Şimdi Ara

Hp Dv6-1241et ses problemi garip...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ses alamama gibi bir şikayetim yok ses alıyorum dokunmatik tuşlarımda çalışıyor...fakat sorun şu ki sesi mute dokunmatik yolu ile kapattığımda tekrar açtığında ses o an çalan ne varsa takılmış gibi tırr tırr ediyor..yine dokunmatik veya uzaktan kumanda ile sesi açıp kapatmak istediğimde o an çalan vide veya müzik her ne varsa tırr tırrr ediyor sanki takılma var gibi hareket ediyor...ses yükseltme veya alçaltma işi bittiğinde istediğim düzeye geldiğinde o ses geçiyor normal çalma devam ediyor..driveri indirdim yükledim değişen bişey olmadı dokunmatik mute tuşu hep kırmızı kaldı bu sefer, aygıt yöneticisinden driver güncelle dedim o kırmızı dokunmatik tuşu düzeldi ama hala o tırr tırr dan kurtulamadım.... (tırr tırr ne demeyin başka anlatamadım vallaa :))

• aynı sorun 1235te de var...elimi çektiğimde bile tırrrlamaya devam ediyor...neden böyle anlamadım...mute ve ağ tuşu normal ama diğer volume barı berbat...yapamıyorsanız boşuna dokunmatik panel koymayın kardeşim laptopa...

hp lerin tek kötü yanı belkide...

bu arada yön tuşlarından alt ok olanını pes oynaerken kırdım... =)
  • dokunmatik zımbırtının panelde çıkan sesten bahsetmiyorum tik tik sesi çıkmıyor bende zaten...şu normal bildiğin çalan şarkı titriyor nasıl anlatim şarkın çalarken windows eskiden kitlendimi o çalan şarkı taaarrr eder kapanırdı onun gibi bi ses....
  • kasperksy internet security problem....kadlırdım kalması sorun felan :))) yeni bi virus proğramı bulsam iyi olacak önerisi olan varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp victus ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.