Merhaba arkadaşlar benim Hp Dx6120MT pc'im var(ne mutlu bana dimi:)) şaka bir yana bu Hp makinalara ikinci bir sistem kurmak gerçekten çok zor, kendi üstünde Windows XP Home Edition ile birlikte aldım bu pc'yi fakat işim gereği ikinci bir sistem daha kurmam gerekti. Bende Windows XP Professional kurdum fakat kurulumdan sonra bazı usb aygıtlarını tanımamaya başladı ne yaptıysam sorunu çözemedm bazen bırakın aygıtı usb portunu bile tanımıyor geçenlerde bluetooth aygıtı aldım bitane teknosa'dan fakat şansa bakın ki driver cd si bozuk çıktı tekrar yolum düşmediği için o taraflara kendim bir şekilde driver'ını buldum yükledim fakat sorun çıkardı makine bi açılışta tanıyor bi açılışta tanımıyordu şimdi ise hiç tanımıyor, usb portuna güç veriyor fakat bluetooth cihazını taktığım zaman Bu bilgisayara takılı USB aygıtlarından birisi çalışmadığından windows bu aygıtı tanımadı falan yazıyor Donanımdan baktığım zaman ise bilinmeyen usb aygıtı olarak listeleniyor, bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.