Geçen hafta 110C-1010ET satın aldım. İçindeki recovery partition'i sildim. XP kurdum. Daha sonra Windows 7 kurdum. Yalnız 3G driverini bir türlü oturtamadım yerine. Sürücüyü tanıttım, connection manager 2 'yi de kurdum. Kurulumdan hemen sonra 3G ile nete girebiliorum. Bilgisayarı reboot ettıkten sonra malese birdaha giremıorum. Sürücü kendı kendıne kapanıyor. Aynı sorunu XP 'dede yapmıştı. Connetion manager 3 'ü de kurmaya calıstıtım fakat, kurulumun ortasında "wwan sürücüsü bulunamadı" hatası verıp, kurulumu yarıda kesti.
acaba bu model için hangı wwan driverini kullanmam gerekıyor, bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum..
bendede aynı sorun var ama çözümünü günlerdir bulamadın yazılanları yapıyorum olmuyo bulunamadı diyo! model:compaq mini 700
Aynı problem bende de olustu malesef cozum bulamadım.Yeniden yukledim connection manager falan ancak bu sefer 10sn baglantidan sonra kendi kendine cokuyor baglanti.
Bu arada recovery den nasil tekrar winxp yi geri kurabiliriz F8 denedim işe yaramiyor
F6 ile yapıyorsun fakat ben VİN7 kurarken onu sildim okadarda SENHAN abi dikkat et dedi :( recoverysi olup paylasmak isteyen varmı birde su baglantı sorununa biri el atsa süper olur
Peki win7 hız olarak nasıl?? Forumdan okudugum kadari ile 2gb ram calisiyormus bizim cihazda eger win7 iyiyse gidiyim 2gb ram alayim
valla ben 1gb ram'de kullanıyorum, ram'in %35 'ini yiyor. işlemci bazen full oluyor aslında kullanılır. ama gene siz bilirsiniz. şayet ben pazartesi 2gb ram yapıp kullanmaya devam edicem.
Birde nasil yukledin bir yazarsan bizde o sekilde yukleyelim :))