Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 HP C3Z94AA PAVILION 23xi 23'' GENİŞ EKRAN IPS LED MONİTÖR FİYAT 350TL Satın Al 26 Mart 2018 22:49 1 1 HP C3Z94AA PAVILION 23xi 23'' GENİŞ EKRAN IPS LED MONİTÖR FİYAT 350TL Yaklaşık 1 Yıl önce forumdaki satıcılardan aldığım monitörüm yeni 144 Hz monitör satın aldığım için satılıktır. Monitör 23inch 60 Hz olup 76Hz'e kadar çıkartılabilmektedir. temiz kullandım şu ana kadar problem yaşamadım. Görüntüsünün çok şık olduğunu düşünüyorum. Bana göre puanlama yapacak olursam aynı seviyedeki monitörlere göre Oyun Performansı 10/8 Film Performansı 10/9 Günlük kullanım ve Ofis programları için 10/9. Pek çok ayarı mevcut istediğiniz gibi renk ve şekillendirme ayarı yapabiliyorsunuz. Sırf fazla olduğu için Fiyatı çok uygun tuttuğumu düşünüyorum.NOT: iyi kalitede Klavye+mouse+mikrofon seti gibi kombinasyonlarla takas düşünülür.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Pendik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SEGWAY NİNEBOT G2 MAX EKSTRALI SEGWAY NİNEBOT G2 MAX EKSTRALI ZERO 10X SCOOTER-ÇİFT BATARYALI UYGUNA iptal