Şimdi Ara

Hp Dizüstü Fan Problemi !...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir hp pavillion dv5280ea kullanıyorum.Aldığımın 2.ayından itibaren bir fan problemi var.Pc sıcaklığı 105dereceye kadar çıkıyor...en basit bir oyunda dahi 10dk.nın üzerini göremiyorum.ısınarak kapanıyor.Laptopa henüz format attım ve daha beter oldu...Thermal paste çektireyim dedim, 2 vida kasaya yapıştığı için açamadım...değişik sitelerde "biosf23A" diye birşeyden bahsediliyor...fakat ne olduğu konusunda en ufak bir bilgim bile yok.bunun hakkında bilgi edinmek isterdim...veyahut bu problemimi çözebilecek bir fikir?...
    şimdiden ilginiz için sonsuz teşekkürler...

ve son olarak Hp dizüstü almaya niyetli olanlar...sakın olun...

• Cpu fanı tozlanmıştır diycem ama daha aldığınızın 2. ayından beri sıcaklık sorunu varmış
  • fandaki tozuda henüz temizledim :)
  • HP'nin tüm dizüstü modellerinde ısınma sorunu mevcut ancak 105 derece ciddi bir sıcaklık. Bilgisayarı yeni aldıysanız vidalarla falan hiç uğraşmayın garanti kapsamı dışında kalır makinanız. Öte yandan bu sıcaklık değeri BIOS'un bir hatası da olabilir. Arama sonuçlarında bulduğunuz o zırdavat da büyük ihtimal BIOS update ile ilgili bişeydir. Zaten HP doğru düzgün iş yapsa şaşırıcam. Servise götürün halletsinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.