Şimdi Ara

HP Compaq nx9105

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlış yere açtım fakat yardımınıza ihtiyacım var. HP Compaq nx105 marka notebook uma SURABAYA adlı bir virüs bulaştı. Elimde Windows 8 format cd si var fakat laptop kaldırmıyor. İşin kısası bu virüsü nasıl bilgisayarımdan silebilirim?

Bilgisayar açılırken Surabaya its my birthday. Not kill me gibi birşeyler yazıyor. C de kendine 2 adet klasör oluşturmuş siliyorum tekrar geliyor. Nasıl bu virüsü silebilirim?

PC Açılırken hoşgeldinizden önce ekrana böyle bir yazı geliyor.
     HP Compaq nx9105

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josephann -- 12 Mart 2013; 12:53:56 >

• Format atsam düzelir mi arkadaşlar acaba? Arkadaş format at düzelir dedi. Cevaplarınızı bekliyorum...
  • formatlanırsa düzelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

formatlanırsa düzelir..

Bugün format atacağım teşekkürler cevabınız için. İnşallah silinir şu virüs acayip yavaşlattı sistemi.
  • hocam içerisinde fabrika ayarları var silmediyseniz F11 tuşu ile rec.edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutadıgüzel

hocam içerisinde fabrika ayarları var silmediyseniz F11 tuşu ile rec.edebilirsin

esi model pc lerde recovery yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Orijinalden alıntı: mesutadıgüzel

hocam içerisinde fabrika ayarları var silmediyseniz F11 tuşu ile rec.edebilirsin

esi model pc lerde recovery yok..

İlgileriniz için teşekkür ederim, formatladım düzeldi şimdi driverlar ile uğraşıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp compaq presario cq57
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.