Şimdi Ara

Hp Dv2000 ve 6000 Arası Kararsızım tavsiyeniz ve sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dv 2000 dv 6000 hangisini alıyım tavsiyeniz nedir bu cihazların + ları ve - leri nelerdir birde ram icin ne kadar destekledikleri icin bilgi almak istiyorum arkadaşlar kimi dv6000 kullanıcısına soruyorum diyor 2 gb destekliyor kimide diyorki 4 gb destekliyor xp 64 bit ile fakat benim icin işletim sistemine baglı deil vistadada kullanabilirim makinayı farketmez yani herhangi bir işletim sisteminde acsın problem olmaz;)

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER GİRİP KONTROL EDERİM TAVSİYELERİNİZİ ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM BİLGİLERİNE GÜVENEMEYENLER YANLIŞ BİLGİ EDİNDİRMESİNLER

• Ben hiç tavsiye etmiyorum ana başlığa bakabilirsin Benim tarafımdan açılan DV6000.... kullanıcılar derneğine incele ve bu makinelerden uzak dur.

KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM
    Anakartları problemli .Benim değiştirilmişti.
    Biosu problemli
    Wireless problemli
    Isınma aşırı derecede

ASLA HP ALMA konuyu incele gerekli duyarsan p.m at
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Ben hiç tavsiye etmiyorum ana başlığa bakabilirsin Benim tarafımdan açılan DV6000.... kullanıcılar derneğine incele ve bu makinelerden uzak dur.

KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM
    Anakartları problemli .Benim değiştirilmişti.
    Biosu problemli
    Wireless problemli
    Isınma aşırı derecede

ASLA HP ALMA konuyu incele gerekli duyarsan p.m at

Pm
  • Tabii ki burayı ziyaret eden başka kullanıcılarda olacaktır :)

http://forum.donanimhaber.com/m_9430443/tm.htm linkini bi göz atın , Hp den uzak durun eski serilerden hele ki, arızalar tamamiyle donanımsal hatalardan kaynaklanıyor. Yani bana göre üretim hatası ve hp nin sitesine bakarsanız eski notebookların geri çağırıyorlar ama ben sordum ne yazikki ya HP SERVİSLERİ ÇOK BİLGİSİZLERİ ÇALIŞTIRIYOR YA DA ÇOK ZEKİLERİ, YOK ÖYLE BİRŞEY DEDİLER

• quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Tabii ki burayı ziyaret eden başka kullanıcılarda olacaktır :)

http://forum.donanimhaber.com/m_9430443/tm.htm linkini bi göz atın , Hp den uzak durun eski serilerden hele ki, arızalar tamamiyle donanımsal hatalardan kaynaklanıyor. Yani bana göre üretim hatası ve hp nin sitesine bakarsanız eski notebookların geri çağırıyorlar ama ben sordum ne yazikki ya HP SERVİSLERİ ÇOK BİLGİSİZLERİ ÇALIŞTIRIYOR YA DA ÇOK ZEKİLERİ, YOK ÖYLE BİRŞEY DEDİLER

;)SAOLASIN SONUÇTA SERVİS ANLAYIŞI ;)

• Aynen öyle
  • slm.
    ege_ayışığı arkadaşın dediğine kesinlikle katılıyorum. hp pavilion serilerinden kesinlike uzak durunuz.

1- aşırı ısınıyor
    2- nvidia chip setlerinde üretim hatası var
    3- kesinlikle taşınmaya gelmiyor (mainboard dayanıksız ve esnek)
    4- arıza yaparsa tek kelime ile çöp
    dahada sayamadığım bir çok olumsuzluklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkodak

slm.
    ege_ayışığı arkadaşın dediğine kesinlikle katılıyorum. hp pavilion serilerinden kesinlike uzak durunuz.

1- aşırı ısınıyor
    2- nvidia chip setlerinde üretim hatası var
    3- kesinlikle taşınmaya gelmiyor (mainboard dayanıksız ve esnek)
    4- arıza yaparsa tek kelime ile çöp
    dahada sayamadığım bir çok olumsuzluklar.

