Merhaba arkadaşlar.Yazıcımla ilgili bir sorunum var.Dört tane dosya kağıdı koydum geçen hepsini aldı, başına ve sonuna saçma sapan şeyler yazıp yazıp attı.Dahada kağıt arıyodu,olsa onlarıda yazıp atacaktı,en sonunda kağıt bitti diye uyarı verdide durdu.Defalarca denedim aynı şey oldu.Kod hatasımıdır,beyin karışmasımıdır nedir bilemedim.Bizim yazıcı yazmayı unuttu gibi birşey.Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.Şimdiden sağolun.
Ürünü resindeki üründür;
hala yazdırmaya mı çalşıyor cihaz? anlamadım
Evet arkadaşım hala yazdırmaya çalışıyor.İki satır saçma sapan şeyler(simgeler noktalar virgüller) yazıyor,temiz kağıt alıyor ve tekrar saçmalıyor...Bu şekilde.
sana ilk tavsiyem kağıt koyup yine yazdırmaya çalıştığında kapağın yanında üstten beşinci X (iptal) tuşuna basman bu mevcut işlemiş durdurur. eğer hala devam ediyorsa bilgisayarının sağalt köşesinde yazdırma ikonu varsa ona çift tıklayıp mevcut yazdırma işlerini listelemen. burda işlem görünüyorsa onları iptal etmen.
ŞOK...ŞOK...ŞOK...
Ya dedim bir deneme sayfası daha basayım, güzelce bastı sayfayı...Hiç bir sorun yok.Keyfen düzeldi arkadaşlar.Yada belkide sizin dualarınız sayesinde
ceycey11 hocam ilgin için çok teşekkürediyorum.Çözümünü bir sonraki problemde deneyeceğim(umarım problem olmazda...)
Saygılar.
ayarlara gir ve bak bende canon var o dediğin şekiller püskürtme uç temizliği ve kafa hizalama için yapıyor olabilir kullanma kılavuzunu da bir zahmet okuyuver
Alakası yok.Okudum tabi ki.Böyle bir sorun olduğunu da unutmuştum geçmişe döndüm sayenizde.Yukarıda da yazmışım düzeldi diye.İlginiz için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme