Şimdi Ara

Hp arıza nedeniyle ürün değişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: uzmankonuk

quote:

Orjinalden alıntı: Buugey

Abicim daha neyi du$unuyosun : )))

Arkadaşım, tereddütlerimin ilki, değişen ürünün garantisinin olmayışı.. değişimine karar verilen eski makinamın garantisi 1 yıl kalmıştı. Bu yeni verilecek makinanın garantisi eskisine bağlanacakmış yani eskisinin kalan 1 yıllık gararnti süresince garantisi olacakmış. Toshiba firması değişim kararlarında çek gönderiyormuş ve bu çekle ürünü istediğin yerden alabiliyormuşssun.. Ama hp vereceği yeni ürünü servis merkezinden alacağımı söylüyor. Her ne kadar sıfır ve kutusunda da dese, yeni diye verilen ürünün daha önce onarımdan geçmiş, ve sonradanda sıfırlanmış bir ürün olabileceği yönünde bir çok söylenti dolaşıyor... BUnlar kafamı karıştırıyor.

Sana kim söyledi bilmiyorum ama kesinlikle öyle bir şey yok. Yeni verilen ürünün garantisi sıfırdan başlar. Yani 2 yıl garantin var. Ayrıca gönderdikleri bilgisayar açılmamış kutusunda gönderiliyor. Kesinlikle sana söyledikleri gibi bir onarım görmüş modelin verilmesi söz konusu değil. Eğer seni düşündüren sadece bunlarsa bence düşünmeden al derim. Çünkü bahsettiğin şeyler söz konusu değil.

NOT: HP firmasını bilgisayarları sık problem çıardığı için sevmem ama sizin dedikleriniz firmaya haksızlık olmuş. Haksızlığa da gelemem. Kimse yanlış anlamasın, savnmuyorum HP yi. Sadece hakkını yemiyorum.

Ama yine de senin yerinde olsam problemli pavilion serisi ile uğraşacağıma, gider başaka bir markaya yönelirdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

Sana kim söyledi bilmiyorum ama kesinlikle öyle bir şey yok. Yeni verilen ürünün garantisi sıfırdan başlar. Yani 2 yıl garantin var. Ayrıca gönderdikleri bilgisayar açılmamış kutusunda gönderiliyor. Kesinlikle sana söyledikleri gibi bir onarım görmüş modelin verilmesi söz konusu değil. Eğer seni düşündüren sadece bunlarsa bence düşünmeden al derim. Çünkü bahsettiğin şeyler söz konusu değil.

NOT: HP firmasını bilgisayarları sık problem çıardığı için sevmem ama sizin dedikleriniz firmaya haksızlık olmuş. Haksızlığa da gelemem. Kimse yanlış anlamasın, savnmuyorum HP yi. Sadece hakkını yemiyorum.

Ama yine de senin yerinde olsam problemli pavilion serisi ile uğraşacağıma, gider başaka bir markaya yönelirdim.

Arkadaşım garanti olayını birebir HP müşteri temsilcisinden öğrendim. Eski ürünün ne kadar garantisi kalmışsa yeni verilen ürününde garantisi de o kadar!
    Hp'nin servisleri tamam biraz ağır ama, gerçekten diğer markaların servisleri gibi kesinlikle ilgisiz değiller. Yiğidi öldür, hakkını yeme.. Beni kaç defa aradılar. Bu değişim teklifleri için..

Yeni diye verilen ürün evet açılmamış kutusunda olacak. Sonuçta bu ürünleri üretip sıfır kutuya koyan HP.. Bazı arkadaşlarımdan dudum. Onarımı yapılıp Sıfırlanıp paketlenmesini... Ama bu sadece bir duyum. Gerçek olabileceğine ihtimal vermesemde, sinek küçüktür ama mide bulandırı hesabı.. Bilmem anlatabiliyor muyum? Diğer bazı markalar gibi HP de değişim kararlarında hediye çeki göndermiş olsa ve teklif edilen makinayı istediğimiz mağazadan alabilsek bu tür kaygılar, dedikodular da olmaz sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmankonuk -- 22 Nisan 2008; 23:34:59 >

• quote:

quote:

Arkadaşım garanti olayını birebir HP müşteri temsilcisinden öğrendim. Eski ürünün ne kadar garantisi kalmışsa yeni verilen ürününde garantisi de o kadar!
    Hp'nin servisleri tamam biraz ağır ama, gerçekten diğer markaların servisleri gibi kesinlikle ilgisiz değiller. Yiğidi öldür, hakkını yeme.. Beni kaç defa aradılar. Bu değişim teklifleri için..

