Şimdi Ara

HP 250 G2 F0Z43EA ısınırmı?? acil yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu bu laptobu almaya karar verdim ama kafama takılan ısınma sorunu yaşarmıyım?
    bilindiği gibi hp notebooklar ısınma sorunlarıyla meşhurdur acaba yeni seri bu cihazlarda sorun devam ediyormudur kullananlar varmı?
    Oyunla işim zaten yok günlük işlerimi takılmadan kasılmadan yapsın yeterli, lenovo dell asus vs almak bende isterdim hp'ye de pek olumlu bakmıyorum ama bütçem ancak bu kadar ve bu fiyata en iyi özellikler bu sadece modelde.

http://www.ebrarbilgisayar.com/hp-250-g2-f0z43ea-notebook-pmu312670

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendocino_610 -- 2 Aralık 2014; 1:24:45 >

• Isınma sorunu ağır uygulamalarda görülür sizin kullanım amacınızda herhangi bir bilgisayarda ısınma göremezsiniz kafanıza yattıysa alabilirsiniz.
  • yazın sıcaktan kapanıyor diyenler oldu hocam hemde günlük kullanımda. dediğiniz tabiki doğru ama hp için geçerlimi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendocino_610 -- 2 Aralık 2014; 11:40:54 >
  • mendocino_610 kullanıcısına yanıt
    Bu model için mi dendi birde yazın kapananlar acaba sıfır mıydı yoksa uzun süreli makineler miydi oda önemli çünkü tozlandığında her makinede kapanma riski vardır.İçinizde şüphe varsa almayın.
  • yok özellikle bu model için değilde genel olarak 6 ay 1 yıl sonra ısınma sorunları başlar 90 derecelerden bahsediliyor. bu özellikler sadece bu modelde var ama bu modeli kullanana rastlamadım.
  • Tozlanmadan oluyor kullanan kişi biraz pisse kısa sürede ısınma sorunları oluyor zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Victus 15 acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.