Şimdi Ara

HP DV6-6005 KISA İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi geceler ürün elime dün geçti 1 günlük izlenimlerimi aktarayım
    1-İlk olarak en çok merak edilen ısınma konusunu yazayım cihaz ısınmıyor ve fanı ses yapmıyor.Normal kullanım için yazdım.Lg r590 ve A520 kullanan biri olarak söylüyorum
    2-Klavyesinin yazımı rahat esneme gibi herhangi bir sorun yok
    3-Malzeme kalitesi süper diyemem kötü de değil orta şekerli
    4-Bataryası wireless açık güç yönetimi dengeli (cpu kullanımı %60 olacak şekilde) ekran parlaklığı 6(1-10 arası değer alıyor) ekran kartı olarak düşük performanslı seçili iken 4 saat gibi bir süre tabii daha fazla gitmesi mümkün daha 2. şarjı ve sürekli güncelleme yaptım
    5-Oyun olarak pes 2011 sniper ghost warrior nba2k11 yükledim bunlardan nba ve sniperı oynadım 15 er dakika ısınma gibi bir sorun olmadı tabii fan sesi biraz arttı yüksek performanslı ekran kartına geçtiğim için.İlerleyen zamanlarda oyun oynarsam deneyimlerimi yazarım.
    6-Ses performansı bir notebook için gayet iyi üzerinde 4 tane hoparlör bulunmakta ve film ve müzik için yeterli derecede ses çıkışı sağlıyor.Son sese getirdiğimde herhangi bir cızırtı veya seste patlama yaşamadım.
    7-Parmak izi okuyucu gayet başarılı ve kullanışlı algılaması hızlı ve tepkime vermesi kısa sürüyor.
    8-Olumsuz yönlerine gelicek olursak muhtemelen benim şanssızlığım mouse pad de sağ tık biraz sorunlu tam ortadan bastırmam gerek ben harici mouse kullandığım için sorun olmadı hem nazarı burdan çıksın dedim :)

1,5 günlük kullanım izlenimleri bu kadar sizden ricam şu oyunu dene felan demeyin çünkü belli bir süre oyundan uzak kalıcam ancak yüklediklerimi oynadıkça tecrübelerimi aktarırım şimdilik bu kadar.

• hayırlısı olsun kardeşim..iyi günlerde kullnaman dileğiyle. bende bu kasanın 6020 modelini almayı düşünüyorum. verdiğin bilgiler içinde ayrıca teşekkürler
  • Teşekkürler 6020 modeli daha üstün bir model hp ile ilgili tereddütlerim vardı ancak şimdilik hiçbir sorun yok i7leri tam araştır ısınma sorunu sadece hp için değil tüm marka ve modellerde mevcut hatta mümkünse bir yerlerde deneyip al derim
  • o modeli kullanan çoğu üye var burada. ben zamanında takip ettiğim için sana şöyle aktarayım.

fabrika çıkışı bir bilgisayar olduğu için fazla kurcalama. Yani driverlarıyla falan fazla uğraşma. Hp coolsens diye bir program var onun ayarını yaptığında bilgisayar gayet iyi derecelerde çalışacaktır. Ancak alüminyum kasa olduğu için yalıtımı çok az olacaktır ve eline o ısıyı aktaracaktır. Kötü mü ? Hiçte bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

o modeli kullanan çoğu üye var burada. ben zamanında takip ettiğim için sana şöyle aktarayım.

fabrika çıkışı bir bilgisayar olduğu için fazla kurcalama. Yani driverlarıyla falan fazla uğraşma. Hp coolsens diye bir program var onun ayarını yaptığında bilgisayar gayet iyi derecelerde çalışacaktır. Ancak alüminyum kasa olduğu için yalıtımı çok az olacaktır ve eline o ısıyı aktaracaktır. Kötü mü ? Hiçte bile :)

driverleri günceleşitirilmesi pc açısında kötü mü yani? bazı arkadaşlar performansı artığını söylediler forumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.