Şimdi Ara

HP Deskjet 2545 Güç Kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yazıcı eski biraz ve güç kablosunu bulamadım. İnternette birkaç tane 22v 455mAh kablo var (benimki de öyle), model fark etmeksizin buna uyar mı?

Bir de kartuşu kuruduysa şırınga ile dolum yaparsam sorun çıkarır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

1. Sorun:

Güç kablosundan kasıt ne adaptör mü? Adaptör ise kural şöyle: Voltlar mutlaka aynı olmalı, amper ise eşit veya yüksek olmalı. Benim bugüne kadar 3 tane HP yazıcım oldu son 2'sinde adaptör yok, normal çift uçlu 220 Voltluk kablo var. İlk aldığım modelde garip bi adaptör vardı.

2. Sorun:

Kartuş çok kuruduysa kafasını temizlemen gerekebilir. Mürekkep koy tabi de sakın benim yaptığım gibi kartuşun içine şırıngayla hava basma. Ben kendimce mürekkep çok gelirse baskı kafası açılır diye düşünmüştüm, daha kötü oldu makinenin içine aktı... 🤣

Kuruyan şey kartuştan ziyade baskı kafası. Kartuşun zaten ağız kısmı geniş oraya boya gelince akar gider, o çok sorun değil.

Bütün olay baskı kafasını ele alabilmek.. O zaman iş bitiyor. Sıcak suyun altında tamamen açılıyor. Boyası biliyorsun ele gelince fena boyar ama lavaboda sulu boya gibi aktı gitti, sonra bir kaba koydum renksiz olana kadar beklettim. O kadar çok boya aktı ki çıkmak bilmedi. Ben önceden havlu kağıtla kolonya, izopropil alkol bastırıp temizlediğimi sanıyordum, hepsi hikaye.

- - - - -

Ve son olarak, bütün bunlara rağmen özellikle bir renk mürekkep hiç gelmiyorsa, renge özel test sayfası yazdır. Bu sitede örnekler var:

Mesela benim bir yazıcımda Magenta rengi tüm uğraşlarıma rağmen gelmedi. 3-4 kere full sayfa Magenta rengi bastırdım, iyice açıldı.https://www.superink.jp/en/info/printer-test-page

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP CP1025 mi HP M251yazıcımı
    11 yıl önce açıldı
    HP DESKJET 4828 YAZICI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.