Şimdi Ara

HP Compaq Evo N800v Ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu modelin ses driver'ı ne acaba bilen var mı? Elinde driver olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

Not: Sistem özelliklerini gösteren bir programla baktım. Intel(R) 82801CA/CAM AC'97 Ses Denetleyicisi olarak gösteriyor. Zar zor bulup indirdim fakat driver.ı tanımış olmasına rağmen ses pasif yani yanlış driver indirdim sanırım. Bu laptop'un kulanıcısı varsa ses ve diğer driverları paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuri_karabulut -- 4 Haziran 2008; 12:51:01 >

• laptopların arkasında seri numarası ve modeli olur onlardan ara tr modeli deyil de kendi modeliyle daha kolay bulursun

• hp'nin sitesinden indirmiştim ama yine deneyeceğim sonucu yazarım
  • indirdim ve kurdum ancak bazen sistemi donduruyor bazen de aynı şekilde kursa dahi ses driverı yüklenmedi diyor.

resimde görüldüğü gibi tanımış görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuri_karabulut -- 24 Mayıs 2008; 14:50:41 >
  • yardım edecek yok mu
  • laptopun modeli
    Compaq Evo N800C mi
    Compaq Evo N800V mi
    Compaq Evo N800W mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: nuri_karabulut

indirdim ve kurdum ancak bazen sistemi donduruyor bazen de aynı şekilde kursa dahi ses driverı yüklenmedi diyor.

resimde görüldüğü gibi tanımış görünüyor

bir üstteki arkadaş zaten verdi linki de o olmuyo işte sistem donuyo kurunca

HP Compaq Evo N800v

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.