ANLADIM ARKADAŞLAR ALMA DİYORSUNUZ AMA OYUN OYNAMAM GENEDE SORUN CIKARMI DİYOSUNUZ.HOR KULLANMAM BEN YANİ MAKİNEYİ.650 700 LİRA GİBİ LİMİTİM VAR ZATEN BU MAKİLARA VERİLİCEK.
  • Uzak dur derim
  • DV 6000 sorunlu seri 2000 belki daha iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceycey11

DV 6000 sorunlu seri 2000 belki daha iyidir.

:)tamam arkadaşlar:D hevesim kursagımda kaldı:d
  • KARDEŞ KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM.İNANIR MISIN 5 DEFA ANAKART 2 DEFA BATARYA 1 DEFA DVD WRİTER 1 DEFA FAN DEĞİŞTİRİLDİ VE EN SON ANAKART ARIZASINDAN DOLAYI PARA İAESİ HAKKIM OLDU ÇÜNKÜ 1 YIL İÇERİSİNDE AYNI PARÇANIN 2 DEN FAZLA DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ GARANTİ BELGESİNDE YAZIYOR VE 2DEN FAZLA OLDU.VE MUTLU SONA ULAŞARAK 2050 YTL Yİ 1 AY İÇERİSİNDE HESABIMA YTMSINI BEKLİYORUM.HAA İNANMIYORSAN ELİMDEKİ RAPORLARI SANA TEK TEK FAKSLAYABİLİRİM.
    SAYGILARLA
    quote:

Orjinalden alıntı: mmtcan

dv 2000 dv 6000 hangisini alıyım tavsiyeniz nedir bu cihazların + ları ve - leri nelerdir birde ram icin ne kadar destekledikleri icin bilgi almak istiyorum arkadaşlar kimi dv6000 kullanıcısına soruyorum diyor 2 gb destekliyor kimide diyorki 4 gb destekliyor xp 64 bit ile fakat benim icin işletim sistemine baglı deil vistadada kullanabilirim makinayı farketmez yani herhangi bir işletim sisteminde acsın problem olmaz;)

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER GİRİP KONTROL EDERİM TAVSİYELERİNİZİ ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM BİLGİLERİNE GÜVENEMEYENLER YANLIŞ BİLGİ EDİNDİRMESİNLER

• anladım hocam bi yöndende şans işi tesadüf bi arkadaşımda varmış 2 yıldır kullanıyo sorun yok onda bi kere bios update ettigi icin anakart yaktı yüklenen bıos randıman vermedigi icin.birde şuanda bataryası 20 dakka gidiyor hatta aldıgı süre 2 seneyide aşıyor.sanıyosam kullanımdan kullanıma fark ediyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: selazkopat61

KARDEŞ KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM.İNANIR MISIN 5 DEFA ANAKART 2 DEFA BATARYA 1 DEFA DVD WRİTER 1 DEFA FAN DEĞİŞTİRİLDİ VE EN SON ANAKART ARIZASINDAN DOLAYI PARA İAESİ HAKKIM OLDU ÇÜNKÜ 1 YIL İÇERİSİNDE AYNI PARÇANIN 2 DEN FAZLA DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ GARANTİ BELGESİNDE YAZIYOR VE 2DEN FAZLA OLDU.VE MUTLU SONA ULAŞARAK 2050 YTL Yİ 1 AY İÇERİSİNDE HESABIMA YTMSINI BEKLİYORUM.HAA İNANMIYORSAN ELİMDEKİ RAPORLARI SANA TEK TEK FAKSLAYABİLİRİM.
    SAYGILARLA
    quote:

Orjinalden alıntı: mmtcan

dv 2000 dv 6000 hangisini alıyım tavsiyeniz nedir bu cihazların + ları ve - leri nelerdir birde ram icin ne kadar destekledikleri icin bilgi almak istiyorum arkadaşlar kimi dv6000 kullanıcısına soruyorum diyor 2 gb destekliyor kimide diyorki 4 gb destekliyor xp 64 bit ile fakat benim icin işletim sistemine baglı deil vistadada kullanabilirim makinayı farketmez yani herhangi bir işletim sisteminde acsın problem olmaz;)

• quote:

Orjinalden alıntı: realyum

Ege Aşığı nın verdiği linkteki sorunları okumak için sadece 1-2 saat ayırınız

Ben yinede alırım arkadaş bişey olmaz dersenizde aylarca servisi arayıp üstüne bide telefonparasıda ödemiş olursunuz
    SONUÇ=HP+tel parası+rezillik+işlerin ortada kalması+sinirlerin alt üst olması+doktor parası=Yeni kendini bu konuda kanıtlamış sağlam yıllarca kullanabileceğiniz bir BİLGİSAYAR eder

3-5 tane cok kıral özelliğe paranızla rezil olmaya değmez arkadaşlar tüm samimiyetimle söylüyorum Markayı

kötülemek felan amacım değil çünkü marka başarılı bir ürün ürettiğinde kendini yüceltir kalitesiz sorunlu bir

ürün ürettiğindede rezil olur...Her iki durumuda marka kendisi oluşturur.

eyw hocam valla sogudum resmen makinada nasıl yapsam bilmiyorum kasa olarak yeni tip olup bu tür özelliklerde bu fiyatlara makinalar yok gibi hep eski kasa cihazlar var.

• İyi günler makinaları bukadar kötülenmişizki hp laptop üretimini durdumuş bundan sonra oyuncak bebek yapacakmış :P

Bende hp pavillon dv6000 serisi
    DV6062EA modeli laptop var makineyi forumdan tanıdıgınız eralpt arkadaştan aldım zamanında neyse
    ürün şşuana kadar kullandıgım makinalar arasındaki istisnasız ve düşünmeden söyleyebilirimki en iyi makine yanlış anlaşılmasın diger makinaların durumunu kapsamıyor dediklerim ben bilgisayar işi yapıyorum yani bu işi profesyonel olarak yapan biriyim şuana kadar kişisel kullandıgım 10 kadar makinam olmuşturki bu makinalarda yazıcıdan dvd rwsine kadar günlük 20 saatlik bir kullanım yapar ve sınırlarını herzaman zorlarım powerbook tan vaio ya kadar makina kullandım ama bu makina 7200 ekran kartı ile bile GTA4 ü çok fazla kasılarak ta olsa açmış bir makina ve o haliye makinayı 1 saat kullandım cpu %100 de durdu ve makina hiçbir şekilde ısınmadı yani bu ısınma sorunlarına deginenler için söylüyorum 4gb ramle vista 64 bit te sorunsuz kullandım makinayı ama sonradan xp 64 bite vistanın luzumsuzlukları yüzünden geri döndüm photoshopta filan hiçbir sorunyok uzaktan kumandası çok rahat bir özellik zaten kullanım mükemmel ben çok memnunum satmamak için dükkanda 2300 lira fiyat çekiyorum makinaya ve alacak kişiye sorun herne olursa olsun iade alma garantisi veriyorum makina 400 gb hdd ye sorun çıkartmıyor ve makinayı en küçük parçasına kadar söküp takmanız sadece 2 saatinizi alıyor fanını degiştirdim ses yapıyordu şimdi ise çok rahat yani diyecegim tekşey elektronik şans işidir sanırım bukez ben epey şanslıymışım

/b]

• Dv6000'den uzak dur derim maddi sıkıntın yoksa dv5 serisinin yeni modellerine bakmanı öneririm.Bende dv6000 ile ilgili çok sıkıntı yaşadım ve makineyi doğru düzgün kullanamadan servise verdim ve dv6000'den kurtuldum.Yeni seride ısınma,dokunmatik tuşlar gibi sorunlar yok
  • ÇOK SAOL ;) DEMEKKİ KULLANIM VE ŞANSA BAGLI OLAN PROBLEMLERDE VARMIŞ HERŞEYİ HP Yİ SORUN EDEREK YANSITILMIYCAKMIŞ
    quote:

