Şimdi Ara

HP 6715S carbon kaldırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP 6715S 1.380,00 YTL fiyat olarak çok iyi görünüyor. Peki bu ürün NFS Carbon kaldırır mı?

Ürün Özellikleri :
    Donanım Özellikleri
    Chip Seti ATI RADEON Xpress 1150
    İşlemci / Hızı AMD Turion X2 TL-56 1.8GHz
    Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
    Ekran Boyutu 15.4"
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon X1150 256MB Hyper Memory
    Sistem Belleği 1024MB 667Mhz
    Bellek Yuvası 2
    Sabit Disk Kapasitesi 120GB 5400RPM 8MB
    Ses Kartı Tümleşik
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Broadcom Wireless 802.11b/g
    Bluetooth Özelliği Var
    Infrared Yok
    Pcmcia Var
    USB (Adet) ? 2
    FireWire Var
    Seri Port Yok
    Paralel Port Yok
    S-Video (TV-Out) Var
    Fax Modem Var
    10/100 Ethernet Var
    Pil Ömrü (Saat) 4
    Boyutlar 357 x 265 x 34.9
    Ağırlık 2.59
    Paket İçeriği Notebook+Çanta
    Yazılım Özellikleri
    İşletim Sistemi MS Vista Business

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71500#tablnk

• merhabalar,

http://www.shopping.com.tr/product.aspx?ProductId=235940&GroupID=0
    linkinde daha uygun fiyat +hediye var
    ben de bu makineyi almak istiyorum, alan arkadaşlar izlenimlerini yazabilir mi?
  • bende bu ürünü almayı düsünüyorum acil yorum :)
  • kampanya bitmeden yorum yapacak kimse yok mu?
  • evet arkadaşlar bu sistem hakkında bilgisi olan yok mu...
  • Ben bu laptop u aldım. Hatta şuan Kurtarma Noktası oluşturuyorum. Bugun veya yarın izlenimlerimi yazarım. Laptopun içinden PCI Kart yuvasının içine giren çok şirin bir mouse çıktı buna sevindim. :)
  • çalıştırır carbonu full ayarda olmasada mediumda hiç kasmadan oynarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp mi, lenova mı?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartı süper yani uygun bi ekran kartı var fiyatıda çok uygun oyunlar eahat rahat oynarsın. istersen yükseltebilirsin grafik belleğini
  • 2 hafta önce aldım. carbonun %20 si indi. kurunca yazarım

yalnız benim bi problemim var. yanında hediye gelen mouse cardı bir türlü çalıştıramadım. eğer aykutix çalıştırdıysan, ya da çalıştıran biri bana anlatır mı? alt kısmındaki yeri kaldırıp, connect düğmesine basıp, bluetooth simgesinden aygıt ekle diyom, bulunamadı diyor. farenin ışığı da yanmıyor. dizüstü şarj mı etmiyor acaba. buraya yazamazsan lütfen posta at kullan2@yahoo.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: ide

2 hafta önce aldım. carbonun %20 si indi. kurunca yazarım

yalnız benim bi problemim var. yanında hediye gelen mouse cardı bir türlü çalıştıramadım. eğer aykutix çalıştırdıysan, ya da çalıştıran biri bana anlatır mı? alt kısmındaki yeri kaldırıp, connect düğmesine basıp, bluetooth simgesinden aygıt ekle diyom, bulunamadı diyor. farenin ışığı da yanmıyor. dizüstü şarj mı etmiyor acaba. buraya yazamazsan lütfen posta at kullan2@yahoo.com

ben çalıştırdım arkadaşım. ilk önce ben senin gib zorlanmıştım fakat şöyle oluo. kartı laptop a takmak için iyice bir zorlaman gerekio tık sesini duyana kadar bastır. bende 2-3 gündür taktığımı zannederek hafif bırakıomuşum ve çalışmıodu bozuk diodumki sonra iyice bastırdım baktım ışığı yandı şarj etmeye başladı windows yeni donanım bulundu falan dedi. sonra kart yuvasından çıkartıp mouse olarak kullanamaya başlayabldim.

• aykutix çok teşekkür ederim. şuanda ilk defa ışığının yandığını gördüm. kırmızı yani şuan ilk defa şarj oluyor.
    tekrar tekrar teşekürler. ilginç bir soru ogg sen misin :)
    2 haftadır çözüm arıyorum bu çözüm aynı saatte içinde bugün 2 defa geldi de :) keşke hp support yerine baştan forumları deneseydim :)
    hp senin Türkiye mail desteksizliğini protestoooo dediyom :(

aykutix tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ide

aykutix çok teşekkür ederim. şuanda ilk defa ışığının yandığını gördüm. kırmızı yani şuan ilk defa şarj oluyor.
    tekrar tekrar teşekürler. ilginç bir soru ogg sen misin :)
    2 haftadır çözüm arıyorum bu çözüm aynı saatte içinde bugün 2 defa geldi de :) keşke hp support yerine baştan forumları deneseydim :)
    hp senin Türkiye mail desteksizliğini protestoooo dediyom :(

aykutix tekrar tekrar çok teşekkür ederim.

rica ederim arkadaşım. bende senin gibi çok uyuz olmuştum çalışmadığın da bu yöntemide rastgele bulmuştum zaten ulan çalışmıo die zorladım bi baktım girdi :) hehe neyse hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.