Şimdi Ara

hp bc001nt ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bimeksten hp pavilion 15.6 inç gaming laptop aldım laptop şarjdayken sağ tarafında ısınma oluyor bimekse götürdüm ısınmanın normal olduğu söylendi ama gerçekten ısınma var sizce bu durumda ne yapmalıyım cihaz 3 günlük bu arada?

özellikleri şöyle:
    http://www.bimeks.com.tr/urun/151539/hp-pavilion-15-bc001nt-i7-w10-gaming-w7r26ea.aspx

• hp için normal ayrıca o fiyata alınabilecek en berbat laptopu seçmişsin kış aylarında ısıtır odanı
  • Bende bc004nt var ısınma sorunu yok bana göre oyun açıncada yan fanlar çalışıyor masa buz gibi oluyor mesela.
    Core temp programı indirip bi bakar mısın kaç derece ? (Bende normal kullanımda 34 ortalama oyunda 45 ortalama)
  • aminobaz A kullanıcısına yanıt
    indireyim deneyeyim bakalım teşekkür ederim
  • aminobaz A kullanıcısına yanıt
    indirdim normalde şarj dolarken 60-63 arası değişiyor, şarja takmadan pes 2016 yı oynadım yine 60 derecenin üzerine çıktı...
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    4000tl fiyat bandında bulduğum en iyi notebook benim ama siz berbat demişsiniz.Neye göre en berbat? max 4400 civarında alacak olsanız ne alırdınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliodastablet -- 23 Ağustos 2016; 18:17:24 >
  • arkadaşım o ısınma her bilgisayar için normal bende bc004nt var i7 lisi daha çok ısınanı fanı kısmı stress testinde bile ısınmayı geç ılımıyor bile ama dediğin bölgenin ısısı normal işlemci maksimum 91-92 derece, gpu ise 83 84 derece görüyorsa ısınma sorunu yok. iyiki lenovo almamışsın sen yoksa bu pc yanıyor diye su falan dökermişsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP VİCTUS ISINMA SORUNU
    2 yıl önce açıldı
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    HP omen laptop sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ama forumlarda yorum bulamadım. Kullananlar iyi veya kötü bir şey yazarsanız çok iyi olur. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.