Şimdi Ara

hp dv6-6c04et notbook bios kurtarma (yardımlarınızı bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dv6 notbook a yanlış bios yükledim reset gelince tekrar açılmadı. capslock ledi 101000101000... zamanlamasıyla yanıp sönmekte nettede bu bios hatalı anlamına gelmekteymiş. çok araştırdım usb den kurtarılabiliniyormuş ancak ne yaptımdısa yükletemedim bios dosyasını. dv6000 serisini flashlama videosunu youtubede bulmuştum

http://www.youtube.com/watch?v=5u9AfXQEb2Q

BIOS RECOVERY dla HP DV6000/DV9000
    burdaki adımlar benim laptop için işe yaramadı . ses hiç çıkmadı denemelerde.

videodaki her aşamayı eksiksiz tüm denemelerde uyguladım . farklı tuş kombinasyonlarıda denedim (windows+b) (Fn+b) (Fn+r) gibi sonuç alamadım.

edindiğim bi kaç tecrübeye daha değinmem gerekirse . toshiba 4gb flash bellekle fat32- fat32lba , active-nonactive , dos bootable dosyalar - sadece bios dosyaları bütün kombinasyonları denedim her seferinde pc açma tuşuna bastığımda flash disc in ışığı bir süre yanıyor sönüyor sonra caps lock tusu tekrar flash yapior.

arkadaştan aldiğim kingston 8gb de aynı kombinasyonları denediğimde flash in içi boş ken toshiba flash disc deki gibi olmakta. içine bios dosyalarından birisini attığımda ise flash disc in ışığı sürekli yanıp sönüyor hiç durmadan yarm saat bi saat bekledim sonuç yok . farklı bir dosya yanlız başına atınca flash disk yine kısa süre yanıp sönüyor .

bilgilerinizi fikirlerinizi acilen beklemekteyim ilgilerinizden dolayı şimdiden teşekkürler.

• servise gönderin en iyisi...
  • şu an çorlu dayım yarın servise telefon edeceğim en kötü ihtimallede servise göndereceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.