Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Hp Dv6 kasma neden olabilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim 2011 de aldığım hp pavilion dv6 model bir laptopum var ben ilk aldığımdan beri ne oyun çıkarsa yükler silerim geçen aya kadar hiç donma yapmazdi ama bu ay en son assasin c 3 u yükledim sildim hiçbir şey yoktu şimdi age of 2 hdyi yükledim call of juarezi yükledim birde pes 13 ile hitman absolution var ama artık kasmaya başladı oyunlarda önceden 25 30 gb lik oyunlari tıkır tıkır oynardim şimdi 2 gb lik age of ta bile kasiyor grafikleri 1024 yapınca kasmiyor birtek peste bile kasiyor artik ekran kartım ati rodeon 1 gb işlemci i5 ram 4 sizce neden olabilir hep eset kullanıyorum bugün tarama yaptirdim 8 sızıntı buldu sildim ama hala kasiyor bilgisayarda steam den cc cleaner utorrent idm gibi programlar mevcut ancaksu var bbilgisayarci ben aldığımda bilmiyordum nasıl olacağını bana sormadan herşeyi c ye kurmuş yani d de 5 gb falan alan var su anda c dede dizi falan indirdim 5 gn yer kaldı acaba bundan olabilir mi süpürgeye çektim bugün üflemesiyle ısınma sorunu düzeldi ama oyunlar kasiyor niçin olabilir arkadaşlar yardım ederseniz cok sevinirim oyun dışında kasma pek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: basto

Arkadaşlar merhaba benim 2011 de aldığım hp pavilion dv6 model bir laptopum var ben ilk aldığımdan beri ne oyun çıkarsa yükler silerim geçen aya kadar hiç donma yapmazdi ama bu ay en son assasin c 3 u yükledim sildim hiçbir şey yoktu şimdi age of 2 hdyi yükledim call of juarezi yükledim birde pes 13 ile hitman absolution var ama artık kasmaya başladı oyunlarda önceden 25 30 gb lik oyunlari tıkır tıkır oynardim şimdi 2 gb lik age of ta bile kasiyor grafikleri 1024 yapınca kasmiyor birtek peste bile kasiyor artik ekran kartım ati rodeon 1 gb işlemci i5 ram 4 sizce neden olabilir hep eset kullanıyorum bugün tarama yaptirdim 8 sızıntı buldu sildim ama hala kasiyor bilgisayarda steam den cc cleaner utorrent idm gibi programlar mevcut ancaksu var bbilgisayarci ben aldığımda bilmiyordum nasıl olacağını bana sormadan herşeyi c ye kurmuş yani d de 5 gb falan alan var su anda c dede dizi falan indirdim 5 gn yer kaldı acaba bundan olabilir mi süpürgeye çektim bugün üflemesiyle ısınma sorunu düzeldi ama oyunlar kasiyor niçin olabilir arkadaşlar yardım ederseniz cok sevinirim oyun dışında kasma pek yok

Güncellemeleri yapıyor musunuz? Ayrıca bilgisayarı kullandığınız yer önceki yerle aynı mı veya priz aynı priz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: melihbenzze

quote:

Arkadaşlar merhaba benim 2011 de aldığım hp pavilion dv6 model bir laptopum var ben ilk aldığımdan beri ne oyun çıkarsa yükler silerim geçen aya kadar hiç donma yapmazdi ama bu ay en son assasin c 3 u yükledim sildim hiçbir şey yoktu şimdi age of 2 hdyi yükledim call of juarezi yükledim birde pes 13 ile hitman absolution var ama artık kasmaya başladı oyunlarda önceden 25 30 gb lik oyunlari tıkır tıkır oynardim şimdi 2 gb lik age of ta bile kasiyor grafikleri 1024 yapınca kasmiyor birtek peste bile kasiyor artik ekran kartım ati rodeon 1 gb işlemci i5 ram 4 sizce neden olabilir hep eset kullanıyorum bugün tarama yaptirdim 8 sızıntı buldu sildim ama hala kasiyor bilgisayarda steam den cc cleaner utorrent idm gibi programlar mevcut ancaksu var bbilgisayarci ben aldığımda bilmiyordum nasıl olacağını bana sormadan herşeyi c ye kurmuş yani d de 5 gb falan alan var su anda c dede dizi falan indirdim 5 gn yer kaldı acaba bundan olabilir mi süpürgeye çektim bugün üflemesiyle ısınma sorunu düzeldi ama oyunlar kasiyor niçin olabilir arkadaşlar yardım ederseniz cok sevinirim oyun dışında kasma pek yok

Güncellemeleri yapıyor musunuz? Ayrıca bilgisayarı kullandığınız yer önceki yerle aynı mı veya priz aynı priz mi?

