Bildirim
HP 301 kartuş dolumu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel soru.
Yok mu bilen arkadaşlar? -
Elbette ki yapılabilir.Ama her dolum olduğunda kartuşun içindeki süngerin ömrü kısalmaktadır.Ortalama o kartuşa 5-6 kez dolum yapabilirsiniz.Çıktı kalitesi kullanacağınız mürekkebe bağlı olarak değişir. Ben photoink mürekkep kullanıyorum. Orjinal kalitenin bir tık altı işiniz fevkalade görür.Saygılarımla... -
merhaba, 7 yıl sonra konu aktif olmuş ancak benimde bilgiye ihtiyacım var :D
hp 300xl kartuşlarım var. uzun süredir inaktif duruyorlardı. Bunların doldurulma imkanı nedir? çipli olmaları dolmalarına mani olur mu? -
Merhaba, büyük ihtimal kartuşlar kurumuştur.Sıcak su ve solüsyon ile açmayı deneyin. Eğer bu şekilde sonuç vermezse kartuşlar ömrünü tamamlamıştır.Saygılarımla... -
teşekkür ederim. dolum setini sipariş verdim. Parmağımla nozzle dokunduğumda bunca seneye rağmen mürekkep geliyor bir miktar boyayacak şekilde. İyiye işaret sanırım. Deldiğinde sprey+sıcak su ile önce açıp ardından mürekkep dolumunu yapıp test yapacağım. Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: sever bilgisayar akhisar
Merhaba, büyük ihtimal kartuşlar kurumuştur.Sıcak su ve solüsyon ile açmayı deneyin. Eğer bu şekilde sonuç vermezse kartuşlar ömrünü tamamlamıştır.Saygılarımla... -
Rica ederim.Yardımcı olabildiysem sevindim. Ama siz şırıngayla önce sıcak su basın içine ve bekleyin... -
Benzer problem yaşayan olursa çözüm olması açısından yazıyorum.
kargo geldi. sıkıntısız dolumu yaptım. Siyah beyaz kartuş boş göstermesine rağmen bir kaç temizlik ve test sayfası sonucu çıktı aldı sıkıntısız ancak renkli olanla oldukça uğraştım. Kartuş Hatası veriyordu sürekli. Test sayfaları kalibrasyonları vs problemsiz çıktı alabiliyor olmama rağmen normal Word vs kesinlikle çıktı alınamıyordu. Problemin kartuş ve yazıcı pinlerinde olacağına dair yorum yapanlar olmuş yabancı sitelerde. Kartuş pinlerini temizlemiştim ancak tekrar nazikçe temizledim. Birde yazıcı pinlerini kontrol ettim ve sorunu buldum. Yazıcı pinleri üstündeki toz pislik mürekkep kalıntılarını kulak pamuğu ve temizlik spreyi yardımıyla temizledim. Kartuşları taktım. Yine boş kartuş, miktarı gözükmeyen kartuş vs hatası alıyorum ancak şu anda sıkıntısız çıktı alınabiliyor her türlü uygulama üzerinden.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X