Şimdi Ara

hp 614c yeni windows mobile 6.1 rom-614c_wm61_20757

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
8.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beklenen rom güncellemesi çıktı(unofficial)..
    http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/163730994/614c_wm61_20757.rar
    şifre: israpda.com

Her türlü update işleminde telefonun şarjının tam olduğundan emin olun. Şarjın bitmesi sonucunda yüklemenin yarıda kalması durumunda telefon kullanılmayacak duruma gelebilir.

- Resmi güncelleme paketi olmadığı için çıkacak sorunlarda telefon garanti kapsamı dışında tutulabilecektir.

- Yüklemeyi Micro SD kart ile yapmanız gerekiyor. Micro SDHC kart üzerinden yükleme yapılamıyor.

- Yükleme sonucunda telefon fabrika ayarlarına geri döneceğinden yedeklerinizi almayı ihmal etmeyin. Yedek almak için SBP Backup yazılımını kullanabilirsiniz.

- Tüm sorumluluk yükleyene aittir.
    - Yukarıdaki linkten rar dosyasını indirin ve açın. İçinden flash.dio isimli bir dosya çıkacak.

- SD kartın içine falsh.dio isimli dosyayı atın. (Klasörün filan içinde olmasın).
    - cihazı kapatın

- Bootloader'a girmek için aşağıdaki tuş kombinasyonuna aynı anda basın ;

[B]Mute [/B]( Telefonun sol üst köşesinde ) + [B]Voice Recorder [/B]( Sol Yan taraf 3. tuş ) + [B]Açma Kapama Tuşu[/B]

- Telefon bootload menüsünde açılıp biraz bekledikten sonra SD karttaki dosyayı görüp otomatik olarak update işlemine başlayacaktır. Bu esnada telefonu kurcalamayın, tuşlarına basmayın. Telefon update işlemini bitirdikten sonra otomatik restart edecektir.

(Yükleme tarifi leturc arkadaşımızdan alınmıştır..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drorcun -- 15 Kasım 2008; 23:08:02 >

• rar dosyası açılırken en sonda hata veriyor. şifre yanlış olabilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: grigon

rar dosyası açılırken en sonda hata veriyor. şifre yanlış olabilir mi

özür dilerim düzelttim şifreyi...
  • teşekkürler üstad. kurdum. gayet güzel çalışıyor.
  • Saol valla.
    İnternette bu güncellemeyi uzun süredir arıyordum. Şimdi buldum ama unofficial olduğu için cesaret edemiyorum. :)

Peki 614c çıkacak olan 7 sürümleri ile uyumlu mu acaba? yoksa 614c için son nokta 6.1 mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unluckyGpsUser

Saol valla.
    İnternette bu güncellemeyi uzun süredir arıyordum. Şimdi buldum ama unofficial olduğu için cesaret edemiyorum. :)

Peki 614c çıkacak olan 7 sürümleri ile uyumlu mu acaba? yoksa 614c için son nokta 6.1 mi?

hiç araştırmadım, zaman gösterecek...
  • slm bende update eror! Pls Check! yazıyor lütfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: akrep072

slm bende update eror! Pls Check! yazıyor lütfen yardım

rar dosyzsındaki flash dio dosyasını direk hafıza kartına at (herhangi bir klasöre değil) mute+voice recorder+acma kapama tuşuna aynı anda basılı tut sd loader çıkınca bırak sonrası kendiliğinden olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drorcun

quote:

rar dosyzsındaki flash dio dosyasını direk hafıza kartına at (herhangi bir klasöre değil) mute+voice recorder+acma kapama tuşuna aynı anda basılı tut sd loader çıkınca bırak sonrası kendiliğinden olacak...

dediğinin aynısını yaptım sd loader çıkıyor 3 saniye gibi yazı çıkıyor daha sonra update eror! Pls Check! HATASI VERİYOR
  • Hard reset atmayı mı denesen acaba? hmmm
  • Bunun yasal olanı çıkıcak mı ?

diyelim ki bu verdiğiniz yasal olmayanı yükledik windows 6.1 ve 6.0 arasonda menü farklılıkları var mı ?

screenshort koyabilirmisiniz ?

hea bir de bu wm 6.1 türkçe yapabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkos1

Bunun yasal olanı çıkıcak mı ?

diyelim ki bu verdiğiniz yasal olmayanı yükledik windows 6.1 ve 6.0 arasonda menü farklılıkları var mı ?

screenshort koyabilirmisiniz ?

hea bir de bu wm 6.1 türkçe yapabiliyormuyuz ?

malesef çıkmayacak.. menu olarak fark yok.. % 80 türkçe'leşiyor
  • Peki teşekkürler.

Denemek istiyorum ama cesaretimde yok

windows 6.0 çökerse yükleyebilirim ancak
  • quote:

quote:

quote:

dediğinin aynısını yaptım sd loader çıkıyor 3 saniye gibi yazı çıkıyor daha sonra update eror! Pls Check! HATASI VERİYOR

1) kartın micro sdhc ise sorun veriyor, normal micro sd kart kullanman gerkli
    2) kartın normal sd kart ise cihaz içinden format at tekrar dene..
    3) linki tekrar indir dosyada sorun olabilir..
    aklıma gelenler bunlar.. kolay gelsin..

• YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM DEDİĞİN GİBİ MİCROSD CART OLMASI GEREKİYOR
  • quote:

YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM DEDİĞİN GİBİ MİCROSD CART OLMASI GEREKİYOR

• quote:

quote:

YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM DEDİĞİN GİBİ MİCROSD CART OLMASI GEREKİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 2 Ocak 2009; 19:33:09 >

• Sıfır, Açılmamış kutusunda garantili satıyorum, piyasa fiyatı 1.180 ytl, benim satış fiyatım 600 ytl. Bimeks'den 1 hafta önce kampanyalı alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 21 Aralık 2020; 21:28:7 >
  • yükledim hiç fena olmadı gayet güzel çalışıyor şimdilik.
  • arkadaşlar boot menüsüne geldi ama 6.1 i görmedi yardım lütfen...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.