Herşey aynı ya zaten şarj aleminde kullanıyorum güncelleme geldi ekran kartına 2 gün önce oda yüklendi otomatik ama bilmiyorum içini açmali miyim sizce?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melihbenzze

quote:

Herşey aynı ya zaten şarj aleminde kullanıyorum güncelleme geldi ekran kartına 2 gün önce oda yüklendi otomatik ama bilmiyorum içini açmali miyim sizce?

Garantisi varsa hiç açmayın servise verin derim. Garantisi yoksa bir açıp, şöyle bir donanımı gözden geçirin. Bir bakın, koklayın, yanık kokusu olan parça var mı. Ayrıca RAM'lerden biri de çıkmış olabilir. Kasma olayı çok geniş bir sorun başlığına sahip olduğu için kesin bir şey söylemek güç. Adaptörünüzden bile kaynaklanıyor olabilir.

• Aslina bakarsanz bende ondan kaynaklnyo diye düşünüyorm ama bataryayi çıkarttıgimda yine çalışıyor bilgisayar ayrıca oyun dışında kasma yok kaç tane islem yaparsam yapayim garantisi bitti bende hiç anlamiyorum açıp takmaktan benim canimi sıkan dün deli gibi fani çalışıyordu cok ısınıyordu bugün süpürgeye tuttum cok ısınmıyor fanda düzgün ona rağmen kasiyor acaba ekran kartım mi gitti ayrıca teşekkür ederim ilgilendiginiz için
  • bende hp kullanıcısıyım ısınma problemi olabilir oyundayken hardware monitor programıyla bi sıcaklıklarınızı ölçüp koyar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

bende hp kullanıcısıyım ısınma problemi olabilir oyundayken hardware monitor programıyla bi sıcaklıklarınızı ölçüp koyar mısınız?

O programi indirmem mi gerekiyor bilgisayarda mi var acaba çünkü cep telefonundan giriyorum internete internetim yok evde de o yüzden sordum ısınma cok yok zaten süpürgeyle açmadan çektim ısınma normale döndü sadece oyunlarda kasma başladı maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP ısınma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Hp victus fps sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani cracklerde hata var dicem ama daha önce donmayan pes te donmaya başladı onu anlamadim
  • quote:

quote:

bende hp kullanıcısıyım ısınma problemi olabilir oyundayken hardware monitor programıyla bi sıcaklıklarınızı ölçüp koyar mısınız?

O programi indirmem mi gerekiyor bilgisayarda mi var acaba çünkü cep telefonundan giriyorum internete internetim yok evde de o yüzden sordum ısınma cok yok zaten süpürgeyle açmadan çektim ısınma normale döndü sadece oyunlarda kasma başladı maalesef

dostum ısınma olmadığını düşünüyorsan temiz bi format at güncel driverları kur oyunları sıfırdan yükle yine düzelmezse donanımsal bir sorun olabilir. wifi falan bulursun heralde 1-2 günlük

• quote:

quote:

quote:

dostum ısınma olmadığını düşünüyorsan temiz bi format at güncel driverları kur oyunları sıfırdan yükle yine düzelmezse donanımsal bir sorun olabilir. wifi falan bulursun heralde 1-2 günlük

Onu bulurum o problem değil problem benim bilgisayari aldığımda teknosada kurmuşlardı dangalak görevli c ve d yi ayırmams 250 250 gb benim hepsi c de 490 gb falan herşey gider mi resimlerim falan sıkıntı orda

• C ye cok yüklendigim için olabilir mi su an 5 6 gn boş yer var bilgisayarda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Onu bulurum o problem değil problem benim bilgisayari aldığımda teknosada kurmuşlardı dangalak görevli c ve d yi ayırmams 250 250 gb benim hepsi c de 490 gb falan herşey gider mi resimlerim falan sıkıntı orda

Artik onlarida yedeklemen lazim recovery yok mu bilgisayarda kurtarma bolumu falan D'de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.