Şimdi Ara

Hp 23xi ips monitör incelemesi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
5
Favori
10.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

Orijinalden alıntı: sunshinemir

Yapma ya.. iyiki almamisim o zaman.
    450 tl butce ile ips ne alacagiz ?

bence kesinlikle almamak lazım en kötü düzgün bir ips 1000tl den başlıyor ;http://www.asus.com/Monitors_Projectors/PA238Q/ , gerisi çakma anladığım kadarıyla..

450tl ye düzgün led bir monitör almaktan başka çare yok..

hocam verdiğin link teki monitör 10bit farkı bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• selamlar arkadaşlar,

Pazartesi günü bende bir HP 23xi IPS monitör siparişi vermeyi düşünüyorum ama aklımı karıştırdınız.

PC ve PS3 oyuncusu olarak hüsrana uğrar mıyım?
    şuanda HP w2207 kullanıyorum. bunu kardeşime vereceğim. ve HP 23xi yi hayatıma entegre edeceğim.

oyun performansında ve masaüstü performansında olduysa ne gibi sıkıntılar yaşadınız?

elimde 450 TL para olacak PAZARTESİ günü.
    açıkcası dizaynı duruşu ve kafamdaki HP kalitesi ile gözüm kapalı alacaktım ama aklım karıştı.

acilen beni bilgilendirir misiniz?
  • arkadaşlar bu kadar niye kasıyorsunuz ips almak istiyorsanız dell ultrasharp U2312HM modelini alın yazıları daha net gözleriniz yorulmadan kullanın bende hp zr serisi monitör var profosyonel bir karşılaştırma yaparsam fiyat performans olarak dell alırım.yaptığım iş tamamen renklere dayalı 3d görselleştirme.
  • freecellop kullanıcısına yanıt
    beyler ben 1 yılı aşkın zamandır kullanıyorum.Ve özellikle seçerek aldım.Şuan fiyatı dolardan dolayı aldığım döneme göre 60 tl daha yükseldi.375 den almştım şuan için 430 civarında.Her şekilde öneririm.Video montaj işi ile ilgileniyorum.Fiyatı biraz düşsün 2 tane daha alıp 3 lü monitör için kullanacağım.Diğer yorumları az önce okudum.Ben şunu sadece söyleyebilirim ki.O göz yorması bana da oldu ama bu moniytörde değil aksine parlak ekranlı başka bir hp monitördü geri iade ettim.Bu benim 8.monitörüm oldukça estetik ve güzel bir monitör.Gözü yorma gibi bir durum benim için geçerli değil..TAVSİYEDİR...
  • beyler teknik olarak anlamam bu işlerden.hiç bir monitör kodu bilmeden gitmiştim. orada direk gözüme çarptı.hemen ismini kodunu aldım.sonra burada aramaya başladım.kötü yorumlar var.eğerki bu yorumlar olmasa direk alırdım.çünkü inanılmaz etkiledi beni görüntüsü.burada çok övülen asus mx239hyi canlı görmedim karşılaştırma yapamıyorum.23xi hakkında çok kötü yorumlar olmasa ciddi ciddi hiç araştırmaya girmeden alırdım.teknik verilere mi bakılmalı gözün gördüğüne mi insan şaşırıyo.oradan alıpta çıkabilirdim.
  • Burayı görmeden sipariş verdim. Umarım o kadar rahatsız olmam. Özellikle göz yormaması benim için çok önemli. Oyun çok nadir oynarım ama mesleğim gereği saatlerim pc başında geçecek. İleride 4K monitörler yaygınlaşana kadar çok fazla para vermek istemedim.
  • Bende yabancı sitelerden, youtube incelemelerden bakarak sipariş geçtim.Ofis işinde kullanıcaz inşallah pişman olmayız.BUgün teslim edilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ts1967

Bende yabancı sitelerden, youtube incelemelerden bakarak sipariş geçtim.Ofis işinde kullanıcaz inşallah pişman olmayız.BUgün teslim edilecek.

Az önce geldi. kullanıyorum. İlk izlenimlerim çok iyi. Beni mutlu edecek gibi.
  • Elden çıkarmak isteyen varsa pm atsın
  • Bende aldım cihazı, cihaz on numara arkadaş böyle görüntü görmedim hayatımda. Cam gibi resmen
  • 2sene önce (C3Z94AA model HP Pavilion 23xi 58,4cm (23 inç) Diagonal IPS LED Arkadan Aydınlatmalı Monitörlerden toplamda 28 adet aldık hepsi arızalandı hatta tamir olanlarda arızalandı ve hepsi aynı arızadan, yaklaşık 30-35 kere servise monitör bırakmışımdır

kısaca sakın arkadaşlar uzak durun
  • bu arada monitör faturayı ekledim

isterseniz servis kayıt formlarınıda tek tek ekleyebilirim
     Hp 23xi ips monitör incelemesi.
  • Bu monitörden aldım. 2 sene sonunda 30 dakika kullanımdan sonra ekran kapanmaya başladı. Yurtdışındaki HP support forumlarında da millet aynı sorunu yaşıyor. HP bir çözüm bulamıyor. Ekran takılımı diye komik öneriler sunmuşlar. Sonra da cevap vermemişler. Türkiyedeki destek de aynı öneriler. Güç tuşuna 20 saniye basın. tekrar deneyin. olmayınca kargo ile istanbula gönderin. 100 lira da tespit ücreti gönderin.

Faramirali sen de aynı sorun mu oluyordu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.