merhaba arkadaşlar laptopumu gecen ay 13.02.2008de teknik servise verdim..yarın 1ay olacak.haftasonları hariç 30günün dolmasını bekliyorum.daha zamanım var biliyorum
30iş gününü haftaiçi 5günü mü hesaplıyacam yoksa cumartesiyi mi ekleyecem bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
Kesinlikle ve kesinlikle Cumartesiler de dahil.
eminmisin arkadaşım hp teknik servisi ctesi çalışıyor mu
quote:
Orjinalden alıntı: disintegration
eminmisin arkadaşım hp teknik servisi ctesi çalışıyor mu
Kızma ama, madem inanmayacaksın neden soruyorsun o zaman.
Madem şüphede kaldın, ara Teknik Yardım hattını kendin sor.
öyle yapıcam
arkadaş doğru söylüyo cumartesi sayılıyo.
o zaman haftanın 6gününü sayacaz 30işgünü için, pazar günü hariç..değil mi arkadaşlar
Niye böyle bir sorun oldu ki hayret "HP'nin servisi çok iyidir",29. gün yapar verir.
quote:
o zaman haftanın 6gününü sayacaz 30işgünü için, pazar günü hariç..değil mi arkadaşlar
evet
quote:
Orjinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI
Niye böyle bir sorun oldu ki hayret "HP'nin servisi çok iyidir",29. gün yapar verir.
aynen katılıyorum. servise bıraktığım HP ipaq 6815 cep bilgisayarım için hiç aramadılar. 30 iş gününün geçmesini bekledim. ürünü kullanmak istiyordum. 30 iş günü geçtikten sonra son durum nedir diye aradım. 33. gün falandı. ürünü yaptıklarını gelip almamı istediler. ürün teslim aldım ancak yine aynı arıza devam ediyor artı hiç karşılaşmadığım arızalar vardı. ürünün iadesini talep etmek için tekrar geri gittiğimde ürünün 30 iş günü içeriside onarımının olmadığını söylerek ürünü teslim almasaymışım iade hakkım varmıiş ancak ürünü teslim aldığım için bu hakkımı kaybetmişim. tabi cıngar çıkardım. en sonunda haklılığımı gördükler para iademi aldım :)
CUMARTESİLER İŞ GÜNÜNDEN SA-YI-LIR.
quote:
Hayır arkadaşım. HP sadece cumartesi çalışıyor o yüzden her haftayı bir iş günü sayacaksın. Kusura bakma ama iki kişi cumartesi iş gününden sayılıyor demiş , diğer konuları dolaşırsan orada da cumartesi günlerinin iş günü olarak sayıldığını göreceksin. Madem söylenenlere inanmayacaktın neden sordun?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme