Şimdi Ara

HP Compaq 6510b dokunmatik tuş sorunu !! ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle Merhabalar. Bu model pc den yada daha farklısını mutlaka kullananınız olmuştur. Problemim şu ;

Laptobuma bir virüs girdi, sisteme bulaştıktan sonra hemen ekranın altındaki dokunmatik tuşlar çalışmaz oldu.... Virüsü temizledim, tekrar baktım yine çalışmıyor, Format attım tekrar vista kurdum sürücüleri yükledim yine dokunmatik tuşlar deaktif, çalışmıyor... Wireless açma kapama tuşuda burada o bakımdan kablosuz ağıda açamıyorum... Ne yapmam lazım ? Bu problemi yaşayanlar warmı ? Nasıl çözüm uyguladılar ? Bu kısım için ayır bir sürücü yada tanıtım dosyasımı var ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• bende 8510p modelini vistalı kullanıyorum (anlayacağın 2 mizde compaq kullanıyoruz) sonra quick launch button sürücüsünü yükledim ve halloldu sen de denemen lazım

buradaki adreste Sürücü - Klavye Fare ve Giriş Aygıtları nda 1. sırada

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=tr&cc=tr&prodNameId=3355661&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3355650&swLang=38&taskId=135&swEnvOID=2097

• çözümü çok basit driver yüklemek,sistem geri yüklemek veya format atmak sorunu çözmez.bizzat kendim denedim,%100 çalışıyor.sorun statik elektrik problemi

1-ilk olarak bataryayı çıkar
    2-30 saniye güç düğmesine basılı tut
    3-ardından bataryayı tekrar tak
    4-bilgisayarın güç düğmesine bas ve keyfini çıkar...

bu tarz birçok problemde işe yarar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.