Yeni diye verilen ürün evet açılmamış kutusunda olacak. Sonuçta bu ürünleri üretip sıfır kutuya koyan HP.. Bazı arkadaşlarımdan dudum. Onarımı yapılıp Sıfırlanıp paketlenmesini... Ama bu sadece bir duyum. Gerçek olabileceğine ihtimal vermesemde, sinek küçüktür ama mide bulandırı hesabı.. Bilmem anlatabiliyor muyum? Diğer bazı markalar gibi HP de değişim kararlarında hediye çeki göndermiş olsa ve teklif edilen makinayı istediğimiz mağazadan alabilsek bu tür kaygılar, dedikodular da olmaz sanırım..

Garanti olayına hala inanmıyorum. Ben de ürün değişimi yapmış arkadaşlardan duydum. Müşteri temsilcisine güvenmiyorum.

Genel olarak bşraz fazla abartıyorsun gşbş geldş bana. Ortada sşnek de yok. Senin miğdeni sineğin hayali bulandırıyor.

• quote:

Garanti olayına hala inanmıyorum. Ben de ürün değişimi yapmış arkadaşlardan duydum. Müşteri temsilcisine güvenmiyorum.

Genel olarak bşraz fazla abartıyorsun gşbş geldş bana. Ortada sşnek de yok. Senin miğdeni sineğin hayali bulandırıyor.

Peki.. Tekrar soracağım garanti olayını.. Ama bu defa da maille soracağım.. Maile gelen cevabı burada yayınlarsam da yine de inanmaz mısın?
  • @uzmankonuk Sanıyorum ki olay burda inanıp inanmama degil, e madem HP oyle bir olay yapıyor sende gider teknosadan bi garanti paketi alırsın 1 sene daha uzar garantin.. 49 YTL idi daha bugun baktim.. Cok kli$e bi cozum oldu heralde ama aklıma geldi payla$ayım dedim : )))
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jesus-one

bende hp mağduruyum

laptop modelim : hp compaq presario v6710et
    fiyat :1000ytl

ve serviste bugün itibariyle 31 günü tamamladı yarın malum tatil

öncelikle

1- para iadesinimi denesem

2- yoksa yeni ürünmü istesem

3- eski ürünün yapılmasınımı beklesem

lütfen yardım edin

1- para iadesini kabul edersem bu fiyatta ve bu özelliklerde laptop bulabilirmiyim

2- yerine aynı ürün yada bi üstünü vermeleri mümkünmü

ne yapmam lazım...

Madem bugün 31. işgünüydü, bugün arasaydın keşke. Neden belgisayarının yapılmasını bekleyesin ki? Varsa bilgisayarının aynısını, yoksa da bir üst modelini verirler. Eğer yine HP almayı düşünyorsan para iadesine ne gerek var. Ama başka markaya yönelmeyi istiyorsan para iadesini tercih et derim.

31. GÜNDE ARADIM ZATEN İŞLEME BAŞLAYACAKLARINI SÖYLEDİLER AMA 23 NİSAN GİRİYOR ARAYA ANCAK PERŞEMBE HABER VERİRİZ DEDİLER.

bENİM DERDİM MAKİNE İLE İLGİLİ BİR SORUNUM OLMAMASI AMA DAHA YÜKSEK Bİ MODEL TEKLİF EDERLERSE HAYIR DEMEM HERALDE BİDE FORUMLARDA COMPAQ MODELLERİ DEĞİLDE PAVİLİON DA Kİ SORUNLAR FALAN BENDEKİ DERT BİLGİSAYARI ALAYIMMI BU ÖZELLİKLERDE BAŞKA BİR BİLGİSAYAR ALABİLİRMİYİM ÖĞRENCİYİZ ZATEN DAHA TAKSİTLERİ DURUYOR PARA İADESİ 1 AY SÜRÜYORMUŞ YAKLAŞIK OLARAK BAŞKA MARKALAR KONUSUNDA Bİ FİKRİNİZ VARMI ACER DÜŞÜNMÜYORUM ZATEN ONUNDA SERVİSLERİ BERBATMIŞ NE YAPACAĞIMA KARAR VEREMEDİM...

