Merhaba arkadaşlar...Özelliklerini vereceğim laptopu almayı düşünüyorum da 1-2 gün içinde, sizin düşüncelerinizi merak ettim.Bilgilerinizi esirgemezseniz çok sevinirim.
HP Compaq Presario CQ56-151ST
İşlemci : AMD Athlon II P320 İşlemci Hızı : 2,1 GHz, Düzey 2 önbellek 1 MB Bellek : 2 GB Sabit Disk : 320 GB Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : Max 893 MB paylaşımlı Ekran Boyutu : 15,6" Ekran Çözünürlüğü : 366 x 768 Ethernet : Var Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Bellek Tipi : DDR3 Model : XM673EA Ekran Özelliği : LED HP BrightView Grafik Tipi : ATI Mobility Radeon HD 4250 İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Optik Sürücüler : DVD-RW Pil Tipi : 6 Hücreli Li-Ion Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Wireless : Var Dahili Kamera : Var Yazılım : Windows 7 Starter Parmak İzi Okuyucu : Yok
Bu ürünün fiyatı teknosada 780 tl şu anda..Ben bu fiyata bu laptopun iyi olduğunu düşündüm.Sizce nasıl, bu laptopun performansı iyi midir? Son çıkan oyunlar olmasa da fifa 10,nfs carbon gibi oyunları da oynayabileceğimi düşünüyorum bu özelliklerde...Sizce nasıl?
hp alıp ta sorun yaşarsan çok sıkıntı çekersin bundan önce ki attığım mesaj ta detaylı açıklamam var eğer ilgilenirsen orada yazdım teknik servis çok sıkıntılı ve hp markası sikayetvar da oldukca popüler sikayet konusunda o yuzden başka marka ya bak derim.
quote:
Orijinalden alıntı: alkoc
hp alıp ta sorun yaşarsan çok sıkıntı çekersin bundan önce ki attığım mesaj ta detaylı açıklamam var eğer ilgilenirsen orada yazdım teknik servis çok sıkıntılı ve hp markası sikayetvar da oldukca popüler sikayet konusunda o yuzden başka marka ya bak derim.
Mesajınızı okudum evet ama bu fiyata ve bu özelliklerde fazla seçme şansım olmadığı için buna karar verdim. Bu biraz da şans işi herhalde bilmiyorum.
Bilgisayarın bu tür bir sıkıntıya yol açmayacağını varsayarsak bilgisayarın özellikleri nasıl sizce, performansı nasıl olur? Ve bu özelliklere göre bu fiyat nasıl?
siteyi incelersen şikayet rekorunun hp oldugunu görürsün
iyi günler
Bence bu biraz da hp nin kullanıcısının ordaki birçok markaya göre daha fazla olmasından kaynaklanıyor.Kullanıcı fazlaysa şikayet de çok olur. Bence toshiba gayet iyi bir marka ama onun da şikayet sayısı çok fazla. Hp den sonra ikinci. Bu da yine toshibanın kullanıcı sayısı fazla olduğundan olabilir. Yani exper, toshibadan daha az şikayet edilmiş ama toshiba, experden de casper dan da daha iyi bir marka bence..Uyarılarınız için çok teşekkür ediyorum ama dediğim gibi bunlar şans işi biraz hp alıp sorun yaşamayan da var. Hp sorun çıkartır diye başka bişey alırım o sorun çıkartır bu sefer bilemeyiz.
electroword ün ürün kataloğunda hp compaq var.onu bir incele.rem i ddr3
electro world ün ürün kataloğunu bulabilme imkanım yok da şehir sebebiyle, siz teknosadakinden farklı olan şeyi belirtebilirseniz çok iyi olur benim için. ram mi daha fazla?
quote:
Orijinalden alıntı: c.ronaldotr
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus
electro world ün ürün kataloğunu bulabilme imkanım yok da şehir sebebiyle, siz teknosadakinden farklı olan şeyi belirtebilirseniz çok iyi olur benim için. ram mi daha fazla?
http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm bu adresten bakabilirsiniz.inceleyin.ram i ddr3 daha yeni teknoloji.şuan yeni pc lerin hepsinin ram i ddr3 çıkıyor.benim ilk gözüme çarpan farklılık bu oldu.diğer farklılıkları inceleyebilirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme