Şimdi Ara

HP COMPAQ NX6315

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    MERHABA ARKADAŞLAR ELİME Bİ TANE NX6325 LEPTOP VAR.LEPTOP U 1 AY ÖNCE MİTROX(YILMAZ ABİM)DEN ALDIM..YENİ LEPTOP ALDIGIM İÇİN SATIYORUM.LETOP ÇOK TEMİZ HALAN DAHA ÜZERİNDE JİLATİNLERİ DURUYOR ÇANTASI,ŞARJ ALETİ İLE VERİCEM.YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM GARANTİSİ HALAN DAHA DEVAM EDİYOR.YARIN HP SERVİSTEN SERİ NO SUNA GÖRE SORGULATACAM.LEPTOP U BU AKŞAM ARKADAŞIMA VERDİM ORJİNAL RESİMLERİNİ KOYAMIYORUM AMA İSTEYEN OLURSA YARIN GÜNDÜZ RESİMLERİNİ YOLLARIM.CİHAZDA HİÇ BİR ŞEKİLDE SORUN YOKTUR SADECE EKRANIN SAG ÜST KÖŞESİNDE ÇOK UFAK BİR SİYAHLIK VARDIR ODA KESİNLİKLE ÇALIŞMAYI ETKİLEMİYOR ŞARJ I 45-50 DAKKA ARASI GİDİYOR CİDDEN MÜKENMMEL BİR CİHAZ ALAN ARKADAŞ ÇOK RAHAT EDECEK
    ÜRÜN TANITIMI:http://h41308.www4.hp.com/richmedia/show.php?cc=tr&ll=tr&cat=mobile%20products&prd=HP%20Compaq%20nx6325%20Business%20Notebook%20PC&jumpid=in_R10783_3d/NBT/HP%20Compaq%20nx6325%20Business%20Notebook%20PC|ProdPage|viewpoint&popup

ÖZELLİKLERİ:Orijinal Windows XP Professional
    Windows Vista® çalıştırabilir
    1.60 GHz
    512 MB
    60 GB
    DVD/CD-RW sabit
    TFT
    2,6 kg ağırlıktan başlar
    3,0 (önden) x 32,9 x 26,7 cm

HP COMPAQ NX6315

HP COMPAQ NX6315

HP COMPAQ NX6315

fiat:730 ytl çok ufakta olsa pazarlık yapılır. takas garantili cep tellerinle pdalarla ve pc parçaları ile yapılır ama takasta en az üstüne 300-350 ytl alacagım bir cihaz olmalı mutlaka üstüne para almalıyım takasta fiat ise 750 ytl dir

hayırlı forumlar hayırlı ramazanlar
    EGER BU AKŞAM SATILIRSA KARGO MASRAFLARI BENDEN VE YANINDA LEPTOP MAUSE VERİCEM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiesta59 -- 19 Eylül 2007; 22:37:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm...
  • evet ben sattım ve daha jelatini üzerindeydi,ekrandaki durum önemsiz gerçekten,süper bir laptopdur,umut kardeşimde çok dürüst biridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitrox -- 19 Eylül 2007; 23:15:15 >
  • teşekkür ederim yılmaz abicim

• bu akşam satılmaz ise gerek resimlerini yarın akşam ekleyecegim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp compaq presario cq57
    13 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6 Laptop
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.