• bu teklifleri neye göre yapıyorlar benim bilgisayarın özellikleri belli daha üst modeli nasıl teklif edebiliyorlar bu insanları mutlu eder tabiki ama bi soru işareti değilmi yani bedavadan bi üst model yada daha iisi

- Pavilion serisinin sorunları belli herkes yaka silkiyor

- PRESARİO sizce çokmu kötü yada üst modelinde kullanıcıların karşılaştığı problemler nelerdir acaba yani alırsam elimde patlamasın istiorum...
  • Eger sana bir ust model teklif ediyorlarsa senin makinenin ya uretimi durmu$tur yada o an icin stoklarda yoktur ve kolay kolay da olmayacaktir :)

$u durumda ben senin yerinde olsam yeni cihaz talebinde bulunurdum.. Paranın yatma konusuda hic belli olmuyor 4. gunde yatan da var 93. gunde..

Evet Pavilionlardan ( ozellikle Dv6000 serisi ) herkes yaka silkiyor ama o apayrı bi$i kullanmayan bilemez... Cok sorun ya$ıyorum ama lanet olsun ki cok seviyorum kahrolasıca makineyi

quote:

bu teklifleri neye göre yapıyorlar benim bilgisayarın özellikleri belli daha üst modeli nasıl teklif edebiliyorlar bu insanları mutlu eder tabiki ama bi soru işareti değilmi yani bedavadan bi üst model yada daha iisi

- Pavilion serisinin sorunları belli herkes yaka silkiyor

- PRESARİO sizce çokmu kötü yada üst modelinde kullanıcıların karşılaştığı problemler nelerdir acaba yani alırsam elimde patlamasın istiorum...

• quote:

quote:

Peki.. Tekrar soracağım garanti olayını.. Ama bu defa da maille soracağım.. Maile gelen cevabı burada yayınlarsam da yine de inanmaz mısın?

İnanmadığım kişi sen değilsin, ben telefondaki kişiye GÜVENMİYORUM dedim.

• Arkadaşlar bi yardım edin kafam karışık

Yeni Teklif F780ET
    Eski Teklif V6730ET

Yeni teklifte olmayanlar

-Bellek kartı aygıtı yok (dijital medya okuyucu)

- 1IEEE 1394 uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası kablo yerleştirme konektörü

- Video yakalama arabirimi: IEEE 1394 fİREWİRE ARABİRİMİ

-Genişletme yuvaları:1 express card/54 yuvası

- Video adaptörü 7000 diğeri 7150

- Grafik belleği düşük (559mb - 335mb)

-İşaret aygıtı:ses düzeyi ayarlama, ses kapatma düğmeleri ve 1 hızlı başlatma düğmesine sahip dokunmatik yüzey

- ve ağırlık benimkinden fazla

bu saydığım özellikleri çoğu benimkinde var fakat yeni gönderilen üründe yok başka bir seçenekte sunmuyorlar ya para iadesi (en erken 2 ay dediler) yada bu ürün ne yapacağım bilmiyorum diğer bi çok özelliği benimkinden üstün orası kesin ama beni memnun edecekmi orasını bilmiyorum teknik bakımdan yeterli fakat saydıklarım yok ve olmaması açıkcası canımı sıkıyor :( para iadesindede bu fiyata aradığım özelliklerde bi laptop bulabilirmiyim bilmiyorum bunun için bile epey uğraşmıştım :(

• quote:

Arkadaşlar bi yardım edin kafam karışık

Yeni Teklif F780ET
    Eski Teklif V6730ET

Yeni teklifte olmayanlar

-Bellek kartı aygıtı yok (dijital medya okuyucu)

- 1IEEE 1394 uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası kablo yerleştirme konektörü

- Video yakalama arabirimi: IEEE 1394 fİREWİRE ARABİRİMİ

-Genişletme yuvaları:1 express card/54 yuvası

- Video adaptörü 7000 diğeri 7150

- Grafik belleği düşük (559mb - 335mb)

-İşaret aygıtı:ses düzeyi ayarlama, ses kapatma düğmeleri ve 1 hızlı başlatma düğmesine sahip dokunmatik yüzey

- ve ağırlık benimkinden fazla

bu saydığım özellikleri çoğu benimkinde var fakat yeni gönderilen üründe yok başka bir seçenekte sunmuyorlar ya para iadesi (en erken 2 ay dediler) yada bu ürün ne yapacağım bilmiyorum diğer bi çok özelliği benimkinden üstün orası kesin ama beni memnun edecekmi orasını bilmiyorum teknik bakımdan yeterli fakat saydıklarım yok ve olmaması açıkcası canımı sıkıyor :( para iadesindede bu fiyata aradığım özelliklerde bi laptop bulabilirmiyim bilmiyorum bunun için bile epey uğraşmıştım :(

Para iadesi ne kadar olacak? Fatura tutarı ne kadar?

• para iadesi en erken 2 ay sonra dediler daha taksitlerini ödüyorum zaten (2. taksidi dün yatırdım)

fatura tutarı :1000 ytl falan bu fiyata verdikleri bilgisayarı alamıyorum zaten ilk teklif çok hoşuma gitmişti aradığım herşey vardı özellik bakımındanda güzeldi sonradan ellerinde olmadığını sölediler yeni teklif ilk gönderdiklerinden daha düşük özelliklerde ve saydığım özellikler onda yok pazartesi haber bekliolar ne yapacağım bilmiorum ikinci teklif pek içime sinmedi tamam benimkinden üstün tabi ama ne biliiim :(
  • Arkadaşlar;

Merhaba,ben size birşey danışmak istiyorum.Benim HP Pavilion DV2650ET bir laptop'um vardı.
    Nedenini bilmediğim bir sorun dolayısıyla garantiye verdim.Ancak 24 Temmuz 2009 tarihinde verdiğim laptopum 30 iş günü içerisinde verilmedi.
    Bende garanti servisini aradım.Adamlar bana yeni bir laptop önerdiler ve istersem para iadesinin olabileceğini söylediler.
    Ancak ben muadili/bir üst modeli seçeneğimi söyledim ve bana 1 saat içerisinde döndüler.Bilgisayarım artık üretilmiyormuş.Bu yüzden parçası ve muadili yokmuş.Bana HP Pavilion DV61241ET (VJ853EA) modelini önerdiler sizce kabul edeyim mi yoksa başka bir bilgisayar mı önereyim.Bana iyi bir teklif gibi geldi ancak bilemiyorum.

Derdime derman olun lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: b3rt4n

Arkadaşlar;

Merhaba,ben size birşey danışmak istiyorum.Benim HP Pavilion DV2650ET bir laptop'um vardı.
    Nedenini bilmediğim bir sorun dolayısıyla garantiye verdim.Ancak 24 Temmuz 2009 tarihinde verdiğim laptopum 30 iş günü içerisinde verilmedi.
    Bende garanti servisini aradım.Adamlar bana yeni bir laptop önerdiler ve istersem para iadesinin olabileceğini söylediler.
    Ancak ben muadili/bir üst modeli seçeneğimi söyledim ve bana 1 saat içerisinde döndüler.Bilgisayarım artık üretilmiyormuş.Bu yüzden parçası ve muadili yokmuş.Bana HP Pavilion DV61241ET (VJ853EA) modelini önerdiler sizce kabul edeyim mi yoksa başka bir bilgisayar mı önereyim.Bana iyi bir teklif gibi geldi ancak bilemiyorum.

Derdime derman olun lütfen...

Size önerilen dv6-1241et modeli gerçekten çok daha üst modeli bilgisayarının.Daha farklı nasıl bir öneri bekliyorsunuz ki. Ve şuan özellikleri çok daha iyi olan bilgisayarlara da bu değişim teklifi yapılıyor.Daha ayrıntılı yardımcı olabilmemiz için fatura tutarını yazmalısın ki para iadesi mi almalısın teklifi mi kabul etmelisin yorumda bulunabilelim.
    Fakat size önerilen cihaz bilgisayarınıza göre çok çok iyi bir cihaz.

http://forum.donanimhaber.com/m_29872514/mpage_40/key_/tm.htm

Yukarıdaki sayfadan konunun tartışılması bana daha uygun geldi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.