Şimdi Ara

HP DeskJet 2620 Yazıcı nasıldır? BİM'e geliyor. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
7
Favori
118.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, 6 top / 3000 sayfa bir kısmı önlü arkalı yaklaşık 4000 sayfa civarı baskı aldım. Mürekkep ı kendi ellerimle doldurarak. Kartuşta hiç bir problem yok fotoğraf dahi basıyorum. Hiç sıkıntı vermedi verirse de buraya yazarım. 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x61

KARTUŞ DOLDURMA KONUSUNDA TEREDDÜT YAŞAYAN ARKADAŞLAR;

Yaklaşık 6 ay önce BİM'den aldığım cihazı siyah kartuşu 20den fazla; renkli kartuşu ise 5-6 defa doldurdum. Bu sürede 6 top kağıt kullandım. Diğer marka ve modeller de çiplidir. Sadece uygulamada boş gözükür. Çipler sıfırlanabilir bunu unutmayın. Bilmeyen arkadaşlar hep yorum atmış. Dolum basit. İlk dolumda biraz zamanınızı alabilir lakin ileriki dolumlar 1dk sürmeyecektir. Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim, basit olduğunu emin bir şekilde söyleyebilirim. Sadece eldiven takmayı ve vakum aparatını kullanmayı unutmayın!

Mürekkep olarak Asyaink 'in HP uyumlu mürekkebini almanız yeterli olacaktır. Yok hp300 yok hp 700xxx li vs. yazanlar sadece google aramalarında satış stratejisidir. Siyah mürekkep 4-5cc almakta ve 20den fazla doldurduğum halde 1-2 dolumluk daha mürekkebim var. renkli mürekkepler yarıya dahi gelmedi. Ürün bu;

https://urun.n11.com/kartus-dolum-urunleri/hp-uyumlu-asyaink-kartus-dolum-seti-full-kartus-dolum-seti-P154092123?cid=604001&gclid=Cj0KCQjwnqzWBRC_ARIsABSMVTPOK9qyoDBBJ7s8xt5CT04bk8CILvnxS0jncY3obtJUQqFzbDWgdqkaAnitEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

https://www.youtube.com/watch?v=k5jZw_O4OkM bu videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. Benim de önceden tecrübem olmadı lakin cihaz sapasağlam çalışıyor. 6top kağıt bitti 7.top kağıttayım. Top kağıt masrafı olmasa top kağıt başına maliyeti 1-1.5tl mürekkep maliyeti var. Çekinmeyin arkadaşlar doldurun. Kur fiyatları yüksek muadil mürekkepler de normal mürekkepten farksız. Para kolay kazanılmıyor.
    Videoda ki gibi yaptınız değil mi? Bende pixma e404 vardı yandan tanklı sitem yaptırdım 100 tl ye takribi 2 top kağıttan sonra ilave cihaz port olduğu için hortumlar takılmaya başlayınca kafa yazma hatası çok almaya başladım. Sizin yaptığınız şekilde sorun olmuyorsa şırınga ile dolum yani bende 2.el bir cihaz alayım dolum seti alayım olay çözülsün. Benim çocuğun dersleri oluyor yoğun kullanıyoruz ve beni sürekli sıkıştırıyor hadi baba al artık diye piyasaya bakıyorum canon pixma g3410 fiyatları uçuk almadım .

• muaz1984 kullanıcısına yanıt
    Şırınga ile hiç bir problem olmadı 1-2 doldurmadan sonra alışıyorsunuz. Doldurum yaparken peçete bulundurmanızı ve eldiven kullanmanızı öneriyorum. Hiç bir problem yaşamadım. Yazıcı üzerinde kartuş boş gözüksede hiç bir problem yok. Onunda sıfırlaması var ama zahmetli maalesef. Şırınga ile kullanıp vakum aparatıyla da azıcık mürekkep geldiğini görünce altını temizleyip gönül rahatlığıyla takabilirsiniz
  • quote:

Şırınga ile hiç bir problem olmadı 1-2 doldurmadan sonra alışıyorsunuz. Doldurum yaparken peçete bulundurmanızı ve eldiven kullanmanızı öneriyorum. Hiç bir problem yaşamadım. Yazıcı üzerinde kartuş boş gözüksede hiç bir problem yok. Onunda sıfırlaması var ama zahmetli maalesef. Şırınga ile kullanıp vakum aparatıyla da azıcık mürekkep geldiğini görünce altını temizleyip gönül rahatlığıyla takabilirsiniz
    Bilgilendirme için çok teşekkürler.
  • quote:

Merhaba,

Bu yazıcı ile fotograf kağıdına çıktı alabiliriz değil mi?Hangi tür ve boyutta resim kağıdı kullanmamız gerekli acaba?

Çok teşekkür ederim.
  • Fotoğraf kağıdı boyutu olarak hangisini destekliyor acaba? Hangi tür fotoğraf kağıdını almalıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hturna7 H kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf baskısı olarakta test ettim baskı ayarlarından fotoğraf moduna almanız gerekiyor aksi halde düzgün baskı vermeyebilir düzgün derken sanki kat kat gibi. Fotoğraf kağıdının da gramajı var 200gr ile test ettim sıkıntı yoktu.

A4 ve daha küçük boyutları destekliyor

• quote:

Fotoğraf baskısı olarakta test ettim baskı ayarlarından fotoğraf moduna almanız gerekiyor aksi halde düzgün baskı vermeyebilir düzgün derken sanki kat kat gibi. Fotoğraf kağıdının da gramajı var 200gr ile test ettim sıkıntı yoktu.
    Çok teşekkür ederim.Yarin alacağım inşallah.

• Fotoğraf baskısı Küçük boyutta yapabiliyor muyuz
  • quote:

A4 ve daha küçük boyutları destekliyor
    Bu kağıttan aldım, ama 230 gramlık miş, sonradan farkettim, inşallah sorun olmaz.

www.hepsiburada.com
    Kodak Premium Glossy,Parlak 10x15 230Gr/m² Fotoğraf Kağıdı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kodak-premium-glossy-parlak-10x15-230gr-m-fotograf-kagidi-100-yaprak-p-HBV000001JN3J?magaza=Santek

Olmaz olmaz en ağırıyla da denedim problem yok sadece ayarı tuttur yeter sadece gramını hatırlamadım ayar hatalı olursa silik çıkabiliyor o kadar 😊

• quote:

Olmaz olmaz en ağırıyla da denedim problem yok sadece ayarı tuttur yeter sadece gramını hatırlamadım ayar hatalı olursa silik çıkabiliyor o kadar 😊
    Tekrar çok teşekkür ederim.

Estağfurullah rica ederim

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Bimden 6 yıl önce aldığım tansiyon aletini hala sıfırmış gibi kullanıyorum, kalibrasyonunda en ufak sıkıntı yok,
    Yine Bim den LG 5500 Müzik Flower Bluetooth aldım hemde 150 tl iken piyasa da ben 49 tl yr aldım,
    Bluetooth kulaklık aldım,film izlemek ayrı keyif,
    Şimdi ise HP 2620 yazıcıyı aldım, kablosuz ve muhteşem alet..

Ben şimdiye kadar Bim den sıkıntı yaşamadım..arızalı olan ise hemen iade alıyorlar, 2 yıl zaten garantisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deboy

Ben suana kadar 200 adet renkli cikti aldim 1 haftadir. Hicbir sikinti yok gittigi yere kadar devam nerede tirak orada birak mantigi benimki.

Eger bir sikinti olursa tekrar buradan sıkıntı olustu diye yazarım merak etmeyin. Simdilik sistem cok guzel calisiyor ben isin uzmani degilim tamamen amatorce bir paylasim bu. Eger profesyonel biri varsa ciksin aciklama yapsin lutfen.
    inşallah binlerce çıktı alırsınız ve yazıcı kendini amorti edip kara geçersiniz yanlış anlaşıldıysam özürdilerim benim demek isteğim 2 kartuşlu yazıcılarda kartuştan kaynaklı yada siistemden kaynaklı sorunlar oluşuyor. bir ara bime canon serisi bitmeyen kartuşlu yazıcılar geldi ordan biliyorum alanlar baya mağdur oldular , geçmiş senelerde sıcak fırsatlarda da bir girişimci bitmeyen kartuşlu yazıcı sattı millete gene orada da mağduriyetler oluştu bu sistem kısa zamanda fazla çıktı alan yerler için ideal olabiliyor atıyorum internet kafede 1 ayda 2000 baskı alsa zaten kendini amorti ediyor ama ben evde ayda alemde çıktı alırım senelerce kullanırım gibi bir duruma ben şahit olmadım

• Bugün aldım. Kartuşlar demo sanırım. Ne zaman doldurmam uygun olur? Ayrıca kendi kablosuzu var. Ama ben bu kablosuz ile evdekini bağlamak istiyorum. Normalde modeme USB ile bağlayınca oluyor. Ama ben kablosuz olarak aynı ağda olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısaca bu yazıcı dolum yapamayacaklar için tavsiye edilmiyor herhalde..
  • muadileirne göre oldukça ucuz 140 lira, aldım bakalım.. bu arada mesajım bulunsun..
  • Kartuşu doldurup kullanıyorum. Daha önce hiç arıza almamıştım. Son seferde arıza verdi. Başına gelen var mı?

HP DeskJet 2620 Yazıcı nasıldır? BİM'e geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.