Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Arkadaşlar mitrox(yılmaz abim) den aldıgım 6815'i satmak istiyorum.çok tatlı bi ipaq bu güne kadar çok ipaq kullandım bundan aldıgım zevk i hiç birinden almadım satmamın sebebide sıkıldım aletten bana arada eser ipaq alırım kullanırım 1 ay falan sonra sıkılır satarım arkadaşlar alet full kutulu faturalı kaskolu.şeker sigortadan çalınmaya kırılmaya vs vs ye karşı sigortası var kagıtları vs hepsi duruyor.
dedigim gibi arkadaşlar cihazın durumu çok iyi kullanımdan dolayı kapakta hafiften aşınmalar var ama kesinlikle rahatsız etmiyor
özellikleri: mobil Ödeme Kodu : 125070619 Gsm Özelliği : Var Bluetooth : Var Dijital Kamera : Var İşlemci Hızı (mhz) : 416 Menşei : İthal Ağırlık (gr ) : 140 Artırılabilir Hafıza : Var Bağlantı Tipi : Bluetooth, USB, Kızılötesi Boyutlar (cm) : 5,8 x 1,9 x 10,2 Ekran Çözünürlüğü (piksel) : 240 x 320 Ekran Tipi : TFT garanti Süresi(yıl) : 2 Gprs : Var İşletim Sistemi : Microsoft Windows Mobile 5 0 Kamera Çözünürlüğü(piksel) : 2 MP Kızılötesi İletişim : Var Model : IPAQ 6815 Pc Senkronizasyonu : Var Pil : Li-Poli 1530mAh Renkli Ekran : Var Saklama Kapasitesi (mb) : 192 Şebeke Frekansı (mhz) : 900/1800/1900 Sms/mms/ems : SMS/MMS/EMS
yanında verilicekler kutusu deri kılıfı kabloları kulaklıkları faturası belgeleri cihazın daha 14 ay garantisi var
fiat 520'di 500'oldu şuan hemen alana 450 ytl pazarlıksız cihaza 1gb de hafıza kartı aldım.hafıza kartınıda hediye verecem hayırlı geceler hayırlı forumlar takas olmaz