Şimdi Ara

Hp Cep bilgisayarı için servis nerelerde var(Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bende Hp 6500 serisi bir pda var artık açılmıyor, pilden dolayı dedim yeni pil aldım 1 gün boyunca şarj ettirdim yine çalışmıyor aranızda İstanbul'da iyi bir tamirci/servis bilen varsa lütfen yazsın gerçekten acil bir durum şimdiden teşekkür ederim.Bu arada garantisi bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliflex -- 18 Ekim 2008; 4:13:40 >

• Buyrun.

HP nin Ticari Ürünler Destek Hatıı (212) 4447171
    Kaptanpaşa Mah. Halit Ziya Türkkan Sok. Famas Plaza Kat: -2 Okmeydanı

• Çok teşekkür ederim.Allah razı osun.
  • Memorial Hastanesinin arkasında kalıyor
  • Servise götürmeden önce, sorununu burda yazsaydın keşke. Çözüm çıkabilirdi.
  • Daha götüremedim cihazı, cihazın sorunu hiç açılmaması!! pillerde de bir bozukluk olduğunu sanmıyorum, hatta 1 tane daha yeni pil almıştım onu valla 1 gün boyunca şarj ettim ama üstündeki şarj ışığı hiç değişmedi hep turuncu yanıyor.Kısaca problem pillerde değil.
  • Hp servisten memnun kalırsın umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetvel

Hp servisten memnun kalırsın umarım.

Servis çok mu kötü yoksa?
  • Ben çok memnun kaldım, garanti süresini(30 iş günü) sonuna kadar kullandılar ama geçici kullanım için aynı cihazdan verdiler.(HP 6515)

Yedeklenmesi gerekecek data var mı diye sordular, belki veri kurtarma hizmetleri de vardır.

Sorgusuz sualsiz cihazı kabul ettiler ve anakartı değiştirdiler, ROM u güncelleştirdiler, garanti kapsamında herşey halledildi.

Ama ücretli servis hizmeti alacaksan ücretleri ne durumdadır bilemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasif

Ben çok memnun kaldım, garanti süresini(30 iş günü) sonuna kadar kullandılar ama geçici kullanım için aynı cihazdan verdiler.(HP 6515)

Yedeklenmesi gerekecek data var mı diye sordular, belki veri kurtarma hizmetleri de vardır.

Sorgusuz sualsiz cihazı kabul ettiler ve anakartı değiştirdiler, ROM u güncelleştirdiler, garanti kapsamında herşey halledildi.

Ama ücretli servis hizmeti alacaksan ücretleri ne durumdadır bilemem.

Benimki de 6515, güzel güzel kullanıyordum birgün durup dururken pat diye kapandı bir daha açılmadı.Benim cihazın garantisi çoktan bitti, inşallah fazla masraf çıkartmazlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.