Arkadaşlar sorunu anladınız sanırım,bu modelin driverlarını internetten indirip kurmamız gerek,cd'si yok ve şu an temin edemeyeceğimiz bir durumdayız,örneğin wireless için intel mi yoksa broadcom mu indirmeliyiz..? exe olarak iniyor dosyalar,şu an denemedik ama sorum şu, exe şeklinde bir driver'ı çalıştırdığımız zaman "bu donanım sizde takılı değil" gibi bir mesaj verir ve çıkar mı?Yoksa yükleyip herşeyi birbirine mi karıştırır? Teknosa'dan aldık belki bir ipucu olabilir,içinte intel takılıdır belki orada satılanların.. Şu an tek çare bu,kitapçığı,cd'si herşeyi başka bir şehirde kaldı çünkü..
şu an eski driver kuruludur, aygıt yönticisiden girip bakın hangisidir ve sürümüne
cevap için teşekkür ederim,şu an yeni formatlanmış,windows kurulu sadece içinde..aygıtların yanlarında sarı soru işareti var..
Hp'nin genelde aynı seride (örneğin nc6120) birkaç farklı konfigürasyonu oluyor. Bu seri numarası haricinde bir de ürün kodu oluyor genelde (örnek : DJ277S)
Bu ürün kodu, cihazın altındaki etiketlerde yazar herhalde (belki faturasında da yazıyordur) Bu kod ile cihazınız hakkında her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.
Not : İşte ben bu yüzden kurumsal firmaları tercih ediyorum her zaman (kişise görüş, nokta)
türkiye(turkey) seçeneği yok, avrupa(europe) seçince de arkadaşın sorduğu model bulunamıyor. ama ben HP PAVILION dv5287EA-RE292EA baktım ve buldum, ama bütün içine olabilecek parçaları veriyor-yani içinde var olan parçaları değil.
Haklısınız, "http://partsurfer.hp.com" doğrudan Türkiye'ye yönelik net bilgiler vermiyor, yine de el altınad bulunmasında fayda var, bence önemli bir bilgi kaynağı.
Diğer yandan, bu Hp notebook Türkiye'den alındığına göre, en sağlıklısı doğrudan HP Destek Hattı'nı arayıp, en doğru bilgiyi onlardan almak.
Hatta, Hp.com.tr'de aşağıdaki linki buldum, ürün hakkında her türlü bilgiye, sürücülere vs. ulaşabilirsiniz : Tıklayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme