< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 12 Eylül 2018; 22:52:57 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 12 Eylül 2018; 22:52:57 > |
ilk defa yazıcı aldım bim den 2620 cok iyi resim kagıdı alıp fotorafta aldım onlarda guzel ama renkli kartus bitince siyah beyaz cıktı bile alamadım. bende formda asyalink di galiba kartus doldurma seti alıp kartusları doldurdum ama sonuç alamadım. kartusları resetlemek için çiplerine bant yapstırılıyor ama 304 cipine benzer cip videsu bulamadım. yazıcıyı ilk aldığında kartuşu takmadan kurulum yapmak gerekiyormus.kartus fiyatı yazıcıdan pahallı moralim bozuldu .ama bir geç yazıcı reseteme videsu paylaşmış. 2620 ye benzemiyor onun dedikleri ile yazıcı resetlendi verenkli cıktı aldım. sonuç çok guzel. hemen form üye lup yaşadıklarımı paylaşmak istedim. inşallah bu cihazı almış olanlra yardımcı olur. linki paylaşmaya çalışıcam ama gogula hp 2620 yazıcı resetleme deyince cıkıyor. siyah bir .yazıcı modeli farklı ama işe aradı. https://www.youtube.com/watch?v=rAp20JAkDGk
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyagı -- 27 Eylül 2017; 9:11:58 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 27 Eylül 2017; 18:48:55 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 28 Eylül 2017; 13:17:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8B3665B5 -- 28 Eylül 2017; 13:20:14 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyagı -- 28 Eylül 2017; 16:24:57 > |
|
|