyüklüğü her yönden telafi ediyor.

Bilgisayarı alıp dağ tepe geziyosanız bişey diyemem, o zaman güzel spor yapıyorsun.

• Fazla uzatmayın işte; 17.3 e alışmış adam, 14 inç ne la kıç kadar bişey der ama zamanla o da alışır. 14inç e alışmış adam, 17,3 inç ne la hayvan kadar ekran der ama zamanla o da alışır...isteseniz de istemeseniz de zamanla farklı çaptaki ekranlara alışırsınız ve sorununuz otomatikman çözülür

• zupper79 Z kullanıcısına yanıt

Aslında 200 - 300 bile artmamalı aksine fazlası ile geri gelmeli 21 Haziran dan bu güne Dolar kuru 8.80 den 8.30 a geriledi ama fiyatlar uçuyor.  

• çok iyi fiyatmış gerçekten kaçırmışız iki haftada 6000 tl olmuş fiyatı büyük ips ekran arayışı içerisindeydim bende ama fiyatlar can yakıyor şu an başka zamana kaldı bu hayaller de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilgisayar zamlanmış! Acaba yerine şu tercih edilir mi?
    https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-matebook-d15-i3/

Ofiste birde ek monitör olacak şekilde kullanacağım. Antik çağdan kalma MSI GE620DX var
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

1.7 inch için abartı olmuş eziyet falan.

Yıllardır 17 inç kullanıyorum hiç eziyet değil taşımak.

Ekranın büyüklüğü her yönden telafi ediyor.

Bilgisayarı alıp dağ tepe geziyosanız bişey diyemem, o zaman güzel spor yapıyorsun.

sadece 14 inç ile 15.6 inç arasında 400-500 gram fark oluyor. Bilgisayarı taşımayacaksam niye alıyorum masa üstü alırım ? 17 inç bilgisayarı zaten çantaya koymak bir eziyet olacak. Taşımak başka bir eziyet. Eğer bilgisayarı hiç taşımıyorsanız size abartı gelebilir. Fakat ortadaki fark aşırı bariz.

• Konu dağılmış zaten de. 17.3 alanlar genelde büyük ekrana ihtiyaç duyan çizim ve yapanlar. Ya da evde masaüstüne yer olmadığı için o şekilde kullananlar.

Şimdiki 17.3 inchler 5-10 yıl önceki 15.6 lardan daha hafif. Bu üründe 2.08kg mış. Oldukça hafif bir ürün.

Alıp teslim alanlar yorumlarını paylaşırsa daha sonra almak isteyecekler için referans olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 8 Eylül 2021; 22:39:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sen istediğini al da, o olmaz bu olmaz deme herkese.
    Ona kalırsa 17 inç monitör mü kaldı artık. Masaüstü alan adam en aşağı 21 inç alıyor.

Hem taşınabilir hem de büyük ekran isteyen de 17 inç alabilir. Eviyle işi arasında arabasıyla taşıyordur belki.
    Ekran boyutunda en ideal diye bir şey olmaz. Tamamen kişisel ihtiyaç ve zevk.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.