Orjinalden alıntı: SaFRaN_FaTiH

İyi günler makinaları bukadar kötülenmişizki hp laptop üretimini durdumuş bundan sonra oyuncak bebek yapacakmış :P

Bende hp pavillon dv6000 serisi
    DV6062EA modeli laptop var makineyi forumdan tanıdıgınız eralpt arkadaştan aldım zamanında neyse
    ürün şşuana kadar kullandıgım makinalar arasındaki istisnasız ve düşünmeden söyleyebilirimki en iyi makine yanlış anlaşılmasın diger makinaların durumunu kapsamıyor dediklerim ben bilgisayar işi yapıyorum yani bu işi profesyonel olarak yapan biriyim şuana kadar kişisel kullandıgım 10 kadar makinam olmuşturki bu makinalarda yazıcıdan dvd rwsine kadar günlük 20 saatlik bir kullanım yapar ve sınırlarını herzaman zorlarım powerbook tan vaio ya kadar makina kullandım ama bu makina 7200 ekran kartı ile bile GTA4 ü çok fazla kasılarak ta olsa açmış bir makina ve o haliye makinayı 1 saat kullandım cpu %100 de durdu ve makina hiçbir şekilde ısınmadı yani bu ısınma sorunlarına deginenler için söylüyorum 4gb ramle vista 64 bit te sorunsuz kullandım makinayı ama sonradan xp 64 bite vistanın luzumsuzlukları yüzünden geri döndüm photoshopta filan hiçbir sorunyok uzaktan kumandası çok rahat bir özellik zaten kullanım mükemmel ben çok memnunum satmamak için dükkanda 2300 lira fiyat çekiyorum makinaya ve alacak kişiye sorun herne olursa olsun iade alma garantisi veriyorum makina 400 gb hdd ye sorun çıkartmıyor ve makinayı en küçük parçasına kadar söküp takmanız sadece 2 saatinizi alıyor fanını degiştirdim ses yapıyordu şimdi ise çok rahat yani diyecegim tekşey elektronik şans işidir sanırım bukez ben epey şanslıymışım

/b]

• Bütce sıkıntılı oldugunda dv5 serisine bakamıyorum takriben 1 300 liradan başlıyor 2 elleri
    quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Dv6000'den uzak dur derim maddi sıkıntın yoksa dv5 serisinin yeni modellerine bakmanı öneririm.Bende dv6000 ile ilgili çok sıkıntı yaşadım ve makineyi doğru düzgün kullanamadan servise verdim ve dv6000'den kurtuldum.Yeni seride ısınma,dokunmatik tuşlar gibi sorunlar yok
  • ewet hocam bu özellikte bu paralara başka makine bulamadım:S
    quote:

Orjinalden alıntı: realyum

eyw hocam valla sogudum resmen makinada nasıl yapsam bilmiyorum kasa olarak yeni tip olup bu tür özelliklerde bu fiyatlara makinalar yok gibi hep eski kasa cihazlar var.

Yukardaki bu yazına cevabım işte bu markanın en güzel yanıda bu ;
    Bu tür özelliklerde bu fiyatlara başka makina yok piyasada bu yüzden çok iyi satışları var bu konudada onlar başarılılar
  • realyum;
    ben kötü makinaya iyi demiyorum zaten 750 800 liraya böyle makina arıyor arkadaş benim makinam iyi ben savunuyorum dv 6000 ama çok ityi bir makina ben tüm makinaları savunmadım dikkatli okursn sadece kendi makinamdan bahsettigimi anlarsın zaten ki ben makinama 1yıl gözüm kapalı garanti veririm çünkü bir makina hiçbir zaman durup dururken bozulmaz sadece fark etmemişsinizdir makinanın sorunu makinanın hem performansından hemde kozmetiginden çok memnunum[maşallah] yani sizin makinaların sorunları için üzüldüm yani tüm makinaların benimki gibi olmasını isterdim ama malesef öyle degil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.