Şimdi Ara

HP DV-6 6c04et model için Sürücü Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Daha bugün elime geçti bilgisayarım. Ancak gelin görün ki kahrolasıca Windows 7 C sürücüsünü küçült dediğimde sürücüleri dinamik olarak biçimlendirdi ve restart atınca makina açılmadı..

Ne recovery çalıştı ne de denediğim onlarca yöntemden birisi... Kurtaramadım hiçbir şeyi. Daha sıfır olan mis gibi Recovery ve windows kurulumu uçtu gitti.

Velhasıl kelam, sinirimi yatıştırdım, yeniden formatladım en sonunda tek çare olarak. Harddiskimi 2'yede bölebildim. Ne mutlu bana.. Ama gelin görün ki sürücüleri indirmek için girdiğim sürücüler sayfasında tam "33 ADET" sürücü, program vs. var. Hangisi benim makineme uygun, hangisi başka sürücü, yoksa hepsi benim makinem için mi, hangilerini nasıl kuracağım tam bir muamma içerisindeyim.

Bu sebeple aradığım bir HP programı var. (Bilmiyorum böyle bir program var mı). Tek tuşla benim donanımımı algılayıp kendi sitesinden uygun sürücüleri indirip kurabilecek bir zımbırtı. Bilgisi olan var mı böyle birşey hakkında?

Teşekkürler.

• Hp Support Assistant.. Bakım kısmına gelip yenile diyebilirsin.. indirmek için sp52110.exe yazmanız yeterli google ye..
  • Olayın güzel yanı wireless kartın driverının bulunamaması. Uygun model için sürücü aradım 2 saat kadar. Sitesinde gösterdiği sürücülerin hiç biri uymuyor. Sağol HP beni 5 saat uğraştırdın.
  • hocam bende sabahtan beri arıyorum ağ denetleyicisi için driverı ama dediğiniz gibi sitesindekiler olmuyor hpnin... bu ürün için hangisini yüklediniz acaba link verebilirmisiniz...

şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.