Şimdi Ara

hp 614c yeni windows mobile 6.1 rom-614c_wm61_20757 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
8.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ekaba

arkadaşlar boot menüsüne geldi ama 6.1 i görmedi yardım lütfen...

hafıza kartın micro sdhc ise sorun yapıyor, normal micro sd kart ile yüklersen sorun kalmaz..
  • Bende de var şimdi.. 6 ve 6.1 arasına ne fark var=??
  • Merak ettiğim Samsung Omnia'da da 6.1 var ve onun menusu aynı iPhone gibi (rehberde mesela) yukarı aşağı tek harekette kaydırılabiliyor. 6.1e geçtiğinizde bu şekilde bir menu sistemine kavuşmadınız mı?
  • görsel olarak herhangi bir değişiklik yok varsa çok ince detaylar ve bir kaç extra programla birlikte geliyo 6.1 versiyonu.

daha önce mpx200 kullanmıştım o günlerime duyduğum özlem neticesinde 614c ye geçtim ilk günler tam bir felaketti ama hafta sonu rom güncellemesi yapınca ancak keyif almaya başladım. şuanda gerçekten çok hızlı ve keyifli bir kullanım sunuyo 614c.

bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama 614c ve mpx200 tecrübelerime dayanarak -> editlenmiş romların, orginal romlara göre çok çok daha kullanışlı ve çok daha hızlı olduğunu tespit ettim.

naçizane tavsiye ederim
  • Cevabınız için teşekkür ederim. O zaman Samsung Omniadaki bu iphone gibi kullanım sunan Windows Mobile 6.1 de neyin nesi? Samsung bu menu sistemini kendisi mi eklemiş acaba?
  • aynen öyle... htc'nin de samsung'un da kendine özgü arayüzü mevcut..
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.
  • arkadaşlar bu version yükseltme kaç dakka- toplam 45 dakikadır hala download image yazıyor
  • Arkadaşlar merhaba dün sunulan bu romu indirdim akşam yükledim fakat msn e bağlanamıyorum. Şifremi girip sign in e tıkladığımda " there was a problem signing you in to messenger. it may be the service or you may be in a place with bad reception. please try again later" hatasını alıyorum. 614 c üzerinde no data yazılımını kullanarak gsm bağlantılarını kapatıyorum. Daha önce mobile 6 da aynı programlar ve ayarlarla sorunsuz kullanabiliyordum. Bu romda msn sorunum var benzer sorunla karşılaşan yada bu konu hakkında çözümü olan varmı?
  • Bahsettiğiniz ekstra programlar içinde manilla arayüz programı da var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: bugiboy

görsel olarak herhangi bir değişiklik yok varsa çok ince detaylar ve bir kaç extra programla birlikte geliyo 6.1 versiyonu.

daha önce mpx200 kullanmıştım o günlerime duyduğum özlem neticesinde 614c ye geçtim ilk günler tam bir felaketti ama hafta sonu rom güncellemesi yapınca ancak keyif almaya başladım. şuanda gerçekten çok hızlı ve keyifli bir kullanım sunuyo 614c.

bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama 614c ve mpx200 tecrübelerime dayanarak -> editlenmiş romların, orginal romlara göre çok çok daha kullanışlı ve çok daha hızlı olduğunu tespit ettim.

naçizane tavsiye ederim

• deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 14:42:22 >
  • selamlar

Bende win 6.1 kullanan xperia var bu aletle bilgisayarım arasında iletişim kurabilmem için gerekli yazılım nedir ve nerden bulabilirim??
  • 614c cihazıma WM 6.5 beta 5.1 WWE 21215 kurdum. Oldukça hoşuma gitti. Merak edenlerhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=496283 başlığını bir incelesin derim.

NOT: 6.5 henüz betadır, eksikleri vardır, kurmak risklidir.
  • arkadaşlar hp 614c dokunmatik ekran çatladı servis 200$ + kdv gibi yüksek bi fiyat verdi bu ekranı nerden bulabilirim servis dışında .
    şimdiden tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canocak160 -- 16 Mayıs 2009; 12:07:03 >
  • http://www.ipaqrepair.com/
    http://www.ipaqrepair.co.uk/

İkinci adresten alışveriş yapmıştım. Bir de çin'de bulunan bir yer vardı ama adresini bulamadım. Umarım yardımcı olur.
  • Peki bu ipaq 514 e de uygulanabilirmi uygulanamıyorsada 514 için olanı nerden bulabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.