Şimdi Ara

HP DV6 1245ET Garanti Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler 2 şubat 2009 günü hp compaq marka laptop aldım bilgisayar aşırı ısındıgı için servise gitti hp pavillion dv-6 1245 et marka bilgisayar ile degişimi saglandı daha dogrusu sagladım çünki degiştirmemek için resmen atmadıkları takla kalmamıştı.Neyse degişimden gelen bilgisayarda bozuk çıktı bilgisayar aşırı ısınıyordu şarj olmuyordu(yarımsaat fişte kalınca şarj olmaya başlıyordu) ürün geldiginde çizik vardı elektrik kaçagı vardı bunların hepsini yazdırıp şikayet formuna gönderdim ama tamir edilmedi 2. defa gönderdigimde şarj olmayan pili degiştirip bambaşka bir pil takılmış bilgisayar pili hiç görmüyordu arayıp durumu söyledigimde siz başka bir bilgisayarın pilini takmışsınız bu yüzden ürününüz komple garanti dışı kalmıştır dendi bende dedim sizi mahkemeye veririm isterseniz parmak izi testi yapalım ben bu bilgisayarı sökmedim piline karışmadım diye her türlü ispata varım dedim böyle diyince alttan aldılar ve size bizden hediye olsun diye yeni bir pil gönderecegiz dediler dedim benim bi suçum yok nasıl hediye gönderiyorsunuz bu bilgisayar garantı dışı kalmadımı hem diye söyledim biz size gönderecegiz merak etmeyin dediler aynı gün ankaradan bir bayan aradı şahsıma etmedigi hakareti bırakmadı...Dedim pilini tamir ettiniz ama bu bilgisayar bozuk ısınıyor yani dediler yeni pili siz bi takın sorun olursa ararsınız dediler tamam dedim yeni pil geldi taktık bilgisayar eskisinden çok ısınmaya başladı aradım dedim çok ısınıyor tamam dediler alalım ürününüzü(bilgisayar hala garanti dışı kaldıgı söyleniyor mahkemeye veririm deyince alınıyor)aldılar nitekim ama bilgisayarın yanında bir bilgi kagıdı bu bilgisayar garanti dışı kalmıştır borcunuz 362+kdv diye geri geldi ama bilgisayarı gönderdigimde çalışıyordu ısınmasına ragmen geldiginde hiç açılmadıgını farkettim aradım tekrar dedim bilgisayar açılmıyor ben size gönderdigim de açılıyordu bu ne biçim tamir dedim bilgisayarı tekrar aldılar ve bilgisayar bugün geri geldi bilgisayar hala açılmıyor üstelik şarj cihazından garip sesler geliyor..Yani her gönderdigim de bilgisayarı biraz daha bozup gönderdiler..

Bu sebeble ben servisi hem tüketici mahkemesine hemde tazminat davası açmaya karar verdim neler yapmam gerekiyor açıklamalı olarak anlatırmısınız şirket konuşmamızı kaydettigini biliyorum kanıt olarak kullanabilirmiyim mahkeme bu kayıtlara ulaşabilirmi acaba.. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden...

• Bu işin peşini kesinlikle bırakma hocam, paranı söke söke alırsın..
  • Benim HP DV-6 2015 ET bilgisayarımda da ısınma sorunu var. Garantiye göndersem ne olur diye düşünüyordum. Okuyunca vazgeçtim göndermekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.