SelamınAleyküm beyler şimdiden cavap yazacak arkadaşlara çok teşşekkür ederim sorunum 1 den fazla 1-bilgisayarım 10dk dan fazla açık kalınca kapatınca kapanmıyor klavye ledleri yanıyor power ışığı yanıyor ekran kapanıyor fan duruyo bilgisayar kapanmıyor o şekilde kalıyor 2-beatsaudio ses donanımına sahip formatdan önce driver ı yüklüydü formatdan sonra silindi internetde bulamıyorum 1 tane buldum fakat bilgisayara virüs bulaştı zor kurtardım sağlam bi linkten beatsaudio driver atabilen olursa çok yardımı dokunur 3-ekran çözünürlüğünden gelişmiş ayarlarda intelin verdiği ekran kartı yazmakta bazı kişilerde kendi ekran kartı bilgileri bulunmakta orda ekran kartım biri intel diğeri nvidia gtx850m nvidia denetim masasında tercih edilen de ve bütün ayarlarda nvidia seçili yane normali bumu yoksa 4-önerebileceğiniz sistemi kasmayan etkili güzel virüs programı varmı 5-erkran kartımın toplam kullanılabilir grafik belleği 12253 mb ayrılmış video belleği 4096 mb sistem video belleği 0 mb paylaşımlı sistem belleği 8157 mb şimdi benim ekran kartım kaç gb bu artırılırmı artırılırsa iyimi kötümü 16gb ram var şimdiden cavaplayanlara çok çok teşekkür ederim..