Şimdi Ara

HP 3055 All in one => vista sürücüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ofisimde kullanmak üzere almış olduğum bu cihaz, vista yüklü olarak gelen asus notebook'umla uyumsuz çıktı, içerisinde gelen cd'lerinde vista driver'laqrı yok ve beni çok büyük sıkıntıya soktu, yazıcı driver'larını yükledim fakat, fax ve tarayıcıyı kesinlikle vistaya tanıtamıyorum, varmı bir önerisi olan acaba? yarın hp müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum!

nasıl böyle büyük bir firma yazıcı yanında vista uyumlu cd vermez anlamış değilim

• offff yaw bende tam bugun yarın 3055 alacaktım,bendeki notebooktada vista yuklu.
    lutfen gelışmelerden haberdar et arkadaşım, ona gore adımımı atıyım.

Edit: Dostum HP'nin sayfasında Vista için drivarlar mevcut.

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?prodNameId=1140780&lang=tr&cc=tr&prodTypeId=18972&prodSeriesId=1161389&taskId=135

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Beyaz -- 27 Ağustos 2007; 10:04:14 >
  • ustam o driverlar universal driverlar yani sadece bilgisayardan yazı çıkartmaya yarıyor, aletin diğer hiçbir özelliğini kulanamıyorsun! bugün müsteri hizmetlerini aradım açan elemanda aynen aynını söyledi, bekleyin çıkacaktır diyor!

böyle şey görülmüş değil, bu cihaz aylardır piyasada ve vista çıkalı 6 ay oldu ama koskoca hp yazılım paketi çıkarmamış, doğrusu kınıyorum

ayrıca çıkarmasıda bu saatten sonra umrumda değil çünkü asus laptop'uma xp kurdum yarında yazıcının xp driver'ını kurup bakıcam keyfime ne yapayım! driver' çıkmasını beklersek yeniden bahar ayı gelir!

• Sanırım bende o yüzden çıktı almakta zorlanıyorum ve tarama özelliklerini kullanamıyorum.
  • Bugün vatan bilgisayara gittim, hp 3050 ve 3055'lerin son 3 haftadır vistalı driverlarla geldıklerini söylediler.
  • vista driver'^lı geliyorda neden nette yok driver'lar ustam? driver paketi çıkarsa ilk nette yayınlanır sonrada kutulara konulur benim bildiğim...
  • arkadaslar.. ofise aldigimiz 3055ten vista driver cikmadi ve hpnin sitesindeki driverlari da kurdugumda yeni aygıtı bulduktan sonra yukleme basarisiz olarak yanit veriyor... ben mi bi hata yapiyor ve beceremiyorum yoksa haalaa daha adam akilli bir cozum gelmedi mi.. tesekkurler
  • arkadaşlar biraz garip gelebilir ama bende win 98 ve winme için driver arıyorum 3055 için ethernetten kullanacagız eski cdleri varmı elinizde win98/me uyumlu
    prnkjet verdigin site link kapanmış 98 destek bitmiş.
    araya araya şunu buldum bakalım olacakmı
    http://h30318.www3.hp.com/pub/softlib/software8/COL17052/ja-45284-4/hpupd40pcl6-32.exe windows 98/me içinmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLL -- 2 Kasım 2007; 18:35:51 >
  • Ofiste hp laserjet 3055 yazıcı var ve ağ üzerinden bağlanılarak kullanılıyor. Çıkta almada bir sorun yok fakat tarama işlemini henüz başaramadık. Sürekli olarak tarayıcıda kağıdın olmadığını söylüyor. Lütfen yardım!
    işletim sistemi : xp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodist -- 13 Ağustos 2008; 15:29:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.